Gå til innhold

saXoni

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saXoni

  1. Hei, kan vel starte med at jeg ikke er helt sikker på hvor jeg skal plassere tråden, men med tanke på at den handler om IT velger jeg å legge den her.

     

    Jeg vurderer å studere IKT til høsten, men har et par spørsmål jeg trenger svar på. Det første spørsmålet er hvilke fag må jeg ha fått karakter i for å kan gå direkte til IKT (Vg.2)? Jeg har tidligere gått to år idrett, hvor jeg gjorde det nokså godt det første året. Jeg sto i alle fag bortsett fra spansk og treningslære. Betyr det at jeg kan gå rett til Vg.2 uten å må ta noen studiespesialiserende fag, eller må jeg ta opp spansk og treningslære selv om dette er fag som ikke er relevant innen IKT?

     

    Fag som matte, norsk og naturfag sto jeg i, dersom noen lurer på dette.

     

    Det andre spørsmålet er om jeg må betale noe for utdanningen. Jeg har gått ett år på service og samferdsel, og to år på idrett, noe som betyr at jeg har i utgangspunktet gått tre år på videregående. Vil det da si at jeg har brukt opp "kvoten" min?

     

    Ble kanskje litt rotete skrevet, så bare fyr løs med spørsmål dersom dere har noen.

     

    Takk.

  2. Hei,

     

    Høres ut som det er et problem med oppløsningen din. Prøv å kjøre spillet i windowed mode; start spillet og trykk ALT + ENTER. Deretter kan du gå inn på options, velg riktig oppløsning og se om det hjelper.

     

    EDIT: Ser nå at tråden er 3 måneder gammel, så du har vel funnet ut av det nå.

  3. Jeg tror det går mye på at spillerne forsøker å komme inn i hodet på dommeren og påvirke dømmingen hans. Dommerne prøver ofte å være rettferdig gjennom hele kampen totalt sett, så hvis han gir en litt billig straffe èn gang, så vipper kanskje neste dommeravgjørelse i motsatt favør.

     

    Men mest av alt er det nok bare refleks. Man har lyst til å klage på en avgjørelse og da henvender man seg til personen som har fattet avgjørelsen, uansett om man kan få avgjørelsen endret, eller om man bare vil statuere at man er uenig med han.

     

    Du tenker alt for avansert. Ja - det ville vært en fin ting å komme inn i hodet på dommeren, men det er ikke det man tenker når man går mot ham og roper som en gal. Det er frustrasjon og sinne (eventuelt litt klaging) som skal ut, intet mer intet mindre.

  4. Tomflasker:

    Vet ikke hvordan det er hjemme hos dere, men hos oss er de alle samlet i et skap som ligger i 'under vasken høyde'. Dette betyr at jeg må bøye meg ned for å ta ut flaskene, noe som som oftest ender med at alle flaskene får en domino-effekt når jeg glipper en av dem. Lyden av flaskene som faller graver seg langt inne i hjernen din, og det skaper en ekstrem irritasjon.

     

    Støvsuging:

    Her er det mange forskjellige ting som er irriterende. Vi kan vel starte med det som kommer først; støpselet. I det du setter støpselet inn i stikkontakten, begynner støvsugeren å gå fordi en eller annen slarsk som har brukt støvsugeren før deg ikke orket å skru av støvsugeren før han trakk ut støpselet.

    Deretter har vi ledningen; ja, den helvetes irriterende tingen som skal henge seg opp i alt, og nekter å være der du vil den skal være. Jeg kunne holdt et 9 timers foredrag uten pause om all irritasjonen som skapes ved å støvsuge, men jeg lar være!

  5. Umbro var "rævva", men de har blitt kjøpt opp av Nike, som er dyktige når det kommer til å lage sko. Skoene du har kjøpt deg er av ekte skinn, noe som er veldig bra med tanke på kvalitet. Knottene er også runde, noe som er bedre for føttene dine, da vridninger vil påvirke deg mindre.

     

    Nike Mercurial er laget for å være lette, slik at du kan bevege deg kjappere, og enkelte vil vel også si at de har en viss bedre ballfølelse med Mercurial skoene. Til tross for dette er kvaliteten ganske så elendig i forhold til et par fotballsko av ekte skinn - spesielt hvis du spiller på kunstgress (noe jeg nesten tar som et selvfølge nå til dags).

     

    Jeg vil si at du har gjort et godt valg. Du har kjøp et par fotballsko med god kvalitet, og i tillegg er de gode for føttene dine!

  6. Heisann folkens!

     

    Er aktiv på en del forum fra før av - både engelske og norske.

    Er ikke så veldig aktiv når det kommer til å poste, i allefall ikke under emner jeg ikke kjenner så godt til, men er veldig interessert i å lese om alt fra A til Å, og er jeg heldig vil jeg lære meg mange nye ting, bli med i spennende diskusjoner og ha det morro, rett og slett.

     

    Dere vil sikkert se meg mest aktiv under emnene 'Spill', 'Sport og trening' og 'Fritid'.

     

    Vi diskuteres!

     

    saX

×
×
  • Opprett ny...