Gå til innhold

Cyrax16

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cyrax16

  1. ...

    Jeg kan slå den funksjonen av når jeg booter opp PC-en ved å trykke på F8 i menyen. Men det ser ikke ut til at det funker uansett.

     

    Jeg tar detect clock i Riva 2.06 men det går ikke. Det hjelper heller ikke med reboot. Skjønner ingenting jeg, har også prøvd Ntune og Atitool samme problemet der. De finner hverken Core clock eller memory clock.

     

    Jeg har det samme problemet. Ingen programmer finner core/memory clock og jeg får ikke overklokket. Jeg har prøvd alle tipsene jeg har funnet på RivaTuner forumet, men det virker fortsatt ikke.

     

    Edit: Jeg installerte RivaTuner på nytt, men denne gangen sa jeg nei til å oppdatere. Jeg fikk opp en feilmelding ang. noe med driversignering å gjøre (selv om jeg har deaktivert dette under oppstart), men nå klarte RivaTuner likevel å finne klokkefrekvensene. Har ikke testet å overklokke enda da men...

     

    Edit 2: Overklokket til 540 core clock, og fikk 3 fps mer i crysis. Ser bra ut dette. Fikk forresten 20fps mer etter at jeg brukte driver sweeper og installerte 169.09 driverne på nytt. Helt utrolig.

     

    Jepp, nå har jeg fått det til jeg også. Gjorde det samme som deg jeg har Forceware 169.09 den viker i rivatuner 169.12 gjør ikke det. Når det gjelder 163.75 er den bare elendig, det går så det suser nå Core clock 650 og memclock 1007.

     

    Men jeg håper Crysis patchen kommer snart så jeg kan få enda bedre fps. Enkelte steder i spillet er det godt ned på 20 tallet selvom det ligger på 30-40 på High. Klarte 38 i average i benchmark testen med klokka kort noe som ikke kan sies og være så alt for galt...

  2. Driveren ligger i zippen du laster ned herfra. Når du har kjørt setup'en får du til slutt spørsmål om du vil oppdatere RivaTuner, da svarer du "ja" og driveren vil bli installert automatisk på Vista x64 ;)

     

    Jeg tror det er her problemet mitt kommer, driveren må være digitaly signed.

    Jeg kan slå den funksjonen av når jeg booter opp PC-en ved å trykke på F8 i menyen. Men det ser ikke ut til at det funker uansett.

     

    Jeg tar detect clock i Riva 2.06 men det går ikke. Det hjelper heller ikke med reboot. Skjønner ingenting jeg, har også prøvd Ntune og Atitool samme problemet der. De finner hverken Core clock eller memory clock.

  3. det høres rart ut med en så high end pc med cs source...

    det er dessverre alt jeg har å si.. :(

     

    Det har slått meg også. Men CPU og resten av systemet ligger på 40 grader idle... Vil ikke mene det er så høy temp. Men kortet mitt er et heatpipe kort... Kansje det har noe med saken og gjøre. Jaja jeg får vel leve med de FPS droppa jeg da intill Gforce 9 kommer i løpet av vinteren :D

     

    Men jeg er åpen for flere forslag...

  4. Hei, jeg bare lurer på om det er noen her som har opplevd FPS drop på alt av spill i Vista 64bit?

     

    Jeg har oppgradert til de siste skjermdriverne fra nvidia, jeg har også flasha bios om det skulle ha noe og si. Det her ikke snakk om en liten lagg, går vel ned til under 10fps Når det vaneligvis ligger på 50-60+ i spill som f.eks CS source.

     

    Når det skjer må jeg vaneligvis pause spillet litt, event gå ut i windows etter et par min fungerer det fint igjen. Har lest overalt på nett men kan ikke finne svar noe sted. Så jeg håper det er noen som gidder å hjelpe en stakkar her :)

     

    Mine specs er:

     

    Hovedkort: Asus P5W DH deluxe

    minne: 4gb Geil DDR2

    Cpu: Intel Quad Core

    Skjermkort: MSI Gforce 7950GT

     

     

    PS: Mulig det her er feilpost, men jeg er usikker på hvor det skal legges.

  5. Mitt sapphire kort stopper plutselig opp i 3d mark,ca etter 4 min.

    Jeg sente det tilbake til der jeg hadde kjøpt det fra (MPX).

    De sa det var testet i 3 timer og at de fant ingen feil.

    Jeg har vanskelig for å tro det,for jeg formaterte og instalerte win xp på nytt.Fortsatt samme feilen.Kan noen hjelpe?

     

    Mitt system er amd xp3000.

    asus a7n8x deluxe.

    1024ddram.

    Radeon 9700 atlantis pro fra sapphire.

×
×
  • Opprett ny...