Gå til innhold

are@tallak

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av are@tallak

  1. Jeg kan melde at min to dager gamle HD ble stjålet på varemessa ikveld, og da jeg gikk inn på HTC sense som jeg hadde registrert tlf og brukernavn på for å sperre den fikk jeg melding om at den funksjonen ikke var aktivert i tlf.

    “Phone finder" is currently disabled. For security reasons, go to your phone to enable this feature in Settings >> Location >> Phone finder.

     

    Så mye for den funksjonen at den ikke er aktiv som standard. Kjekt å vite for andre som har skaffet seg samme sak.

     

    Vil forøvrig opplyse om at jeg synes min gamle Desire var smidigere i bruk, HD'n lugget MYE på vanlige oppgaver som SMS skriving, surfing og generell bruk av tlf. Den krasjet også flere ganger på de to dagene jeg hadde den.

     

    Faktisk usikker på om jeg skal ha ny HD eller noe annet i samme klasse. N8 kanskje, men har blitt glad i Android siste halvåret.

  2. Det er fremdeles like frustrerende at det kun er for PC og ikke for Mac. Noen som kan en løsning på dette?

     

    Pluss, exchange sync fungerte fint over internett både på mail, kontakter og kalender. Men etter at jeg oppgraderte til 2.2 får jeg feilmelding på sync av kalender. (Det oppstod en feil på datamaskinen som kjører Exchange server)

     

    Vil dette løse seg om jeg sync'er outlook via en gammel pc fra tid til annen?

  3. Kjapt spørsmål, har hatt min en ukes tid nå, og veksler mellom positive og ikke fullt så positive erfaringer.

     

    Hadde et krasj for noen dager siden når jeg endret språk fra automatisk til Norsk, og alt av innlagt informasjon forsvant.

     

    I etterkant synes jeg den har blitt tregere og mitt spørsmål er som følger:

     

    Når telefonen skifter fra stående til liggende modus (med sensoren), skal bildet gå i svart et kort sekund da, eller mer glidende bevegelse. Mener å huske at den var mer smidig før krasjen, men trenger bekreftelse før jeg gjør større endringer.

     

    Takk for svar.

     

    A-

  4. En kjekk tjeneste som vil erstatte mobilsvar for noen. Når det gjelder NetCom's "snille" innstilling om å gi dette til folk gratis, er det som vanlig bare delvis sannheten.

     

    Hele poenget med denne tjenesten er jo å få DEG (NetCom-kunde) til å ringe opp igjen de som har ringt deg, måtte de være NetCom kunde eller andre..

     

    Litt grinete her kanskje, for selve tjenesten har jeg veldig sansen for!

  5. Noen som har funnet en løsning på dette problemet med synkronisering?

     

    Og vet noen hva max antall oppføringer er på kontaktlisten i w800i?

     

    Søkte litt rundt på web og ja, det går an å finne mye rart der..

     

    Sjekk denne linken for en mulig løsning:

     

    http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=101261

     

    Går ikke god for innholdet, men de har i allefall holdt på en stund for å løse problemet...

     

    A-

  6. Jeg har nå lest gjennom hele tråden og synes denne telefonen ser meget spennende ut. Har lenge vurdert w900i, men siden den "aldri" kommer til å bli levert i BLACK, går jeg nå for SXG75.

     

    Det er dessverre en ting som kommer til å bli et problem for meg, nemlig begrensningen på 500 kontakter. Jeg har allerede 650 kontakter på min S65, og det ser ut til å bli betraktelig flere framover. Molna, vet du eller andre om det er sannsynlig at det vil bli en firmware oppdatering av dette etterhvert?

     

    Det sier seg selv at sync med outlook er et must med så mange kontakter (og kalender), hva skjer på denne fronten? Blir det mulig å gjøre på samme måte som med smart sync idag? (MPM var ikke klart?)

     

    En annen ting, jeg har kun sett tlf på bilder på nettet, oppleves den som mest clean i hvitt/sølv eller svart/sølv i "real life"?

     

    Kan jeg forresten bruke mitt ladeutstyr for S65 på SXG75?

     

    Setter pris på svar! :)

     

    A

    www.TALLAK.no

  7. Torc: Har du hørt om differensiering og segmentering? Jeg er sikker på at mange av mobil leverandørene kunne ha puttet inn egenskaper lenge før de gjør, men om de hadde gjort det ville jo livsløpet på en telefon blitt altfor langt. DE ønsker jo at vi bytter hver 3. måned (noe sikkert mange på dette forumet også gjør...)

     

    Jeg har også irritert meg grønn og gul ved flere anledninger både fordi noen merker har det ene og noen har det andre, og forskjellige modeller fra samme leverandør utfyller hverandre men altså ikke har alt på en tlf.

     

    Sånn er livet, og vi må nok bare innfinne oss med at de store sterke markedskreftene gjør som de vil..

