Gå til innhold

damiende

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av damiende

  1. Mitt poeng er at i en piratpartiet sin verden. Kan jeg om jeg liker en artikkel på Hardware no stjele den. Og legge den ut på mitt nettsted.

     

    Driver jeg en nettavis kan jeg stjele bilder fra andre nettaviser og legge dem ut på min nettside. Slik kan man fortsette i all evighet..

    Har du i det hele tatt lest hva Piratpartiet mener om fildeling og åndsverksloven? De ønsker ikke å avskaffe den ihvertfall. Jeg foreslår at du titter litt nøyere på den før du uttaler deg igjen, for ingen av tingene du nevner i denne posten vil være lovlig eller bli oppmuntret dersom deres politikk slår igjennom.

     

    Vel, nr 1 er muligen litt i grenseland. Du vil sannsynligvis ha muligheten til å gjøre det dersom du driver en 100% ikke-kommersiell side, og i tillegg krediterer opphavsmann. Og hva ville vært ille med det? :)

     

    Piratpartiet er tilhengere av the piratebay. TPB syns at opphavsrett er noe dritt. Ergo står Piratpartiet for det samme.

  2. Piratpartiet har stor oppslutning..

     

    Og det artigeste av alt er at det er Datafolk som er store tilhengere.

     

    Dette til tross for at får Piratpartiet som de vil kan disse folka bare drite i og tjene en dritt på det de gjør. Da kan folk gjøre som de vil med bilder grafikk kildekode og musikk for og nevne noe. Webdesign som yrke kommer til og dø ut for folk kan fritt ta det folk har laget. Uten og betale for det. Samme gjelder musikk, de slemme plateselskapene kan rævpule de små artistene i enda større grad. Finner de en låt de liker kan de bare stjele den og spille den inn med ei blond puppedame på vokal, uten og bekymre seg for at han som har skrevet låten skal få betalt for dette.

     

    Har du bygd opp merkenavnet på butikken din over mange år. Blir det som svenskene vil, så kan jo enhver starte opp en butikk og kalle den elkjøp. Eller hvem som helst kan lage bukser og kalle dem levis eller Diesel. Trenger ikke engang bytte noen bokstaver.

     

    Slik kan man fortsette i det uendelige om man vil.

  3. Hei

     

    Satte i sammen en maskin i dag. Kjøpte nytt kabinett hovedkort prosessor og ram. Samt en cdrom.

     

    Har koblet opp alt sammen men når jeg setter på strømmen blinker nettverkskortet et lite øyeblikk. Når jeg prøver og slå på maskina skjer ingenting.

     

    Kabelen som gir strøm er delt i to en 20 pins del og en 4 pins del. Regner med at disse skal settes i på samme sted. Ellers er det et 4 pins strøm plugg som passer en annen plass. Skal begge brukes ? Eller bare ene?

     

     

     

    Daniel

×
×
  • Opprett ny...