Gå til innhold

Alrek

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alrek

  1. En liten oppdatering for dere som vurderer denne skjermen og som sliter med flickering i spill med Freesync på. Etter en del knoting fant jeg en løsning på problemet. Rett og slett overstyr Freesync range i cru til 49-99.

     

    Av en eller annen grunn reklamerer de med at skjermen har 49-100 i Freesync-range, men defaultinnstillingene på skjermen er satt til 40-125. Jeg prøvde først 49-100, men fikk fortsatt noe vrenging. Ved å skalere den ned til maks 99 så fungerer det nå veldig bra.

     

    Det er temmelig enkelt å fikse dette i Cru. Last ned programmet, åpne, trykk edit i top høyre hjørne og sett v 40-99 i bunnen av bildet. Lagre og exit. Jeg har også enabled Chill (range 49-99) i Radeon og undervoltet kortet, men dette hadde ikke noe å si for flickering-problemene.

    • Liker 1
  2. Har noen av dere problemer med blinking over hele skjermen i spill med denne skjermen fra Svive? Nesten så man får epileptisk anfall..

     

    Det er aldri på desktop, kun i spill. Og det er heller ikke i alle spill. Etter litt testing og googling så kan det se ut til at det er knyttet til Freesync. Hvis jeg skrur av Freesync på skjermen så forsvinner problemet.

    Kan det være noe galt med Freesync-chipen på skjermen eller er det et software-kompatibilitet problem?

  3. Takker for alle svar. Ja, det er jo det med Freesync. Har aldri hatt det før, og er usikker på om det har noe for seg. Tenkte det allikevel var greit å høre litt med andre før jeg handlet. Er feks 2070 mye bedre at det vil oppveie evt fordeler med Vega 64 og Freesync?

    Nei. Hvis du undervolter amd-kortet så er det ikke så stor forskjell. Ikke nok til at jeg ville gi slipp på freesync ihvertfall.

     

    Følg med på prisjakt. Det har vært en del gode tilbud på vega-kort i det siste. Spesielt på Proshop. Jeg fikk mitt MSI 64-kort til 4990,- inkl Rgb-tastatur og tre spill.

    Dette er også en god pris, 4089,-: https://www.proshop.no/Grafikkort/Sapphire-Radeon-RX-VEGA-56-Pulse-8GB-HBM2-Grafikkort/2633788?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

    • Liker 2
  4. Mulig dette er feil kategori, men forsøker her først.

    Jeg har bestilt denne skjermen, og den kommer vel til uken. Sitter i dag på et GTX 780, og er klar for å bytte ut det. Til denne skjermen (som har freesync) hva vil være en grei GPU? Ser at 2070 og 1080 ligger på ca 5 100 for de billigste, mens et Vega 64 er ca 800 ekstra. Anyone?

    Jeg lurte også veldig på hva jeg skulle gjøre. Vega 56 vs 1070 eller vega 64 vs 1080/2070. Etter å ha brukt x-antall timer på googling kjøpte jeg et vega 64 kort på Black Friday. Fikk med 3 spill og et tastatur fra msi på kjøpet.

    Så lenge skjermen har freesync så har jeg skjønt at det beste er et amd-kort.

×
×
  • Opprett ny...