Gå til innhold

Yell0w

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yell0w

  1. Beklager å måtte ta opp denne tråden igjen, men jeg har samme hardware.

     

    Får internett via en TP kabel gjennom veggen fra naboen, har en dlink dir 655 router som jeg vil fordele internetten videre i leiligheten min med. Har koblet TPen fra naboen i WAN porten, disabler dhcp på DIR655 og da fungerer det, helt til jeg restarter pcen. Har ikke testa med tpen rett i en av de fire lan portene til DIR655, vil det fungere? Evt andre settings?

  2. Er litt skeptisk til de VGA og SVGA spillene du oppga, har testet dem så smått, men jeg begynner å bli litt bortskjemt hva grafikk angår :p

     

    Var ikke klar over at broken sword 4 var ute, men skal definitivt lete etter det. Har tenkt litt på fahrenheit også men var redd for at det var for mye actionbasert. Takker for gode tilbakemeldinger, lager handleliste nuh ;)

  3. Hei, jeg er ute etter flere eventyrspill av typen klikk og finn ut, altså vil jeg ha minst mulig skyting og tidspress. Spill som jeg har spillt tidligere og har vært fornøyd med er:

     

    Broken sword 1,2 og 3, dette er vel favorittserien

    Monkey island 2,3

    Sanatorium

    Keepsake

    Den lengste reisen

    Drømmefall

    Syberia 1,2

    Grim fandango

    det motorsykkeladventure spillet til lucas arts(?) som jeg ikke husker navnet på.'

     

    Er det noen som kan hjelpe meg med å foreslå andre spill av dette slaget?

  4. Jeg har testet multiplayerdemoen, og må si meg enig med nosync, dette er en endeløs og kjedelig spam av kjøretøy, jeg brukte like mye tid på å klikke på uniter jeg skulle kjøpe som jeg brukte på å styre dem. Og når unitene endelig kom frem ble de enten skutt sønder og sammen av helikoptre med usannsynlig gode raketter, nuket til helvæte av superpowers eller fikk en skur av artilleri over meg.

     

    Selve konseptet med multiplayer realtime strategi der en bare kan joine en game midt inni er mega kul, men hvis du glemmer å kjøpe antiair vil de fire tankene du klarer å skrape sammen til bli most med en gang de kommer på banen av campende airforce spillere eller hva det måtte være. Spill heller noe annet :)

  5. Ta av windows firewall mens du spiller, den gjør med vondt enn godt uansett spør du meg.

     

     

    Åpne alle portene for å være sikker, både udp og tcp

     

    Warcraft III:

    Allow port 6112 TCP out and allow established sessions in

    Allow port 6112 TCP in (hosting custom games)

    Allow port 6113-6119 TCP out and in (hosting custom games if you’ve changed the default port in the Options/Gameplay screen)

     

     

    Kilde: http://www.blizzard.com/support/?id=msi0445p

  6. okay, var litt for snar med å svare jeg da :)

     

    i TFT så er det portene fra 6100 til 6300 (imellom der ettsted, 6110-6119 tror jeg) som blir brukt for å hoste games, vel og merke trenger ikke disse å være åpne for å joine games, eller å finne games.

     

    Jeg tipper det er routeren din, eller ispen din som stenger portene, fordi der er minst 10 games i TFT til enhver tid. i custom games vertfall.

×
×
  • Opprett ny...