Gå til innhold

Azzbicker

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Azzbicker

  1. Venter selv spent på Polar M600, any day now. Den virker å være ganske så komplett, dog litt svak battertid, men det er prisen for smartklokke.

     

    Fikk min på tirsdag. Batteriet holder fint i 48 timer. Selv med en treningsøkt. Eneste som er vanvittig plagsomt er at treningsbildet (altså hva som vises når du trener) ikke er konfigurerbart. Dette blir sikkert bedre med tiden. Og proprietær lading... fysj... Men ladingen går unna raskt, og dette er helt sikkert positivt for levetiden til klokken. Dog tror jeg batteriet er utslitt før en vantett usb-micro kontakt (som var på m400).

    • Liker 1
  2. Jeg har envy-14 2090eo (i7 2630QM), som har bedre prosessor enn beats (2080eo) (i5 2410). Utseendemessig er det ingen som kan hjelpe deg, men jeg syns begge modellene er svært pene. Min yter over all forventning på alle områder, og anbefales glatt! Eneste drawbacket er skjermen, som har noe lav oppløsning! Men merker mindre til dette enn jeg i utganspunktet hadde trodd. Etter min mening er disse maskinene et perfekt kompromiss mellom portabilitet og ytelse!

    Lykke til!

  3. Gå for i7! Da "holder" maskinen seg kjapp lengre. Det er såpass liten prisforskjell at det er liten vits i å ikke ta det beste alternativet! Maskinen du ser på er forøvrig et beist, men den er veldig lite portabel. Anbefales ikke hvis du skal flytte den mye. Lykke til!

    • Liker 1
  4. Jeg fikk akkurat hp envy 14 2090eo, og denne har byttbar grafikk med amd 6630m og intel hd3000. Det er riktig at det ikke byttes i noen programmer. Men i bios kan du stille grafikken til å være fixed. Det vil si at du selv velger hvilket grafikkkort som skal brukes. Fungerer utmerket.

     

    Er knallfornøyd med pc'n, den er lett å ta med seg, samtidig som det yter som bare det!

     

    4,89 pts i cinebench 11,5 CPU, og 31,49 på OpgenGL gpu med ati-grafikken (10,91 med intel).

  5. oioioi... Jeg kan bare ikke fatte at folk legger så mye i dette her. Har en iPhone 3GS (kjøpte da den kom) og er strålende fornøyd med den. Til hverdagsbruk er den langt over alt annet jeg har prøvd (gidder ikke legge ut om hvilke ). Å snakke om feil ideologi og alt mulig blir bare for dumt. Snart blir vel Apple en egen religion, og det blir hellig krigføring.

    Nei.. For min del koker det ned til hva jeg er fornøyd med og liker å bruke. Selvfølgelig er det minuser med iPhone, men det er det på ALLE mobiler. Du må bare velge hva som er viktig for DEG, og kjøpe ut i fra dette. Syns DU kan slutte å legge deg opp i hvilken telefon andre har. Om du har Android (eller noe annet) og er fornøyd med den er det kjempebra! Håper uansett at ikke alle skaffer seg en iPhone, da det blir det lite konkurranse og mindre utvikling.

     

    Etter å ha sett keynoten kan jeg bare si at jeg gleder meg heftig til OS4.0. Men inntil videre koser jeg meg med 3.1.3 =) God natt

  6. Dette er helt opp til deg selv. Men tro meg du kommer til å få i alle fall litt høyere datatrafikk. Du kan også tenke på at mye er mye billigere å sendre over 3g (epost med kun tekst over 3g er MYE billigere enn å sende sms). Onecall har datapriser på 0.99 kr pr MB, men det kan være lurt å ha et abonement med litt datatrafikk inkludert.

     

    Du kommer også til å bruke en del kroner i appstore. Bare så du vet det :)

     

    Ellers kan du jo ha wifi aktivert når det er mulig, dog dette spiser en del batteri! (du må som regel lade telefonen hver natt).

  7. Jeg skjønner hvor dere vil. Mhz på cpu på mobiltelefonen kan altså bare gi en indikasjon på hastigheten/ytelsen.

     

    Vel, det gjør det hele litt vanskeligere når jeg skal velge ny og rask mobiltelefon. Jeg må da desverre bare stole på testjournalister når de skriver "rask telefon" "lynrask telefon" osv. Jeg har jo ikke kapasitet til å sette meg inn i hva slags muligheter det bor i de forskjellige CPU`er som settes inn i telefonene...

