Gå til innhold

Reffotsirk

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Reffotsirk

  1. Med UE600 så tenker du på Logitech sine in-ear?

    Har blitt veldig forsiktig med hørselen i det siste, så det eneste jeg har som jeg skal fortsette å bruke, er vel formstøpte ørepropper, med og uten radiokommunikasjon.

    Har brukt en del ørepropper som former seg etter øregangen, og de funker greit om du får satt de riktig på plass - men jeg har irritabel hud i øregangen, så jeg har også blitt fortalt at jeg skal være forsiktig.

     

    ...og så har jeg et storforbruk på in-ear, så jeg trenger noe jeg ikke kan rote bort :hrm:

  2. Takk for svar!

     

    En grei ting å ha i tankene er at jeg er noe på farta, og det er derfor veldig praktisk å ha noe jeg kan legge sammen og kan pakke ned, i etui eller noe lignende. Greit å kunne pakke det bort uten at det tar for mye plass :)

    Da er jo både Beats, Bose og Focal greie. P5 er jo ikke noe fysisk stor fra før.

  3. Hei!

     

    Trenger hjelp til valg av hodetelefoner.

    Min samboer har skaffet seg Beats HD Solo, som gir god lyd til en rimelig penge. Synes kanskje det blir litt for mye bass, men det er et greit kompromiss med prisen. Har tenkt å holde meg under 2.000,-, men kan strekke meg til 2.500,- om jeg får et godt tilbud. Ser gjerne på brukt, så har benyttet finn.no.

     

    Ser vi bort fra Beats, så står det så langt mellom Bowers & Wilkins P5, Focal Spirit One og Bose QC 3 eller 15. Har veldig lyst på Bowers, som har fått veldig god kritikk, så heller litt mot disse, sammenlignet med Bose.

    Samtlige har jeg funnet på finn.no innenfor budsjettet.

     

    Jeg skal ikke ha in-ear, og brukes til musikk og film (ca. 60-40%). Har ikke noe særlig stort behov for mic, og er ute etter et veldig rent lydbilde. Brukes av alt mellom jazz og rock, metall og pop, så de brukes veldig allsidig.

     

    Brukes på laptop, mobil, nettbrett og stereoanlegg.

    Kan være aktuelt å kjøpe en DAC ved senere anledning til bruk på laptop, mobil og nettbrett.

  4. er ikke til store hjelpen...men har ikke opplevd noe slikt...har brukt telefonen på to routere hjemme daglig (ene ruteren klarer ikke å dekke huset ordentlig) og en til her i hybelen...har selv en gammel galaxy 7 tab og den har heller ikke hatt dette problemet

     

     

    kjapt søk ga meg svaret at det muligens kan være at kanalen du benytter på routeren er problemet, forsøkt å bytte den ?

     

    fra kilden:

     

    Tror jeg fant ut av det.

    Var innom Elkjøp for å hente mobilen, og spurte i skranken, som kunne fortelle at problemet kunne være selve ruteren. Dette er så klart en eldre ruter som muligens ikke er lagd for å dele trafikk til så stort antall enheter, i tillegg til at nettverksenheten i nyere bærbare enheter (mobiler og nettbrett) "ikke fungerer på samme måte som i laptoper" var forklaringen jeg fikk. Forslaget var å prøve med en nyere ruter for å se om det kunne hjelpe. Må uansett gå til innkjøp av en ruter i løpet av året, så kan kjøpe ett nå snart, så får vi se hva som skjer.

     

    Ruteren må visstnok byttes ut like ofte som annet elektronisk utstyr (som laptoper/pcer osv, 3-5 år...)

  5. Har en bug på mobilen (regner med jeg har samme problemet når den kommer tilbake - sluttet å lade).

    Når jeg benytter meg av wifi, opplever jeg stadig at denne faller ut støtt og stadig. Ser ikke at det faller ut, men får beskje hver gang den kobler seg til igjen. Jeg har aldri problemer med laptopen, og jeg har alltid min. 2 streker på ikonet (ruter plassert 2 etg. over). Dette gjelder også min Tab 2 10.1, men denne er enda mer preget av det. Noen som har opplevd lignende, eller har tips mot det? Selve ruteren tror jeg skal være nokså stabil

    Har en gamer i hus, og han klager ikke. Så vidt jeg vet er det bare disse to Samsungene som opplever det.

