Gå til innhold

toddy21

Medlemmer
  • Innlegg

    356
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av toddy21

  1. Hei, leter etter noen gamle filmer, husker ikke så veldig mye lenger da det er lenge siden disse ble sett...

    Men husker det handlet om en noe mørk "stor/sterk" person (hadde øynene veldig lukket alltid) som var mester i arm wrestling og havnet i mange sloskamper i alle filmene. 

    Kommer ikke på så mye mer av handlingen da jeg så filmene sist runt 2000 års skiftet...

    Men tror filmene er fra runt 1980/1990 en plass..

    Håper noen klarer å forstå å hjelpe med tittel på disse filmene 🙈

  2. Svein M skrev (14 minutter siden):

    Er det 4 brikker med 8GB. Av denne typen: Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3200MHz 2x8GB (CMK16GX4M2B3200C16)

    Det er ingen garanti for at to pakker med to i hver virker sammen på full hastighet. Disse brikkene er også oppført bare med bruk av 1 og 2 brikker på Asus minne QVL: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1151/ROG_STRIX_Z390-F_GAMING/ROG_Strix_Z390-F_Gaming_QVL_20191226.pdf

    Minnebrikker vil som oftest holde lenger enn pc'ens levetid.

    Jeg ville prøvd å kjøre med 2 brikker. Eller kjøre hastigheten litt ned fra 3200MHz til f.eks 3000 eller 2666,  for å se om det virker da.

    har pleid å kjøre alle 4 brikkene (2 pakker av 2x8gb) med 2666Mhz, men nå har jeg det enne settet i å det fynker nå, men det andre sette med brikker vil ikke fynke (prøvda da disse også alene) men har hatt tanken å kjøpe nye brikker, da 2x16gb 3600Mhz elenz.. tips?

  3. Uderzo skrev (19 minutter siden):

    Min første tanke er RAM problem, jeg ville ha tatt ut alle brikkene unntatt en og se om det endrer noe, hvis det fortsatt feiler, flytt brikken til en annen slot.

    tokk nå ut alle utenom 1 brikke, da startet pcen uten problem :)  men spørsmålet nå, er det slik jeg bør kjøpe meg nye ram brikker?  hva er egentlig ''normal'' levetid på ram brikker? kjøpte mine i desember 2018..

  4. fikk først problem sist helg ( 7.mai) med at windows ikke startet, får opp windows 10 logoen å noen roterende prikker nedenfor som står å spinner, etter 2 timer så restartet jeg pcen å det samme skjer, bare da sto det også '' forbereder automatisk reparasjon'' men skjer ikke noe mer... 
    Da jeg var lei venting reinstallerte jeg windows, å fikk da begynne å bruke pcen, instalerte alle drivere å spill igjen å fikk brukt den helt fint hele uken.. var sist på pcen på torsdag (13.mai) da fynket den fint. men da jeg startet opp pcen idag så begynner windows å tulle igjen å vil ikke starte... prøvde sette i windows instalasjons usb'en min, men den vil heller ikke kjøre -.- hva kan være feil? er nå lei av dette problemet da det ikke er første gang.. 

    takker for svar på forhånd..

    specs

    hovedkort: Asus ROG STRIX z-390 F-gaming

    prosessor: intel i7-9700k

    ram: Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz 32GB

    m.2 ssd: Samsung 970 EVO 1TB M.2 SSD

    skjermkort: Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti AORUS XTREM

    windows 10: home

  5. Locrin skrev (29 minutter siden):

    Hei. HP maskinen er den eneste med IPS skjerm, noe som gir bedre innsynsvinkel, farger. Generellt bedre bilde.

    Ellers er det jo en del prisforskjell på dem. Men personlig ville jeg bare gått for Den med IPS skjerm.

    Men hvordan er det med amd iforhold til intel?

  6. Hei, skal kjøpe nye pc til gamlå hjemme.. hun bruker den 80%av dagen (facebook, mail og skriver en god del på word/exel) har 2 stk k tankene:

    https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/stasjonar-pc/all-in-one/acer-aspire-c24-963-dq-bereq-001/1012194.11065/

    Eller

    https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/stasjonar-pc/all-in-one/hp-hp-24-df0024no-all-in-one/1013494.11065/

    Eventuelt?? 

    https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/stasjonar-pc/all-in-one/lenovo-ideacentre-a340-24ick-f0er0041mt/1013315.11065/

     

    Så er spørsmålet... hvilken anbefaler derre? Noe spesielt stor forkjell på intel og amd på en slik pc?  