    Nei det er forvirrende, men husker jeg riktig har omnia HD og n900 samme prosessor. Begge har 600Mhz (iPhone 3gs har også 600 MHz). Og prosessorstrukturen er samme som sitter i htc hd2. iPhone er meget responsiv og kjapp. Men den har ikke noe særlig multitasking (kan ha hvis du jailbreaker, ytelse med dette vet jeg ingen ting om). Tror du gjør lurt i å snoke en del rundt på nettet om de forskjellige telefonene du er interessert i. Sjekk også youtubevideoer av telefonen i bruk, dette gir deg en indikasjon på hvor rask telefonen er.

  8. Man må IKKE se på klokkefrekvensen på prosessoren på en PC! Det er blir totalt feil, og stemmer langt i fra med prosessoren sin ytelse. Du kan egentlig sammenlikne det med å måle hastigheten på en bil ut i fra hestekreftene. Den eneste riktige måten å finne ut ytelsen på dagens CPUer er rett og slett å teste dem.

     

    På telefoner er det det samme. Det kommer helt ann på hva slags type prosessor det er. På mobil (også på PC, men på mobil er det litt mer "aktuelt") har softwaren også veldig mye å si.

    Takk for svar.

     

    Nå litt kverulering. Det er en årsak til at overklokkere pusher frekvensen opp på PC`er. Det er for å øke hastigheten og ytelsen.

     

    Det stemmer, men en pentium 4 kan du få opp i 8 GHz. Hvordan yter den i forhold til en core i7-975 med 3,33 GHz? Det er ikke klokkefrekvensen som har mest å si i disse dager på hvor mye en prosessor får gjort (men det er en faktor!).

  9. Som emnetitelen sier har jeg klart å ødelegge min ganske nye iPhone 3GS, noe som var ganske kjipt. Var veldig fornøyd med den, kun pga den gode responsen og utvalget av aplikasjoner. (Spilte meg for lei de fleste spill..) Aplikasjoner som LogMeIn osv fungerte jo knirkefritt!

     

    Men telefonen har en del mangler i form av spesielt dårlig kamera, dårlig batteri og alle restriksjonene fra Apple.. Tenkte derfor å prøve en mer "komplett" telefon som Samsung Omnia HD.

     

    Er det noen som har erfaringer med begge tlf og fortsatt velger omnia? Og er det trådet sms på Omnia? Det er noe jeg likte godt, og ikke vil være foruten.

     

    En annen telefon jeg har sett litt på er Nokia n900, og den virker veldig interessang mtp linux i bunnen, men fortsatt støtte for symbianprogrammer.

     

    Noen tips til å rette meg i riktig retning? Vil egentlig slippe å kjøpe en ny 3gs da den egentlig koster mer enn den smaker.

  10. Noen som vet om denne app'en fungerer på ipod touch?

     

    Noen som vet om man kan styre musikken på iphone/ipod ved hjelp av fjernkontroll/interface? Vurderer å kjøpe ipod interface til bilen, og da hadde dette vært midt i blinken!

    Ja det virker på touch.

     

    Finnes mange 3.parts duppeditter som fint kan styre ipodfunksjoner fra både iphone og ipod.. kjøpte akkurat en kenwood-spiller til bilen, og det fungerer meget bra å styre musikken på iphone fra spilleren. Du kan velge mellom å ha kontrollen på spilleren eller styre musikken fra iphonen/ipoden. Telefonen blir også ladet samtidig! Kan da bruke GPS program på lengre kjøreturer uten at telefonen går tom for strøm. Anbefales!

  11. Da er spotify endelig ute på appstore!

     

    Må si det fungerer utmerkt! Sanger starter med en gang, også med 3G. Synker også alle spillelister fra din konto. Går kjapt å gjøre sangene tilgjengelig offline. Anbefales!

     

    Håper mange går premium nå så de kan begynne å få flere rettigheter!

     

    EDIT: Også ute på android market

×
×
  • Opprett ny...