Gå til innhold

ledzep61

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ledzep61

  1. Har fortsatt .534, og den påstår hardnakket at jeg har siste versjon, rett fra telefonen. Den sjekker vel på nettet via WIFI.

    Som jeg skrev i sted, "problemet" er at det ligger ut på sidene til Sony at det har kommet oppdatering, men det er ikke gitt ut i alle land. Har sett at Sony har lagt ut det på sider i Sverige og Italia at det er kommet oppdatering, men ingen får oppdatert ennå...og også i Norge da..så fortsatt er det .534 versjon som gjelder som siste oppdatering..men snart....:)

  2.  

    Interessant, men jeg kan ikke se å ha fått "tilbud" om denne oppdateringen. Er det ikke en global oppdatering?

    Jo det er en global oppdatering, men den kommer til forskjellig tid til forskjellig land. Og etter hva jeg har forstått av oppdateringer i England, kommer det også an på hvem de (teleselskap) har "låst" mobilen til.Foreløpig har jeg sett at de har fått oppdateringene i Nederland, Malaysia og et par andre land. Så selv om det står på Sony sin norske side at oppdatering har kommet, slippes den ikke før alt er "helt klart". Forrige oppdatering (til .534) fikk ihvertfall ikke jeg før det var gått et par dager etter første melding om den kom.

×
×
  • Opprett ny...