  6. Den er grei, en lisens har man jo liggende.

     

    Kjøper man en ny maskin nå, så følger det jo gjerne med W8, så det er kun snakk om å oppdatere en fungerende maskin. Har selv oppgradert min aldrende maskin med en SSD, så jeg er litt nysgjerrig på å installere W8 på den også.

     

    Men jeg ser det positive i å kjøpe en lisens. Skulle det være noe som krever reinstallering, så går jeg heller over til W8 enn tilbake til W7.

  7. Trenger litt tips her.

     

    Har en samboer som er litt usikker på hva hun vil, og vi vurderer å kjøpe W8 nå mens det fortsatt er på tilbud. Som jeg ser kan man når som helst velge å installere det senere.

     

    Hun har i dag en 5-serie Samsung-laptop som fint skal kunne dra W8 (men den er uten berøringsskjerm), og hun har fått seg en WP8, og skulle det bli et nettbrett en gang i tiden, så blir det nok W8RT. Så en eller annen gang i tiden så blir det W8 på henne, men vi er usikker på om hun burde kjøpe OSet eller ikke.

     

    Ser at det er en hard læringskurve i det nye systemet, og en del barnesykdommer. Mange av de grundigste testene var gjort før OSet ble lansert, så noe er vel fikset, pluss noe patcher siden den gang.

     

    Hun bruker laptopen til skole (dokumenter osv) og musikk/filmer. Det blir lite redigering på denne, og stort sett pent brukt.

     

    Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om det er lurt av henne å kjøpe systemet. I alle fall ikke nå midt i studieåret, da vil jeg heller anbefale henne å vente med installeringen til sommeren. Er det noen som kan si at dette er noe vi kan legge i skuffen og glemme helt, til hun får seg en ny laptop 5 år frem i tid, eller anbefaler dere et kjøp?

     

    Ser tydelig fordelen med at systemet er integrert rundt brukeren, som på WP8, men har dette så mye å si? Det meste er mulig opp mot W7 også.

     

    Kan jo hende vi går glipp av muligheten til å laste ned Media Pack, men regner med at det er andre apper til dette? VLC kommer vel?

  8. Har opplevd at mobilen restarter - helt tilfeldig.

    Dette har vel skjedd 3-5 ganger de siste to månedene.

     

    Kan ikke påstå jeg har gjort noe særlig utenom å tilpasse mobilen litt, stort sett med launcher og 3D-homescreen og SiMi Folder. Så jeg har egentlig ingen åpenbar synder.

     

    Dette husker jeg har skjedd en gang ved wake-up og en gang når jeg skulle ringe (husker ikke om jeg skulle ringe ut eller om jeg mottok en samtale). Dermed tviler jeg på at det er apper, men kanskje systemet?

     

    JB 4.1.2

    LL4

  9. Hei!

     

    Sitter med en Samsung Galaxy S3, mens samboeren akkurat fikk HTC 8X.

    Det jeg lurer på er om noen kjenner til hvordan man kan overføre filer med NFC, eller hvorfor dette ikke går?

     

    Regner med det sikkert er et kjent problem, men er det noen som kanskje vet hvordan man får dette til?

  10. Takk for svar!

     

    Kom frem til at den Vaio'en var et aktuelt alternativ.

    Ser også Samsung har en spennende en: http://www.dinside.no/881055/samsung-series-7-700z

    Noen som har problemer med å anbefale denne?

     

    En ting som var gått helt i glemmeboken er jo at jeg har en OCZ Vertex 4 liggende, 256 Gb. Får jeg den til å fungere, så kan jeg velge hvilken som helst maskin, men da ingen ultrabook. Denne skal jeg uansett sette i stand. Er uansett mange ting jeg kan bruke denne til, enten som back-up eller å selge, alt etter hva jeg ender opp med.

     

    Hos Toshiba får man muligheten til å konfiguerere x antall maskiner med x antall komponenter (fordel?), men dette blir jo bygd og sendt fra USA. Så blir det vel snakk om frakt, moms, service og garanti - regner med at ingen anbefaler dette? Greit å vite, så slipper jeg å bruke tid på å se gjennom disse.

