Gå til innhold

gunnar453

Medlemmer
  • Innlegg

    240
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. gunnar453's innlegg in Jobbe på flyplass eller TINE-fabrikker ble markert som svaret   
    Testing hørest ut som en grei jobb. Har sett at Tu.no har listet mangen jobber innen denne kategorien, systemtestere osv. Hva mer jeg kan si er at mangen av mine venner jobber i steria, og det er veldig få som faktisk programmerer. Mange som utvikler prinsipper for systemer og prinsipper for hvordan en skal teste slike systemer, så er det utviklerene sin jobb å lage dette.
  2. gunnar453's innlegg in Sony A5000 eller Samsung NX300 ble markert som svaret   
    Har NX300M og må si at oppløsningen på skjermen gjerne kunne vert endel høyere. Litt vanskelig å fokusere manuelt, selv med kantmarkør-hjelp. 300M bruker endel strøm, vet ikke med 300. Men uansett greit at en kan lade det med micro-USB. Jeg synest iFn knappen virket smart, men den er bare klumsete. Det er lettere å bruke scrollehjulet på toppen, samt handy hurtigtaster til å stille inn ting. Er endel smart navigering en kan gjøre med enkle taste-scrolle kombinasjoner. WiFi hørest nice ut men har vel egentlig aldri hatt bruk for det. Touch er litt mer brukbart men absolutt ikke et must.
    Har tatt endel bilder som ser bra ut på kamera skjermen men som viser seg å vere ubrukelig når jeg ser på dataen. Har også opplevd det motsatte, så er litt skuffet sånn sett. Skulle jeg kjøpt et nytt kamera så skulle det vert et mere manuelt et. Det er litt stress når de har stappet kameraet med masse dill-dall tøys som er kult men som man ikke trenger i det hele tatt.
×
×
  • Opprett ny...