Gå til innhold

mbigz7

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mbigz7

  1. Hei! trenger litt støtte fra folket med hva jeg skal gjøre.. Jeg kjøpte meg bolig 27mai i år. med dette kjøpet ble jeg ringt fra NextGenTel der jeg fikk tilbud om å bli kunde (som tidligere eier var/er) Jeg måtte tenke på dette, og gjorde litt research. etterhvert fant jeg ut at nextgentel virket som det beste alternativet siden de var de eneste man kunne bestile kun internett og ikke tv kanaler. Jeg bestemte meg får å gå for dette tilbudet. Jeg ble lovet tre ting;  

    1) Første mnd gratis. (MÅTTE binde meg i 12mnd ellers fikk ikke jeg internett fra de)

    2) Internett fra dagen jeg flyttet inn (27.mai)

    3) oppgraderbar hastighet til 30mbit/s om ønskelig.

    Jeg ønsket egentlig 30mbit/s med engang, men han anbefalte meg å prøve 20mbit/s først. OK tenkte jeg og da var det hele i gang... 

    Jeg fikk ikke internett før 10.juni, altså to uker senere enn avtalt. Det to ukene brukte jeg sikkert mellom 2-400kr bare i tlf samtale til deres 5 sifrede nummer. umulig å få kontakt med de, velger du at de skal ringe tilbake så er det 30% sjanse får at de gjør det.  Måtte vente på montør og tekniker og drit som var, til slutt, fredagn den 10.juni fikk jeg beskjed om at linjen var aktiv, trengte altså ikke noen montør alikvell! greit tenkte jeg og fortsatte min hverdag som før. internettet jeg fikk var så elendig at det ikke gikk an å se verken tv2sumo eller netflix. jeg tok utallige speedtester og jeg hadde mellom 8-12mbit/s på dagtid, og mellom 2-6mbit/s på kveldstid. ringte å klaget, gjorde alt de sa, er jo ikke helt bår på routere og modem så prøvde alt som er mulig å prøve. fortsatt ble dette ikke bedre. Tilslutt fikk jeg beskjed om at 12-14mbit/s var maks de kunne levere, selv om jeg hadde 20mbit/s linje. Åsså jeg som skulle oppgradere til 30linje... dette var altså ikke mulig å få levert hjemme hos meg, noe som ble lovet at det kunne bli da jeg sa ja til dette. 

    i tillegg til alt dette ble jeg fakturert for perioden 27.mai og ut juni. (dette ble etterhvert endret til dagen jeg fekk internett og ut juni etter ca 30min i kø på tlf og nye 100kr i tlf regning) men jeg måtte betale for denne mnd, selv om jeg ble lovet første mnd gratis.

    til slutt ga jeg opp hele driten. jeg røska ut hele modeme og bestilte TV og internett fra GET.  

    Så nå skal jeg altså få terminert denne kontraken, og få sagt opp kontrakten med nextgentel. 

    --

    I mine øyener er det helt klart at jeg kan si opp da jeg ble lovet tre ting, og fikk ikke en eneste oppfyllt. jeg ble lurt på en 12mnd avtale pga pisspreik og tomme ord. 

     

    Jeg sendte inn en forespørsel der jeg forklarte hele situasjonen får å få strøken denne bindingen jeg har, dette gjor jeg 4.juli og når jeg ringte idag var den ikke behandlet, de på den avdelingen hadde "mye" å gjør. fikk lagt det inn som en hastesak idag, og jeg sa opp mitt abonoment. 

    Noe jeg kan "true med" ?   eller noen plass jeg kan få hjelp med dette?

  2. Første som slår meg er varme!

     

     

    Har du blåst den ren for støv?

     

     

    Viss du har mulighet for å skru av dekslet under så gjør du dette og blåser den ren for støv. Viss det ikke er mulig så tar du støvsuger munningen der pcen blåser ut luft.

     

    Så sjekk om det hjelper.

