Gå til innhold

Elins

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elins

  1. Jeg har to oppgaver jeg ikke får til:

    Ellipse med gitte brennpunkt: den har eksentrisitet E=epsilon

    og brennpunkt i (1,0) og (-1,0). Skal finne ligningen for ellipsen i kartesiske koordinater.

    Hyperbel: den har samme brennpunkt som oppgaven med ellipsen og eksentrisitet E. skal finne ligningen for hyperbelen i kartesiske koordinater.

    Jeg trenger hjelp for å løse de 2 oppgavene. De er atskilt fra hverandre.

  2. Du vil fremdeles ha muligheten, kravet om 4 i R2 gjelder uansett kvote, tror jeg. Men, jeg tror at grunnlaget for et årsstudium i f.eks. matematikk vil bygge på en høyere karakter enn 3 fra R2. Viktig med best mulig grunnlag, gjerne ta fysikk 2 og, hvis du ikke har det når du tenker sivilingeniør, avhengig av studieretning tror jeg.

  3. Jeg begynner nok på lektorutdanning i realfag på NTNU til høsten og det blir fysikk og matematikk. Jeg ser jeg starter med mekanisk fysikk, grunnkurs i analyse, lineær algebra og informasjonsteknologi.Jeg ser at man starter med et prosjekt i mekanisk fysikk, gjerne fortell meg litt om det og om lab i det faget og dataauditorium.

  4. Jeg tenker å ta medisinstudium enten i Sverige eller Danmark.

    På ANSA sine sider står det:

    I Danmark krever dem internasjonal engelske: fysikk 2, kjemi 1 og biologi 1(eller 2, husker ikke)

    I Sverige krever dem: fysikk 2, kjemi 1 og biologi 1( eller 2, husker ikke).

    Når dem regner ut karaktersnittet for oss fra Norge, regner dem da ikke med allmenne fag fra norsk videregående skole og bare karakterene i de fagene?

  5. Jeg har sivilingeniør i fysikk og matematikk som førsteønske og bachelor i fysikk ved NTNU som andre ønske. Jeg ønsker å begynne på bachelor i fysikk slik at jeg har muligheten til å ta sykehusfysiker i Sverige senere eller noe annet en annen plass,. Hva kan jeg nå gjøre?

  6. Jeg tenker å ta et par år med fysikk og matematikk også søke på 3. året på et sykehusfysikerprogram på et av universitetene i Sverige. jeg ser de har 60 studiepoeng med fysikk og tilsvarende i matematikk de 2 første årene. Håper det er mulig og virker jo veldig spennende og i tillegg får man ei profesjonsutdanning.

  7. Jeg skal gå på ntnu og får bruk for kjemi i utdannelsen, men jeg har ikke noe særlig bakgrunn innen kjemifaget. Jeg vet det er et forkurs i kjemi på ntnu, men jeg har ikke noe særlig forståelse av kjemi fra før. Kan jeg da klare å tilegne meg kjemien på et eller annet vis?

×
×
  • Opprett ny...