Gå til innhold

DeeReeShee

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeeReeShee

  1. har blitt 20 år idag! endelig kan jeg kjøpe for det meste av alkohol (selv om jeg ikke er så aktiv)

     

    jeg må si at er litt rart å begynne å bli 20 år uten noen særlig fremtids syn ennå :/ men men. for finne ut av det senere. :)

  2. jeg har likt å lese om fenomenet om Paranormale hendelser. og jeg selv tror på at UFO har vært her på jorden.

     

    jeg ser mye på Ancient aliens og når jeg først så på det tenkte jeg hva alle andre tenker: dette er bare tulleball. men etter hvert når jeg så videre hvar det rekke ting som skiller fra ting som nesten er umulig for menneskapt kan være. Puma Punku har steiner formet perfekt som H som ingen fra gamle dager kunne ha laget uten ordentlig redskaper som vi har idag.

     

    flere steder i verden har det funnet skelletter med høy radiasjon. et av stedene er fra en by som var ødelagt av noen, i de historiske religiøse tesktene av Hinduisme sto det at det hvar en voldsom kamp akkuratt hvor den byen sto. et annet sted var det hikere oppe i russland som hadde blitt funned med det samme radiasjon giftning og det hadde vært repportert mye om merklige lys oppe i fjellene.

     

    jeg ser mye på dette her, men jeg skjønner hvorfor mange også snur seg bort via temaer for dette.

    rundt antagligvis 90% av alle video rundt på youtube er falske, det samme med Spøkelser, og krypotologi. jeg er skeptiker, jeg ser etter forklaringer men samtidlig vil jeg altid ha en open minn om dette.

     

    jeg har sett et spøkelse før men kan jeg bevise det? nei. men du kan heller ikke motsi det. det samme kan sies om UFO.

     

    Jeg kommer antagligvis å bli ertet fordi jeg skrev det men jeg bryr meg ikke. jeg vet hva jeg så. men jeg kan ta vitenskaplige forklaringer på hvorfor det jeg så. men vitenskapen kan ikke forklare alle Verdens underverker og hendelser.

  3. er level 30 nå som Vocation Mystic knight mer en halveis. (husker ikke hvor mange points man har) antagligvis 7. var Warrior på nest nest høyest spec.

     

    min pawn er Mage på fulleste. trenger en som kan heale .D

     

    vurderer å gå videre som enten Strider, Sorcerer, eller Warrior...

     

    takk C3nturion for informasjonen :)

  4. min første Psychedelic band fikk jeg høre fra UNKLE (trip hop) med sangen natural selection

    da snakker jeg om The black angels.

     

    gruppen sjanger blir kalt Neo-psychedelic som beskrives som nymodernisert gammel psychedelic (the doors) og jeg digger nesten alle sangene dems.hvertfall denne sangen:

     

    ellers ble denne populær via dataspillet Fable:

     

    også er denne den mest psychedelic sangen fra dem:

  5. tokk min første "boss monster" idag.. tokk noen bandits på et hus utenfor slottet så plutselig føyk det en svær gryffing rett ned :O

     

    er nå mystic knight. ganske grei vocation selv om den er til tider litt skjedelig på starten. er halvveis med rank. + at første mass enchant til våpen er så tregt å utføre samtidlig at den varer ikke lenge. håper på en forbedret versjon kommer senere... mens sigil angrepet på bakken er knall å ha.

    kjøpte også staff for å prøve det. og det var morsomt men akkuratt samme angrep som en mage har.

     

    nå tenker jeg bare om hva jeg skal prøve neste etter magic knight...

     

    enten stider pga mounting eller sorcerer.

  6. nå føler jeg meg som en idiot...

     

    ja jeg har brukt bare min main og support til questing ante ikke at man kunne være 4 :p nå høres det litt letere ut en sist.samtidlig må jeg huske og ditche de low level pawnse mine fort :)

     

    vel started på nytt med en knight. har kommet til everfall igjen. heldigvis husker jeg alt som skjer uansett .D

  7. syntes at det er et bra spill men utrolig vansklig til tider... brukte antagligvis 2 timer for å komme til et sted som jeg skulle få bok via tyver. men det førtes bare til et svært troll som blokerer som drepte alle pawnse mine...

     

    vet ikke hva jeg gjør galt. er en mage i level 16 med 1 knight pawn og 1 mage pawn. men mine spells gjør nesten ingen skader og gjør det vansklig å ta fiender. vurderer sterkt om jeg skal starte hele spillet på nytt med en Knigth (selv om jeg vet at man kan skifte vocation) sammen med 2 mages pawn.

  8. jeg syntes at SSX var rått spill å spille men jeg savner måten med costomize tricks og klær på characters. det blir ikke det samme om å bytte farge på klær... og takk o lov at man kunne skippe africa deadly descent mot griff. det var kansje en av de mest rage banene jeg har noen gang hatt.

     

    1 ting jeg angrer litt var å jukse på pengene på ridernet... nå føler jeg som en slacker :C antagligvis tar jeg å kjøper alle fargene på folka som at jeg kommer til riktig grei pris. :p

  9. jeg er snart 20 år (fyller i juni) og er ferdig med videregående. men ikke Lærling på matfag som jeg har prøvd å få jobb i Butikkslakter. har gått på Folkehøyskole for å ha et fri år med tenke rom. etter det begynte jeg å søke for jobber for å fullføre Svennebrev med faget Matfag men har ikke fått noe svar enda... men venter og venter...

     

    men så kom tanken å bli rørlegger. jeg vet at det er et høyt etterspørsel + god lønn. har lett etter alternativer for å begynne utdanningen men det eneste jeg ser er om å gå VGS igjen på Bygg og anlegg. selv på fagskolene står det at man trenger svennebrev fra vgs.

     

    er det noe mulighet å studere uten Vgs? jeg vet at jeg kan spørre kommunen om det men jeg har bare lyst til å høre om noen vet om noe måte.

×
×
  • Opprett ny...