Gå til innhold

Thiis

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thiis

  1. Like flott på Akam som på Flickr....tro om ikke kaptein Jack Sparrow snart rusler forbi og gleder seg over funnet av en flaske Captain Morgan....eplecidereddik er vel ikke hans favoritt, men som en fotografisk erstatning for de ekte varene gjør den jobben utmerket.

  2. Har tenkt at jeg muligens skulle anskaffe meg et fastobjektiv for utelukkende bruk til nordlysfotoografering slik at jeg kunne låse fokus og slippe å knote med dette i mørket og frost .

    Er det noen som har erfaring med nevnte objektiv, er det brukenes eller er det bare å glemme ??

    Skal brukes på en D800

    Har selv D800 og bl.a Samyang 14mm F 2.8. I forhold til prisen er dette et fantastisk objektiv. Objektivet gir fokusbekreftelse med Nikonfatning, men dette kan man i priinsippet bare glemme på lengere avstander. Avstandsskalaen er totalt unøyaktig og også helt uinteressant. Let etter uendelig ved div. prøveeksponeringer. vanligvis ligger det på ca. 1,0m!, bruk ca. F8, og du har glimrende fokus fra et par meter til uendelig. Objektivet har litt mustasjedistorsjon, men dette kan rettes betydelig ved nedlastbar linseprofil eller manuell oppretting. På landskapsbilder har dette lite eller ingen betydning. Detaljer, oppløsning, byggekvalitet er helt utmerket - et utrolig godt kjøp.....brukt snakker vi om under 1/10 av original Nikonoptikk!

×
×
  • Opprett ny...