Jump to content

Merita

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Merita


 1. Jeg har noen spørsmål angående gramatikk...

  1. Når bruker man til å, og når er det man bruker bare å?

  2. Er det turte, turde eller torde?

  3. Er det frem, eller fram?

  Takk :)

   

   

  Jeg bruker en veldig grei måte å finne forskjellen på å/og i stilene mine. Enkelt å grei: Oversett settningen til engelsk.

   

  Hun prøvde å finne boken= She tried TO find the book. Da ser du me en gang at det skal være å , ettersom å=to på engelsk.

   

  Anna og Maria er bestevenner= Anna AND Maria are bestfriends. Her ser man at and=og.

   

  Det syntes jeg funker bra :)

  • Like 2

 2. Har noen en forklaring på hva konspirasjon er? Hadde også vært fint med noen eksempler :-)

   

   

  Søker du på 9-11 kommer det opp mange konspirasjonsteorier. Den mest kjente er vell at det var USA som "angrep seg selv". Mange tror at tvillingtårnene og pentagon ikke ble utsatt for flykrasj, men at de faktisk ble bombet. Det finnes mange videoer du kan se på youtube om dette, bare søk på 9/11 conspiracy , eller bare 9-11!

   

  Et annet godt eksempel er månelandingen. Mange mener at USA aldri var på månen, men at filmen ble laget i et studio og at romfartøyet bare svevde noen runder rundt jorda. Det er mange beviser og motbeviser på dette. Bare til å søke, så finner du enormt mange teorier. Det er også mange videoer på youtube her også.

   

  Ellers er det enormt mange konspirasjonsteorier, jeg anbefaler deg å søke på google, og lese om noen klassiske. Det skal jeg gjøre ;)

  • Like 2
×
×
 • Create New...