    Takker for alle svar :)

  7. Hei. har en pc som får blue screen i alt av forza spill (forza horizone 3 og 4, motorsport 7), ingen ting annet en det.. hva kan være feil? feilkoden som står på bluescreenen er: driver power state failure. 
    har nå prøvd alt jeg klarer å finne på internett uten noe endring. har nyeste driver til skjermkortet, reinstalert spillene, reinstalert alt av drivere, osv....
    håper noen har en løsning som kan fungere.. 

    pc spec:
    hovedkort: asus rog-strix z390-e gaming
    skjermkort: gigabyte geforce rtx 2080 ti aorus x 11g
    cpu: i7 9700k
    32gb ddr4 4000mhz ram
    psu: Corsair AX1600i

  8. Hei, har en prosjekt bil (nissan primere p10 slx med sr20di motor)som har fått problemer nå.. da jeg kjøpte bilen (1år siden) var ALT galt, gikk på ca 1,7l pr mil og tikket noe enormy, fikk stilt forgasser og tenningspuntet til å være 15 som det skal.. men... idag da jeg skulle kjøre en liten tur på ca 10 min.. startet jeg bilen, kjørte fint i ca 10 min å når jeg kom inn i boligfeltet beggynte det å høres ut som noen slo med en hammer i motoren, lyden forsvinner når jeg kjører over 40 men er der på tomgang og lave hastigheter. Oljelampa begyner å blinke runt 20km/t men lyser på tomgang.. har sjekket oljenivå å er fint.. byttet olje pluss alt av filtre får ca 2mnd siden (1500km) noen tips til hva det kan være som er galt nå? Vet det har vert en god del tikking fra ventilene. Men dette er MYE verre en ventiltikking...

    Takk for svar på forhånd

  9. Litt? ?

    Jeg er helt enig. NVIDIA har kunnet gjøre hva de ville lenge. Nå ser vi endelig litt konkurranse igjen

    Får håpe nvidia redusere prisene når de får konkuranse ?

    Men har du hovedkort som har PCIe 4.0 eller bruker du det på PCIe 3.0??

  10. Problemet med Asus sitt kort er er visstnok at de har tunet det for aggressivt. Det er ikke spesielt effektivt på Navi gpu. Man ender bare opp med et varmt kort som krever mye effekt.

     

    Lykke til med ny gpu. Jeg er iallfall veldig fornøyd med 5700 xt :)

    Blir spendene å se hvordan dette fynker ? syns amd konkurerer best iforhold til pris. Føler nvidia overpriser litt..

  11. Jeg har jo ikke personlig erfaring med alle. Normalt er sapphire best (siden vi snakker om AMD) så problemene du har hatt kan ha vært tilfeldig. Hvis det var et rx480 med referanse kjøler kan det også ha vært problemet (den kjøleren har ikke sapphire laget).

     

    Jeg vil kanskje si at det beste 5700 xt er enten msi gaming x eller sapphire nitro+, men alle de 4 jeg linket til vil være gode.

     

    Forskjellene i ytelse er egentlig neglisjerbare, men det er et MEN

     

    Temperatur og støy er det du ser etter. Her er Asus dårligere (men ikke dårligst..). Hvis da temperaturen blir for høy, f.eks hvis det er varmt på sommeren eller du har dårlig ventilert kabinett/rom, så KAN temp spille inn på ytelsen. Kortet vil ikke booste like høyt.

     

    Tester viser at Asus sitt kort er 10 grader varmere enn f.eks gaming x til msi. Der er relativt mye og må tas hensyn til.

    Oki, tusen takk for svar :) får lese litt om alle typene å finne ut hvilket jeg går for. Tror det blir 5700xt fremfor 2080 vertfal da :)

  12. De andre kortene er bedre, kort og godt. Se noen reviews så tror jeg du er enig.

    Til den nedsatte prisen så er ikke Asus et dårlig kort, men det finnes varianter med mindre støy, lavere temperatur og høyere ytelse. Forskjellene er små, men hvorfor kjøpe et dårligere kort bare fordi det er Asus ?

    Nei, ikke vits å khøpe noe dårligere :) men av alle merker som er ute, hvilken mener du selv er "best" hadde et sapphire rx480 tiligere, dette hadde et problem med temp.. så er litt skeptisk til sapphire igjen

  13. Hei, bruker pcen min til mye spill og video/bilderedigering. Å vurderer nytt skjermkort da det jeg har beggynner å bli litt gamelt, har sitt litt på disse 2:

     

    https://www.komplett.no/product/1135920/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/asus-radeon-rx-5700-xt-rog-strix-oc?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjw_5rtBRDxARIsAJfxvYBqUN2Yci7WRk04jm9aFMVzzBg-VmvD8G7RRXYmxDxB05vO60HevGcaAhTxEALw_wcB

    Eller

    https://www.komplett.no/product/1103205/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/asus-geforce-rtx-2080-ti-rog-strix-oc

     

    Ser litt iforhold til pris, så lurer jeg egentlig på hva som lønner seg? Ser du nesten får 3stk 5700xt får samme prisen som 1 2080?

    Å hvilke merke skjermkort annbefaler folk? Hører mye både positift å negatift om alle merker..

×
×
  • Opprett ny...