Gå til innhold

bValy

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bValy

  1.  

    Skjønner ikke hvordan du har klart å oppleve det her. Vi er en vennegjeng på rundt 6-7stk som spiller dette daglig og spillet flyter bra, aldri blitt disconnected (Har hatt over 100 kamper) og flere sier dette spillet har beste nettkoden per dags dato i forhold til hit registrering. Spillet er milevis bedre enn H1Z1 og andre spill så syns artikkelen her burde fokusert på alt som gjør det såpass bra. Utviklerne har også lansert 3 patcher hittil innen den korte tiden som fikser veldig mye.

     

    Når du skriver at du får 15 fps så er det noe alvorlig galt. jeg har konstant over 80 i 3440x1440 med GTX1080. Riktignok med noen tweaks her og der men er tross alt EARLY ACCESS. Kompis med GTX970 har også over 80fps men da i 1080p.

     

    Føler det er så mye dårlige spill i dag men aldri hatt d så morro som i dette spillet på veldig lenge. Så det fortjener ros, ikke kritikk særlig etter 2 uker(?) i early access. Selv på offisielle redditen har jeg ikke lest noe av den kritikken du nevner her...

    Mogleg me har vore ekstremt uheldig med serverane, men det blir for dumt å skryte av ytinga til spelet. Eg får opp mot 200 FPS i ny og ne i rolege områder (1080ti), ja, men som eg skriv i artikkelen er det dropp ned mot 15 (eg meiner ikkje at gjennomsnittet ligg på 15, stort sett ligg FPS rundt 150-230 på low). Det er dei små droppa som vitnar om dårleg optimalisering, og er infernalsk irriterande. Spesielt er flyfasen eit mareritt ytingsmessig, og dei eg har spelt med har hatt akkurat dei same problema. Eit kjapt google-søk viser òg at veldig mange har trøbbel med yting. Det blir feil å ikkje kritisere spelet for den aller fremste svakheita det har. 

     

    Me kjem ikkje med noko endeleg dom over spelet, fordi det er Early Access som du seier. Poenget er å gi eit inntrykk om det er verdt å bruke pengane sine på spelet enno, og det er det ikkje etter mi meining. Det er mange timar å hente her, men eg ville spart dei til spelet er noko meir stabilt. Viss ein syns spelet verkar interessant vil ein utan tvil få mykje ut av det, eg seier berre at opplevinga av spelet kjem til å bli mykje betre med fleire oppdateringar. 

    Du skrev at du har endra på filer får, hvis du har brukt den FoV greia så burde du fjerne den merka vesentlig hopp i FPS og mindre drops når jeg tok det vekk igjen. :)

×
×
  • Opprett ny...