Gå til innhold

stto1996

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stto1996

  1. Noen som vet om vi må skrive mer enn 2 sider på sakprega for å få en knall karakter? eller kan vi forsatt skrive BARE 2 sider å få lik karakter ? Og så trenger jeg noen som kan komme på gode fakta om Hvite løgner og idêer! <3

    Setter pris på om noen kunne svare så fort så mulig ! takk <3

    sidetallet spiller ingen rolle så lenge innholder er bra ;-) hvite løgner: http://www.kk.no/776147/dette-lyver-kvinner-om

    http://no.wikipedia.org/wiki/Hvit_l%C3%B8gn

    http://nlm.no/itro/kristen/tema/hvite-loegner

  2. Er det smart eller dumt å ha kildene på slutten i en annen farge? For eksempler blå?

     

    Tror ikke det har noe å si, men ser ikke helt hensikten med det. ;)

     

    OKI:) Btw noen anelse om vi får ha bilder i sakpreget tekst? Ville det vært et pluss (hvis vi finner bilder som passer til en av oppgavene på forhånd)!

     

    Så at noen andre skulle gjøre det;) Please svar!

     

    Læreren min mente at det ikke var nødvendig fordi vi ikke aner hva vi får til oppgaver. Tror ikke det er noe "pluss" å ha med bilder. Husk at det er det du skriver som teller, ikke hvordan teksten ser ut, eller bildene du eventuelt legger til. :)

    Faktisk så teller det litt hvordan teksten ser ut. Førsteintrykket teller vettu :)

  3. Vi kom og opp i Norsk i år. Overlykkelig for det!!

     

    Tror nok jeg faller på en artikkel imorgen, håper og på å få muligheten til å skrive om hvordan media "lyver" til oss hver dag. Men tiden vil vise hva som kommer imorgen...!

     

    Jeg er også veldig glad for å komme opp i norsk, og har veldig lyst til å skrive om det samme som deg. I går var jeg på intervju med avisa. Når jeg så artikkelen i dag, hadde de vinklet på ting og tang... Det skjer vær gang jeg har vært i avisen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...