Gå til innhold

Heyword

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heyword

  1. Hei, ser etter en bærbar pc til spilling og skole.

    • Under 6000.- kr.
    • 15,6 tommers skjerm
    • En grei grafikkbrikke for spilling. (Lignende GT 640)
    • Være på lager hos en nettbutikk med kundeservice.
    • Bør ha en grei prosessor (Total War serien :dribble:)

    Har sett på denne , men den eneste butikken som hadde denne til fornuftig pris var Supersmart, en mindre butikk som jeg ikke hadde hørt om fra før.

     

    Vil helst handle hos en av de større nettbutikkene i norge.

     

    Edit: Forventer å kunne kjøre Shogun 2 og Skyrim på medium, BF3 på low.

  2. Har nettopp kjøpt et Gigabyte GTX 670 Windforce 3x OC, og lurer på om min gamle Phenom II X4 940 BE, på stock (3,0 GHz), vil kunne bottlenecke dette i spill som BF3, Crysis 2, Shogun 2 o.l.

     

    Lurer også på om en lett overklokking vil hjelpe på dette eller om jeg må bytte ut flere deler. Har ikke så veldig mye penger så jeg håper på en billig eller gratis løsning.

     

    Har stock kjøler og 8 Gb 800 MHz CL5 Ram.

  3. Burde vel kanskje hatt med Planetside 2 på en eller annen måte. Eller kanskje det bare er meg som synes at det ser bra ut.

     

    Jeg vil si Ps2 var best in show. 2000 spillere på en og samme server?

     

    Jepp, fikk flest Best of Show priser på E3. Satt oppe hver kveld og så på TotalBiscuits sendinger direkte fra messegulvet, og gleder meg mye til oppfølgeren av det jeg synes er en av de beste MMO'ene lagd hittil.

     

    Hehe, har sett en del av de jeg også, har tilogmed skaffet meg en beta-key, så nå er jeg klar.

  4. Er det noen her som som vet om et godt og stillegående kabinett som vil ta mitt gamle ATX hovedkort og et gammelt 4870 (OC). Litt viktig at det er så lite som mulig i fysisk størrelse og hvis det inneholder en PSU må denne være på 500-550W.

     

    PC-en skal brukes til å kjøre en minecraft-server 24/7 og litt spilling av tyngre spill innimellom (f. eks. BF3) Har ikke lyst til å kjøpe nytt hovedkort for å minske størrelsen.

     

    (Mitt nyeste bygg vil bli plassert i mitt Antec Twelve Hundred, som jeg må si jeg er veldig fornøyd med. Verdt å nevne at de man må skru av begge sidene for å nå de tre harddiskburene som tar 3 disker hver, som da er litt tungvint.)

     

    Edit: Fant ut at HK (GA-MA78GM-US2H) var microATX. Kvitteringen fra Komplett sa ATX...

×
×
  • Opprett ny...