Gå til innhold

knuhuf

Medlemmer
  • Innlegg

    192
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av knuhuf

  1. Helt utrolig. De er helt ubrukelig når det virkelig gjelder. Dette bør ikke bare være en seier, det SKAL være en seier, men klarer likevel å få uavgjort. Var uheldig nå i sluttminuttene, men vi burde faktisk ha vunnet med god margin. Spillerene virker helt umotiverte i det som begynte som vår beste sesong på lenge. Virkelig skuffet.

  2. Hva er det Giroud holder på med?

    Hva er det som gjør at Bony på omtrent 1.80 slår Giroud, som er kanskje et hode høyere?

     

    Giddalaushet, generell søplethet.

     

    Må si meg enig med Claude fra Arsenal Fan Tv:

    "We've Got A £10 Million Lampost Up Front"

  3. Bestilte spillet fra coolshop. Fikk aldri noen e-post med koden, så gikk inn på siden og der fant jeg koden skjult langt inne i et virvarr av en treg nettside. :thumbdown:

     

    Så da var endelig nedlastingen i gang, og om en times tid er jeg endelig klar for litt Titanfall igjen. Likte betaen godt, og håper dette vil gi meg glede i endel timer i tiden fremover.

    Kan du gi en tilbakemelding på hvordan spillet er i henhold til glitcher, lag, og andre feil som kommer til syne?

  4.  

     

     

    Det er en glitch, du har ikke 45 MB/Sek. Tror ikke noen leverandører i hele norge leverer det (utenom det er snakk om 1GB linje, men vet ikke om det heller er tilgjengelig).. :p

    Hvis Origin makser den linja jeg sitter på kunne jeg klart godt over 50MB/s, men jeg sitter på UNINETT så er vel litt juks :)

    Du mener vell 45 Mb/s? Som da tilsvarer 5,625 MB/s. Ytterst få som opererer med 45 MB/s :p

  5. Jeg har mer tro på at Heynckes er en bedre manager enn Pep, men Bayern i dag kontra i fjor er bedre mtp spillere.

     

    Han har vell så vidt jeg vet alltid hatt gode spillere å velge mellom. Så hadde overrasket meg om han ikke hadde gjort det bra i trener karrieren sin.

     

    Men vil ikke uttale meg så mye om dette; er ikke kjent med karrieren hans.

  6. Greit nok at Bayern gikk viderere. Vi spilte en bra kamp og det er ingen tvil at gutta gjor så godt det kunne der ute. Vi burde klart å utnytte feilene påført av Bayern forsvaret, men slik gikk det altså ikke.

     

    Må derimot si at jeg har mistet mye av respekten min for Robben etter disse to kampene. Han er en god fotballspiller, men mye av det han har gjort i disse to kampene er alt annet en fotball. Ved slik oppførsel fortener ikke spillere å være på banen.

     

    Vil ikke fremstå som en "grinende" Arsenal supporter, så må bare si at Bayern fortente å gå videre etter første kampen, men vi reiste tvil i løpet av andre kampen og det er jeg som Arsenal supporter stolt over.

     

    Det jeg lengter etter å se i Arsenal er den lille "magien" vi hadde før; muligheten til å blåse forventningene. Med "magien" mener jeg det lille ekstra som vi kan finne i foreksempel Liverpool.

×
×
  • Opprett ny...