     

    My 2 cents... mvh Are

  8. Jeg var nok ute å kjøre når jeg trodde det var ST55 kabel ja.. Uansett, programvaren som fulgte med USB MA-CABLE og Fone Data Suite funker ikke med S65, selvom om MPM gjør det.

     

    Ingen anelse om hvordan man deaktiverer lading via USB-kabelen, og tror heller jeg returnerer hele greia og håper de har fått inn 510 original kabel.

     

    Takk for svar uansett Molna!

     

    MvhA

  9. Jeg kjøpte en uoriginal datakabel på Clas Ohlson som jeg først nå fikk testet med FW12 update (fra .NL).

     

    Det har funket fint med MPM, men fant ingen ledig COM-port når jeg prøvde med denne jallakabelen nå. Noen som vet hva slags kabel de selger på Ohlson? (Tror den opprinnelig var beregnet på ST55 eller no)

     

    Bytter den nok om den ikke er istand til å update FW, men de hadde ikke original DCA-510, og det hadde ikke Komplett borti gata heller..

     

    PokkFokkSokk!

  10. Jeg prøver å koble min S65 til MPM via BT, men får ikke kontakt. Bruker en USB Bluetooth dongle. Noe spesielt som må aktiviseres?

     

    Noen som har noen tips til hva jeg skal gjøre?

    Det funker greit m IR, men jeg har ikke hele uka..

    Setter pris på svar.

    MvhA

  11. Snakket med Nokia store i Oslo og han kunne bekrefte at "sånn er det bare"..

     

    Men det var visst et software-issue, så forhåpentligvis blir det fixet i neste SW-upgrade. (er noen andre bugs som også bør fixes da...)

     

    MvhA

  12. Hmm... Merkelig - er det ingen som driver med denne type opptak?

     

    Vært VELDIG flott om noen har noen innspill å komme med, om det så er teoretisk synsing..

     

    Jeg lurer på om jeg må fixe en eller annen form for line-in på lyd via analog inn kabelen. En ekstern mic leverer vel ikke line-in signaler?

     

    Så her sitter jeg og lurer da...

  13. Hei!

    Jeg bruker analog inn (på Canon MV-6i og XM2) for å bruke kameraet som opptaker til mitt helmet cam:

    040122-Helmetcam-ny-22jan04-600x.jpg

     

    Problemet er at jeg ikke får lyd når jeg prøver å koble ekstern mic til kameraet (på XM2). Er det noen måte å koble noe til den rød og hvite phono-kontakten som ikke er i bruk på analog inn kabelen (3-til-1 kabelen).

     

    Savner veldig å få med lydeffekter når man filmer f.eks sykling, ski og brettkjøring.

    For ikke å snakke om partyfilming med kamera på hodet.. :no:

     

    Setter pris på alle former for svar!

     

    MvhA

  14. Joda, klart det, men poenget er jo at jeg ØNSKER å bruke headsettet, svare med knapp på øret osv, MEN trenger lyd de ganger når den ligger på bordet, i bilen osv.

     

    Slår jeg av BT, blir det et ****** leven med å koble det til mens jeg er i en samtale...

     

    MvhA

  15. Det er jo bare helt fantastisk og typisk Nokia om det stemmer. Ikke pokker om jeg ønsker å gå rundt med en plastdings på øret døgnet rundt!

     

    Om noen andre har funnet en lur vei rundt dette problemet setter jeg stor pris på svar. Fremtiden er trådløs, men ikke rådløs!

     

    MvhA

  16. Det er en ting jeg synes er rart. Jeg bruker HDW-2 sammen med Nokia 6600, noe som er veldig praktisk i og for seg, men det har dukket opp et problem:

     

    Når noen ringer til meg og blåtann headsettet er koblet til tlf, så ringer det bare inni headsettet, og ikke på tlf. Er dette meningen? Har ikke funnet noen innstillinger som fixer dette.

     

    Vil virkelig Nokia at jeg skal gå rundt med headsettet på øret HELE tiden? For å være ærlig hadde jeg ikke blitt særlig overrasket, men håper det er mulig å få lyd på tlf også når det ringer.

     

    Setter pris på svar!

     

    MvhA

  17. Jeg har brukt Maxtor sin USB2.0/Firewire disk på 200 gb et halvt års tid. Planen var opprinnelig å bruke den via F/W, men det gikk ikke samtidig som kamera var tilkoblet. Derfor ble USB2.0 løsningen, og det har fungert knirkefritt.

     

    Helt til disken krasjet nå i jula, og jeg mistet 100gb med data, inkludert litt regnskap og noen tusen bilder og råfilm... Dobbelbackup er feigt osv..

     

    Fikk ny disk på garanti, og kjøpte i samme slengen en DVDbrenner til min Znote4100, så nå skal viktige filer og filmer ut på DVD!!!

     

    Lykke til!

    MvhA

×
×
  • Opprett ny...