Gå til innhold

zlagther

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zlagther

  1. Architecture

    En avslappet kreativ server.

    Generell info:

    IP: Sjult inntil videre.
    Navn: Architecture
    Eier: Turbinace og Busthuggu
    Vakt: Zlagther

     

     

     

    Kort om serveren, Architecture er en server som nylig ble startet opp av brukeren Turbinace.

    Siden serveren er såpass ny er det ikke mye på den akkurat nå, men de essensielle pluginsa er på plass.

    Du vil automatisk få gmode 1 når du logger på første gang.

     

    Når det kommer til regler, så er det kun en som gjelder og det er kardemommeloven.

     

    "Man skal ikke plage andre,

    man skal være grei og snill,

    og for øvrig kan man gjøre hva man vil."

     

    En grei tommelfinger-regel her, er at hvis du må spørre deg selv/andre om det er lov/du burde gjøre det, så burde du nok ikke gjøre det.

     

    Kommandoer:

    /msg [nick] [melding] for å sende melding til en bruker.

    /spawn teleporterer deg til spawn.

     

    Plugins:
    -PM
    -Vault
    -PermissionsEx
    -WorldEdit
    -AceWarp
    -BlockProtection
    -WorldGuard

    Hardware:
    Intel Xeon E5-1650v3
    2gbit RAM
    20gbyte SSD

    Kontaktinformasjon:
    Pm til meg (Zlagther).

  2. God dag, min søster ønsker seg en pc som takler å ha photoshop åpent og ikke bruker hundre år når hun redigerer bildene.

    Jeg har dessverre falt litt ut av PC-gamet i det siste og aner ikke hva som er best, jeg har heller ingen anelse om hvordan man velger cpu vs. gpu når det kommer til at det skal være photoshop ikke battlefield som skal kjøres.

     

    Budsjett: 5-6k

     

    Det som trengs er:
    PC i deler eller ferdigbygget (trenger ikke cd-leser)

    Skjerm

    Tastatur

    Mus

     

    De tre sist nevnte trenger ikke å være fancy eller dyre, men siden det ikke noen fra før så trengs de.

     

    Takk på forhånd.

  3. "Det er ekstremt komplisert å utnytte denne sikkerhetsfeilen, og for at en hacker skal kunne ha gjort det må han eller henne ha hatt tilgang til infrastrukturen mellom deg og tjenesten, noe veldig få har."

     

    Dette er helt totalt feil. Sikkerhetsfeilen er meget enkel å utnytte, og krever ingen rettigheter eller spesiell kjennskap om tjenesten som blir angrepet.

     

    Heartbleed har også blåttlagt private SSL nøkkler, noen som er enklest å utnytte med MITM angrep. (Dette er derimot vanskeligere å utføre). Dvs, alle tjenester som har hatt hullet, må også bytte SSL sertifikater.

     

    Var nå snakk om å sette opp en falsk side mellom deg og banken, ikke bruke sikkerhetsfeilen.

  4.  

    Dersom jeg løfter opp armen, strekker ut pekefingern for å trykke på noe, så ser jeg faktisk fingern på skrå.

     

    Derfor er det logisk at pila skrår.

     

    Dersom en løk ønsker pila rett... så må han jo mangle et kromoson eller noe!

     

    Enig der. Jeg liker å se på hva jeg trykker på også. Dette gir bare mere mening når man tenker på at de fleste er høyrehendte også.

    Spesielt mtp at enda flere bruker musa med høyre hånd, selv er jeg venstrehendt, men bruker musa med høyre.

    • Liker 2
  5.  

    Hvor er lenken til artikkelen som omtaler alle problemene med PS4? Dere har kanskje ikke skrevet en artikkel om dette?

     

    For meg høres dette ut som en dypt såret fanboy som skal ta igjen på PS4.

    Joda, det er sikkert feil med PS4 på lik linje med alle andre konsoller, men la nå dette ligge?...

    For meg høres det ut som en som er lei av at X1 for store overskrifter for feil, mens feilene på PS4 blir hysja ned...

    • Liker 1
  6. Angrepet av amerikanske myndigheter, angrepet av russiske og kinesiske myndigheter, mest sannsynlig mindre likt av andre myndigheter også. Hvorfor har vi myndigheter som vi betaler skatt til i det hele tatt, hvis de skal bruke pengene våre på å angripe og spionere på oss? Har de glemt at de jobber for oss? Myndighetene/staten anser folket som fienden, det er derfor de er så desperate etter å spionere/overvåke på alle. De har de store selskapene på sin side også, Google og Microsoft har implementert overvåkingsmekanismer og bakdører for NSA.

     

    Les: http://www.hardware.no/artikler/amerikanerne-har-knekt-internetts-sentrale-krypteringer/137164 Microsoft kan godt ikke ha vist at NSA har vært inne i serverne dems.

  7. Pratebay vil snart dø! ikke på grunn av myndigehtene men pga av at bruken forandrer seg veldig raskt. For noen år siden brukte jeg piratebay til musikk nedlsting, mye musikk ble lastet ned. Men fra januar 2009 har jeg brukt spotify og ikke lastet ned en eneste sang. Det samme holder på og skje med film og serier, selv om filmbransjen holder igjen så vil etterhvert netflix og lignende tjenester ta over der også. Så da er det bare programmer/spill og noen spesielle ting igjen som porno og alternativ film/musikk igjen. Så en epoke er over og alle blir litt mer lovlydige, men tusen takk piratebay dere har gitt meg mye morro så lenge det varte....

     

    Med mindre jeg er helt blåst i dag, så mener jeg grunnen til mye av denne piratvirksomheten er rett og slett på grunn av at innholdet blir holdt tilbake/er utilgjengelig for mange brukere. Derfor blir de piratkopiert, mens vis alle filmer og serier havnet på netflix/viaplay så vil nok det være mer en seier for The Pirate Bay, enn for copyright forkjemperne. Med spill er det jo litt en annen låt, der trur jeg det er gjerrighet eller det at man rett og slett ikke har nok penger.

    • Liker 4
  8. Ser ikke helt relevansen i den småspydige kommentaren din i grunn.Hva ellers skulle han ha gjort?Gjort noe ulovlig og hacket de crackerene det faktisk var snakk om?
    Nei, han trengte ikke cracke crackerne, hacke crackerne, cracke hackerne eller hacke hackerne.Bare ser ikke helt hva denne artikkelen gjør på HW..Hva er IT-relatert som IT-folk har nytte av å vite her.. Ummm, han leste på et forum ooooog crackerne var gode til å cracke.Så langt virker det som sikkerhetseksperten kun vet de er russiske.. Mange Vassili'r og Valadmirer man skal lete gjennom da :DVar bare det jeg ville frem til...

     

    Leste litt om forumet og det viser seg at det er et eksklusivt og lukket forum kun for russiske, noe som betyr at han lurte de i og med at Fly (administratoren) er han som ledet sverte kampanjen. Så ja han lurte seg inn på forumet dems.

  9. Jeg er helt enig i at han ikke fortjener bedre om han har gjort dette, men av ren akademisk interesse:Hvordan er lovgivningen rundt dette? Hvis han har oppholdt seg i sverige og brutt dansk lovgivning over internett... Kan han egentlig dømmes? (Jeg går her ut i fra at sverige ikke har lik lovgivning, for da hadde det vel holdt å dømme ham i sverige?)

     

    Internasjonale regler tilsier at man skal dømmes i landet man begår kriminaliteten i, når man er på en server så regnes alt du gjør på den serveren som du at du gjør det i landet serveren står i.

×
×
  • Opprett ny...