    Hjelper ikke det så anbefaler jeg re.installering av OSet :)

    er ikke tempratur, jeg har kjølevifte og pcen er kald når den slår seg av... men skal prøve og støvesuge munningen :-)

  3. Hei! jeg og en kompiss kjøpte akkurat lik PC, dette er en Samsung 3 Series 15.6" bærbar PC NP370R5E (kjøpt fra elkjøp)

     

    Jeg har problem med at pcne min skrur seg av midt i spillet (CS:GO) dette kan skje etter 30minutter, eller 90minutter, eller ikke skje i det hele tatt, men når det først skjer, skjer det ofte... det rare er at kompissen min har akkurat samme PC og det har aldri skjedd med han..? hva kan dette være? hjelp!! :)

     

    info om PCn:

    http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/SANP370R5ES09/samsung-3-series-15-6-barbar-pc-np370r5e-hvit-bla

  4. Hei! Da har vi fått utdelt forberedelsen til eksamen i morgen, tenkte vi kunne lage en tråd der vi diskuterte bedriftens velstand og lage en oversikt. Hva tenker dere om konkurranse form, produktdiffransiering, patent, samfunnsansvar, etikk o.l. Fyr løs med tanker og meninger :-)

     

    2U er ei konfeksjonsbedrift som ligg på Vestlandet. Bedrifta blei starta av Per Eide i 1925 og var fram til 1950 ei rein skreddarbedrift under namnet Eide AS. Etter dette har bedrifta utvikla seg til å bli ei av dei leiande produksjonsbedriftene i Noreg innanfor dressar, jakker, skjørt, kjolar med vidare. I 2001 skifta bedrifta namn til 2U AS.

    Det gode handverket har blitt teke godt vare på og utvikla vidare. Bedrifta er kjend for å designe og produsere trendy dressar, noko som har gitt bedrifta ein ny dimensjon. 2Us styrke er i dag bygd rundt å designe moderne klede med god passform og med skredderiet som fag og kultur i botnen.

    I 2002 blei 2U WOMAN introdusert. Kolleksjonen har ein feminin og sofistikert design som er tilpassa dagens livstil. I 2005 blei den første 2U Consept Store opna i Oslo, og i 2013 er det seks 2U Consept stores i Noreg.

    Sidan 2002 har mykje av 2Us produksjon gått føre seg i utlandet, mellom anna i Polen, Portugal og Kina. 2U AS har i dag 30 tilsette i Noreg og omset for ca. 80 millionar kroner. 2U er oppteken av å vise samfunnsansvar. Dei har skrive under på openheitskampanjen til Framtiden i våre hender og ønskjer ikkje å skjule opphavslandet til produkta dei sel. Den norske regjeringa er også oppteken av at norske bedrifter viser samfunnsansvar, og skriv:

    Regjeringen legger til grunn en forståelse av samfunnsansvar som innebærer at bedrifter integrerer sosiale og miljømessige hensyn i sin daglige drift og i forhold til sine interessenter. Samfunnsansvar innebærer hva bedriftene gjør på en frivillig basis utover å overholde eksisterende lover og regler i det landet man opererer.

    Kjelde: Stortingsmelding nr. 10 (20082009) Næringslivets samfunnsansvar i en global økonomi

  5. Hei, hei

     

    Jeg har også eksamen til i morgen, også lurte jeg på hvilken markedsform passer best i denne sammenhengen. Selv mener jeg at monopolistisk konkurranse passer best, men det kunne være fint å vite, hva dere andre mener da? :)

    Er nokk monopolistisk konkurranse ja :) med imorgen så ser vi det tydlig på "prisgrafen" i markedstilpasningsmodellen :)

  6. Tror dere vi får en oppgave med investeringsanalyse og en oppgave med kapitalbehov og finansiering - eller en oppgave med investering, kapitalbehov og finansiering (slik det har vært i mange av de tidligere eksamensoppgavene)?

     

    Noen som har innspill på organisasjonsplan-delen?

     

    :)

    Tror / jeg vet, at den er i to forskjellige deler... visst den er i to deler, pass på omløpsmidler! :)

  7. Hei! jeg har da kommet opp i økonomi og leiing eksamen torsdag den 23.mai

    vi har fått vite at vi garrantert får ei oppgave med:

    - Markedstilpasning

    - Investering/kapitalbehov/finansiering

    - og ei skrive oppgave. (f.eks globalisering, interessegrupper osv)

     

    der er to oppgaver til som kommer. (produktvalg?)

    grunnen til at jeg laget denne tråden er fordi jeg tenkte vi kunne hjelpe hverandre, så vist det er noen andre som har eksamen i dette, ta kontakt så kan vi hjelpe hverandre :-)

×
×
  • Opprett ny...