  11. Hei!

     

    Har funnet ut at jeg har mer lyst til å investere i ny bærbar, fremfor å legge ned tid og energi jeg ikke har i den maskinen jeg har nå. Trenger dermed veiledning - enten anbefalte maskiner, eller anbefalinger til hvilke komponenter jeg skal velge eller ikke velge til selv-konfigurerte maskiner (hvor nødvendig er det med 6 eller 8 gb minne når jeg ikke spiller, eller hvor mye minne jeg trenger i grafikkortet, nødvendig å velge Inter Core i5/7 osv).

     

    Oppsummering:

     

    Maskinen brukes til alt fra å lese nyheter, til streaming av musikk, se filmer, arbeide med dokumenter både on- og offline, blir brukt til litt studier, og skal derfor ha en allsidig maskin. Også tilkobling av en GTab 2 10.1 og en SGS3. Jeg er ingen gamer.

     

    Liker også å ha noe som holder tritt med utviklingen, så mye av det nyeste er kjekt å ha - HDMI, USB 3 osv. DP eller eSATA er strengt tatt ikke nødvendig, men kan være greit å ha for fremtiden.

     

    Siden maskinen skal brukes til film og dokumenter, så setter jeg stor pris på 15-tommere, men 13-tommere går an, dog ikke foretrukket. Noe større er ikke noe jeg ser på, da jeg ofte tar den med på reiser.

     

    Har ingen preferanser når det gjelder ultrabook kontra notebook eller AMD kontra Intel.

     

    Max. 9.000,-

     

    Har lyst på ren SSD, helst 256+ GB. Alternativt SSD system-disk med HDD for resten. Ethernet-kontakt er ikke en nødvendighet, men kan være greit.

     

    Har kjennskap til Acer og Asus, og har ingen intensjoner om å kjøpe noe nytt derfra. Sony Vaio har jeg hørt er gode, men har også hørt om skuffende byggekvalitet.

     

    Så etter litt leting og graving på nettet, har jeg blitt fristet litt noen maskiner;

     

    -Dell Inspiron 5423

    -HP Pavilion dv6/dm4

    -Samsung 3- og 5-serie

    -Toshiba Satellite P-, U- og S-seriene

     

    Er åpen for det meste, men trenger også noe som er robust.

     

    På forhånd, takk.

  12. For å dra godt nytte av mobilen og spill, så kan man jo bruke f.eks PS3-kontroller. Noen anbefalte apper for å skaffe mac-adressen til kontrolleren (for å stille den tilbake til PS3'en er det vel bare å plugge den i konsollen og trykke Start?)?

    Og noen anbefalte spill som drar nytte av en kontroller, hvor man får mye underholdning for pengene? Noen som har prøvd GTA med kontroller, eller noe lignende?

  13. Sliter litt med at jeg har syncet med gmail også, og det dukker opp en lang liste uten navn, som jeg ikke tror kommer fra Facebook. Flere som har merket dette? Jeg har ikke så mange kontakter i sirklene mine på G+ at det plager meg, og alle er i så fall registrert med navn. På mobilen min dukker det opp navn jeg aldri har sett eller hørt en gang...
    Dette kan skyldes obskure mails man har mottatt til (eller sendt fra) sin Gmail-konto. Jeg ville tatt en kikk i de forskjellige kontaktlistene i Gmail (f.eks. "Other Contacts) for å luke ut folk man ikke kjenner.

     

    Takk skal du ha!

     

    Tok meg bare en time å bli kvitt alle, men nå er det gjort.

    • Liker 1
  14. Mener å ha registrert at hvis man ikke lader telefonen opp til 100% så blir vel heller ikke "batteristatsen" restartet, og kan dermed gå mye lenger på "én" lading. Korriger meg gjerne hvis jeg tar feil

    Stemmer det, men vet ikke hvor mye du må lade mobilen før batterisatsen restartes. Lad opp mobilen en halvtime fra 20-30% så er det mulig for alle å se hva som skjer.

