Gå til innhold

Armalite66

Medlemmer
  • Innlegg

    658
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Armalite66

  1. tingo skrev (På 8.2.2020 den 22.39):

    Noen anbefalinger for en ebokleser (epub) på Chromebooks?

    Tenker på å lese bøker som finnes lokalt på maskina (SDkort), så programmer som krever at bøkene må lastes opp til en eller annen skytjeneste først (eksempel: Google Play Books) er ikke interessant.

    Hele konseptet til Chromebooks er jo å bruke skyen... Det du leter etter er vel en Linux app du eventuelt kan bruke hvis Chromebook'en din støtter det. Min erfaring er at det er litt tregt å starte og ikke super ytelse når programmene først er i gang.

  2. Hei, har alltid leid bil og kjørt dit, men finnes det ingen annen enkel måte å komme seg til Tønsberg?

     

    Fly går via Kjøbenhavn, eller direkte til 10K hver vei, som er helt hinsides. Tog er til Drammen og tilbake, dvs veldig lang reisetid hvis en ikke blar opp.

     

    Noen som har erfaring med strekningen og har en lur kombinasjon?

  3. Jeg har opprett kontoer med Family Account. Eldstemann har fått tilgang til å opprette en online account, og det gikk helt greit. Når vi prøver å spille Fortnite med hans konto, får vi bare login failed pga. age restrictions, men jeg har gitt tilgang til at han kan spille 16 års spill. Finner ikke noen flere innstillinger å prøve nå. Er det noen som kan hjelpe?

     

    Edit: Prøvde å skru på 18 års innhold også, men det virket heller ikke.

  4. Har nå fått brukt den en del og ser at den er et godt supplement, men ingen erstatning til laptop. Jeg velger stort sett alltid Chromebook'en på jobbreiser jeg ikke har behov for å starte opp CAD program. Jeg ser også at den er å foretrekke til å ordne ting på nett hjemme. Bruker den også til å lese PDF dokumenter, men bruker da et eget tillegg for dette, da PDF i drive ikke fungerer så bra for meg. Er også grei å gi til ungene hvis de skal se på noe.

     

    Angående bruk av app'er fra Google Play, er det litt varierende om de funker bra. Opplever mye rart med enkelte app'er (flimring på skjermen, crash'er, etc...). Selve Google Play app'en crash'er også veldig lett. Den viktigste app'en for meg var TeamViewer, og den har fungert tålig bra, dog ikke så bra jeg hadde håpet. Netflix app'en fungerer bra med nett, men får den ikke til å starte uten, selv med offline content.

     

    Alt i alt er jeg fornøyd, men ser det ikke har noe for seg å betale mye for disse. Jeg kjøpte en helt ny high-end utgave, og føler ikke jeg har fått det jeg har betalt for. Jeg vet ikke hvordan batteritiden er på billigere modeller, men på min varer den en hele arbeidsdagen og kvelden, med variert bruk.

  5. Bøyd skjerm til bilderedigering?

    Eller CAD. Har sett på andre slike mini PC'er av ymse slag med Quadro kort, og samtlige forsvarer ikke hva du får for prisen. Det er fremdeles mer fornuftig med en vanlig laptop eller stasjonær.

     

    Ser ikke helt hvilket marked disse er rettet mot. Eneste som ville vært interessert i disse er de arkitektene med gule støvler og hatt, men de sverger jo til Apple allerede.

    • Liker 1
  6. Eller så kan kompisen din leie bil til turen sin?

     

    Hvis du ikke har råd til å ta de økonomiske forpliktelsene som kan oppstå, hvorfor ta risikoen?

     

    Hvis kompisen din må låne en gammel bil av deg, hører det ikke ut som han er så godt stilt selv, hvorfor ta risikoen?

     

    Vil tro det er bedre for vennskapet å si nei til å låne bilen, for eventuelle konflikter i ettertid vil garantert ødelegge dette.

    • Liker 3
  7. Er det 16 000,- inkl. MVA?

     

    Tviler på du får det du er ute etter til den prisen, spesielt som laptop...

     

    Uansett, driver med CAD og sverger selv til Lenovo, men da ligger en på 20 000,- + MVA. "Moder" selskapet mitt kjøper selv in HP, men de ligger i samme prisklasse.

     

    Stasjonær får du jo mye mer for for pengene, og kan handle rundt om kring og bygge selv, pluss det er billigere å oppgradere skjermkortet. Det er stor forskjell mellom hver generasjon av Quadro kortene.

×
×
  • Opprett ny...