Gå til innhold

ZICKbirkebeiner

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZICKbirkebeiner

  1. I innspurten på masteren har jeg innsett at jeg trenger litt mere regnkraft til Android Studio enn det en skarve laptop klarer å levere. 
    Reiste derfor hjem til gutterommet for å plukke opp gammingriggen fra ca 2012, men den var ikke like snappy som jeg husket. Sitter derfor og lekere med tanken om å oppgradere litt hardware.

    Vurderer å gjenbruke strømforsyningen (650W corsair), GPU (GTX680) og kabinett(Miditower het det vel en gang i tiden?) og oppgradere med følgende deler:

    https://www.komplett.no/product/1134120/datautstyr/pc-komponenter/pc-i-deleroppgradering/oppgradering/oppgraderingspakke-ryzen-5-3600

    https://www.komplett.no/product/945663/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-25/wd-blue-3d-500gb-25-ssd

    Er som det sikkert fremkommer litt utdatert på HW gamet og lurer på om noen har innspill på det foreslåtte oppsettet?

     

  2. Hei

    Har akkurat begynt å studere å trenger i den forbindelse en laptop, skulle helst hatt den i går. Hadde i utgangspunktet tenkt å vente på nye versjonen av mbpro i håp om haswell og ssd på de noe rimeligere modellene, men har funnet ut at det tar for lang tid. Sitter derfor å ser på macbook air 13" men ønsker alikvel innspill til windows baserte modeller. Prisen er vel så billig som mulig, men maks 7900,- som mba koster. Om jeg skal ha pc vil jeg helst bruke enda mindre.

    Skal hovedsaklig brukes til word og chrome.

    Ønsker:
    ca. 13"¨
    ssd
    Haswell
    Støysvak
    lite varme

  3. Har vært igjennom en god del styrker den siste tiden uten og finne noe som fungerer. Har rimelig spesielt syn noe jeg antar er årsaken. Leter derfor etter en dyktig optiker i Oslo. Det trenger ikke å være den billigste, det viktigste er å korrigere synet så det fungerer!

     

    Håper noen har noe gode anbefalinger.

     

    Mvh.

  4. Bygde meg pc for et år siden, men har den siste uken begynt å få problemer med boot, når jeg skrur den på kommer den bare til gigabyte skjermen, der hvor man kan komme inn i bios, boot meny etc. Her fungerer det ikke å komme inn i bios boot etc. altså den fryser. Om det er lys i tastaturet er litt sporadisk.

     

     

    HK: gigabyte z68xp-ud3 revisjon 1.3

    Noen som har en løsning, vil det hjelpe og oppdatere bios?

  5. Jobber for tiden med et prosjekt i media, om filmatisering av bøker. Dette finnes det en rekke gode og ikke fult så gode forsøk på. Fått en oppgave om og finne ut ulemper fordeler ved og lage en serie i stedet for film. Ser jo selvdagt at det i lengere bøker vil være en fordel og får strukket innholdet over feks. 10 timer i stedet for 2-3. I tillegg er det en god del snevrere budsjet per produserte time så er er det andre prioriteringer.

     

    Noen som har noen andre forslag?

  6. Sitter å prøver og koble samsung tv'en på wifi vha. av wifi dongelen jeg kjøpte med, men får ikke kontakt Står at den kobler til routern, men derfra får den ikke koblet til nettet, har på auto dns og ip, men hjelper det og stille dette manuelt?

     

     

    Får opp feilmeldingen "ERROR_UPPDATE_001" når jeg prøver å åpne samsungapps etc.

     

    Får også Error_exe_001 innimellom å får ikke kobla til server etc.

  7. Hei

     

    Skal ha særemne om et par uker, dette skal som tittelen sier handle om "game of thrones" av George R. R. Martin samt serien basert på samme bok av HBO. Problemstillingen går især ut på adapsjon fra bok til serie/film. Se litt på utfordringer ved dette samt fordeler/ulemper ved og lage serie kontra film.

     

    Noen som har noen innskudd her? sliter litt med inspirasjon mtp. at boka er kliss lik serien, med enkelte unntak selvfølgelig.

     

    Har funnet frem en del grep som gjør de to forskjellige, bla alder, oppbygging og enkelte scener, men føler jeg trenger mer!

     

    Har nå kommet meg gjennom boka (kun bok 1, ikke spoilere fra videre bøker...) og sett sesong 1 og 2 av serien.

     

    Jeg skal også se litt på sjangeren, mener selv det er fantasy, men om noen har andre tips er dette ønskelig

  8. Hei

     

    Skal ha særemne om et par uker, dette skal som tittelen sier handle om "game of thrones" av George R. R. Martin samt serien basert på samme bok av HBO. Problemstillingen går især ut på adapsjon fra bok til serie/film. Se litt på utfordringer ved dette samt fordeler/ulemper ved og lage serie kontra film. Noen som har noen innskudd her? sliter litt med inspirasjon mtp. at boka er kliss lik serien, med enkelte unntak selvfølgelig.

     

    Har nå kommet meg gjennom boka (kun bok 1, ikke spoilere fra videre bøker...) og sett sesong 1 og 2 av serien.

     

    Jeg skal også se litt på sjangeren, mener selv det er fantasy, men om noen har andre tips er dette ønskelig

×
×
  • Opprett ny...