     

    Jeg har et problem med Facebook sync. Jeg ønsker ikke at alle Facebook-vennene mine skal bli inkludert i telefonens kontaktliste, og selv om jeg har valgt "Sync with existing contacts" i Facebook-applikasjonen synces alle mine Facebook-venner over til tlf/google-kontaktlisten min. Opplever noen det samme?
    Opplever det samme, og har irritert meg også.
    Dette er nok forklart tidligere i denne tråden, så et trådsøk på facebook ville antagelig gitt svaret. I kontaktlisten, trykk på trykk på menyknappen og velg "Contacts to display". Slår du av facebook vil du likevel vise de (google?)kontaktene dine som er synket med facebook med profilbilde osv.
    Jeg søkte i tråden på "facebook sync" uten at dette kom opp. Takk for svar!
    En liten oppfølgerkommentar til denne saken: metoden er ikke perfekt, da den bare regulerer visningen av kontaktlisten. Facebook-vennene kommer fortsatt frem dersom man bruker søkefunksjonen. Håper selve sync-problemet fikses i en oppdatering. Er lite i interessert i å ha alle Facebook-vennene i telefonens kontaktbok.

     

    Sliter litt med at jeg har syncet med gmail også, og det dukker opp en lang liste uten navn, som jeg ikke tror kommer fra Facebook. Flere som har merket dette? Jeg har ikke så mange kontakter i sirklene mine på G+ at det plager meg, og alle er i så fall registrert med navn. På mobilen min dukker det opp navn jeg aldri har sett eller hørt en gang...

  15. Skaffet meg C Pen, og uten at jeg har testet, tror jeg det funker bedre uten skjermbeskytter enn med. Lite responsiv og strekene henger ikke helt med. Tror det funker bedre å bruke fingrene med skjermbeskytter på, uten å ha sammenlignet direkte.
    C-Pen er elendig og fungerer like dårlig uten skjermbeskytter. Returnerte min samme dag jeg kjøpte den. Faktisk, så gjør en billig penn fra ebay jobben mye bedre. Forventa egentlig mer av Samsung.

     

    Damn...

  16. Nice, da gamer jeg med god sammvittighet om nettene :p En ting til, er det nødvendig med screenprotector? Er litt seigt å bruke så lurer å fjerne den egentlig. Er jo gorilla glass som ikke skal bli ripet lett elns? Passer også på å ikke ha noe i samme lomme som tlf osv.

     

    Tror du skal være litt forsiktig, hørt flere her inne som har vært uheldig og ripet opp hele skjermen sin. I tillegg har det vært utført drop-tester på S3 - skjermen knuses. Better safe than sorry.

     

    Skaffet meg C Pen, og uten at jeg har testet, tror jeg det funker bedre uten skjermbeskytter enn med. Lite responsiv og strekene henger ikke helt med. Tror det funker bedre å bruke fingrene med skjermbeskytter på, uten å ha sammenlignet direkte.

  17. Vet ikke hvor mange som har fått med seg dette, men Android Authority postet i dag denne artikkelen:

     

    http://www.androidau...-the-u-s-99455/

    +1 for den

    MEN hvordan blir det med den norske kontoen? Blir det slettet derfra på mobilen? Kommer man inn på den norske Google Play?

    Eller kan man ha begge? Allså norsk og USA Google Play konto?

     

     

    EDIT

    Og hvordan blir det app`ene som man har kjøpt via den norske Google Play kontoen. Om man får fortsette med oppdateringer, selv om man har USA konto, så flytter jeg på sekundet :-)

     

    Aner ikke, er uten mobil de neste 14 dagene. Men finner du det ut, så er jeg rett bak deg :thumbup:

    Regner med at så lenge du har en og samme gmail-adresse, så vil disse appene bli videreført. Og så lenge du kjører LF5 eller andre nordiske utgaver, så tror jeg minimalt vil endre seg, du vil nok fortsatt havne på den norske men med tilgang til Music osv (jeg bare tipper).

