Gå til innhold

Aton

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aton

  1. Du burde ta en alvorlig prat med han når du føler det passer. Kanskje kreve mer av han dersom forholdet deres skal ha noen fremtid. Still noen ultimatum, be han hjelpe til hjemme og med ungene osv. Kanskje du også er litt for snill med han. Be han lage sin egen frokost, rydde opp etter seg osv. så han skjønner hvor mye tid du bruker på disse tingene og da vil han kanskje sette mer pris på deg.

     

    Det er ikke meningen å være stygg med deg, men det høres ut som han er veldig bortskjemt. Det begynte vel med moren sin og fortsette med deg. Han trenger et skikkelig spark i ræven, tror ikke han skjønner at et forhold krever mye hardt arbeid.

     

    Fortsetter han på samme måten så ser jeg desverre ikke noe fremtid i forholdet deres, men det er bare min mening-

  2. Hei. Jeg har bestilt Diablo 3 (PC-spill) fra CDon.no og den ble sendt fra lageret deres i 12-tiden eller før. Greien er at de sa at pakken skulle komme frem på releasedatoen (i morgen, 15. mai) i postkassen, altså ikke som hentepakke på postkontor.

     

    Bor i Bergen, så tror dere at den kommer frem i morgen? Jeg tror desverre ikke det, men ber som bare det selv om jeg ikke tror på gud og er ateist :)

  3. Jeg tror ikke Blizzard tvinger firmaene til å chippe seinest mulig bare for å være vanskelig, det er nok en tanke bak det. Min teori er at de på denne måten vil unngå at serverne crasher eller blir ganske trege. Jo mindre som logger på når serverne åpner, jo bedre for Blizzard.

     

    Kan ha rett, men kan også ta feil.

  4. Da har jeg nettopp innsett at CDON ikke klarer å levere spillet i tide. Spillet er avbestillt og bestillt på nytt fra battle.net. Er utrolig skuffet over at CDON har forhåndsbestilling men fremdeles ikke klarer å levere ut spillet i tide!

     

    Jeg frykter desverre det samme, at spillet ikke kommer før tirsdag. Muligens jeg tar feil, men jeg tror ikke cdon.no er/var klar over at serverne åpner klokken 00.01 + at de muligens har fått streng beskjed av Blizzard om å ikke sende det før. Kan ta feil, men jeg kan vel ha rett og?

     

    Hvor langt er Diablo 3 egentlig?

     

    Syntes det var en som nevnte at normal kunne ta 15-20 timer, om det er sant er noe annet. Tror det er ganske vanskelig å gi noe konkret svar, siden det er ingen som har spilt spillet enda. Men er ganske sikker på at det er lengre enn D2! =)

     

    Jeg har ikke kjøpt spill på fysiske plater på flere år. Ser at prisen på nettbutikker er ca 400 kr + frakt, på battle.net er det 60 EUR. Hva tror dere prisen ca blir i de "vanlige" butikkene?

    Jeg tipper rundt 600 kr.

  5. Jeg kommer ikke til å blåse gjennom D3, jeg tar den tiden det tar og skal kose meg. Etter min mening så er det ikke noe gøy å bare blåse gjennom D3 (eller andre spill), er fort gjort å bli lei av spill på den måten. Jeg spiller for å ha det gøy, har selv blåst gjennom spill og ble fort lei på den måten.

    • Liker 2
  6. Noen fler som har bestilt på cdon som har fått endret status fra "levering pakkes" til ingenting " "?

     

    Ja, det er det samme jeg får opp hos CDON.no. Men ifølge infosiden for ordrestatus så står det dette:

     

    Informasjon mangler

    "Det finnes for tilfellet ingen informasjon om din ordre. Dette kan komme av at vi for tilfellet ikke får kontakt med lagersystemet, vennligst forsøk igjen om en stund."

     

    Så håper de bare ikke har kontakt med datasystemet fordi det er søndag eller noe, men visst de rett og slett har utsatt bestillingen fordi de ikke har nok eksemplarer på lager så blir jeg ganske skuffet :hm:

×
×
  • Opprett ny...