  18. Er det trygt å spille krevende spill som GTA III, Max Payne og resident evil 4? Mtp at det stresser telefonen ganske mye, blir hvertfall varm? :p Mener over lengre tid, ikke 30 min, mer enn 1 time sammenhengende. Noia for at den blir ødelagt så tidlig lol

     

    Hehe, leste nylig at de hadde gjennomført en test og sammenlignet LG sin 4X HD, HOX og S3 på forskjellige måter, blant annet med kontinuerlig Spotify. LG sloknet først, og HOX etter 7.5 timer, mens S3 hadde 25% igjen - uten noe form for varmeutvikling. Har ikke hørt at noen har klart å kjøre mobilen så den blir uutholdelig varm. Har merket litt varmeutvikling selv under videospilling, med cover vel og merke, men er ingenting sammenliknet med min Desire. Du har jo det tilfellet hvor en S3 begynte å brenne, men det var det vel snakk om kontinuerlig bruk av GPS og (muligens noe) nedsatt signal, kanskje til og med i sollys, uten at jeg har lest artikkelen noe grundig. Du skal jo ikke legge noen mobiler i solsteken.

     

    Regner med at så lenge du ikke hører om en HOX som blir varm pga krevende spill, så tror jeg ikke du hører om en S3 som blir det heller. Tror jeg har hørt at HOX blir noe varm under krevende forhold.

     

     

    Så regner jeg med det kommer mange kommentarer for å korrigere alt jeg nettopp har skrevet :p

  19. Kan noen anbefale et beskyttelsesdeksel som dekker baksiden og går rundt kantene på fremsiden, så hele telefonen er beskyttet? Noen som kan anbefale en beskyttelsesfilm også? Som passer til skjermen.

     

    http://www.ebay.com/itm/New-ROCK-Naked-Shell-Hard-Cover-Case-for-Samsung-Galaxy-S-3-S-III-i9300-Film-/270994972995?pt=PDA_Accessories&hash=item3f188f2143

     

    Denne har jeg, bygger litt på tykkelsen, men ikke så mye at det gjør noe.

    Veldig fornøyd med denne, sitter veldig godt på, så du må jobbe litt for å få den av igjen.

  20. Tror du blir fornøyd med de der ;-)

     

    Tror ikke de xPeria Tag'ene er noe større enn kanskje 200 bytes eller noe, og nesten uansett hva jeg skrev, så endte jeg opp på godt over 300, gjerne nærmere 500 på den jeg ville ha på nattbordet. Så fant jeg ut at det gikk an å komprimere koden (kun min mobil kan lese den, og ingen andre - sånn som jeg har forstått), da fikk jeg skrevet litt mer.

     

    Hadde vært kjekt om du også kunne legge ut erfaringene dine her inne når du har fått testet de litt.

  21. NFC Task Launcher.

    Denne appen har jeg erfaring med, og kan anbefale videre (koster 11,-). Sånn jeg har forstått det så funker alt av NFC med hverandre, uavhengig av produsent og type.

     

    Når du skaffer deg mobil med NFC, har du to valg - å prioritere egenskaper eller batteritid (jeg har ikke sjekket hvor mye NFC sluker av batteritiden).

     

    Når du først har bestemt deg for NFC, så har du muligheter til å bestille disse gjennom appen jeg nevnte.

    Jeg har selv erfaringer med Sony NFC Tags som følger med Sony sin siste toppmodell, bestilt gjennom eBay. Må si jeg først ble skuffet, da det å skrive en kommando krever ressurser i form av bytes. Disse er meget begrenset på Tag'ene. Via appen har du mulighet til å gjøre Tag'ene låst eller å kunne skrives om igjen (anbefaler å ha muligheten til å skrive de om igjen). Jeg ville selv ha muligheten til å lage en switch (skru av/på wifi/bt osv. når du benytter Tag'en) men dette igjen krever mye koding og tar opp plass (bytes), som førte til at bare et par kommandoer kunne skrives. Da har du igjen muligheten til å kunne låse kommandoen til å kun leses av på din mobil, og ingen andres, som igjen sparer plass (komprimerer koden) og du kan skrive mer kommandoer.

     

    Derfor synes jeg det er viktig at du til å begynne med laster ned appen jeg anbefalte. Gjennom denne finner du Tag'er med større lagringskapasitet enn de som følger med Sony sine xPeria Tag's. Dermed kan du igjen skrive mye koder, og du kan benytte disse når du legger deg eller står opp (switch), forlater hjemmet eller kommer hjem (switch), går på badet og setter på radio som du selv skrur av etterpå (ikke switch) osv osv.

     

    Håper jeg har vært til hjelp, så er det bare å spørre om hva du trenger.

×
×
  • Opprett ny...