Gå til innhold

Vateri

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vateri

  1. Jeg har også to Asus routere. En hjemme og en i Tyrkia leilighet. Den hjemme er satt opp som openvpn server uten å gjøre noe annet enn å eksportere .ovpn filen. Den i Tyrkia er satt opp som VPN klient med .ovpn filen hjemmefra. Det fungerer knirkefritt med T-We appen, Netflix, HBO, etc og får ingen dnsleaks.

     

    Trengte ikke å gjøre noe annet enn default oppsett.

     

    EDIT: Alle laptops, nettbrett, NVIDIA Shield med Chromecast og mobiler fungerer da automatisk også som om de skulle vært på hjemmenettet.

    Hei

    Det var jo hyggelig å høre at det funker for deg. Er det mulig at du kan ta en Screenshot av avansert innstillingene dine på server ruter?

    Har du ikke endret på Lan ip og ip pool til de to ruterne?

  2. Hei,

     

    Jeg lurer på om noen av dere smartinger kan hjelpe meg.

     

    Har to Asus rutere, ac66(Spania) og Ac3200(hjemme).Ønsker å sette opp openvpn med Tap bridge. Hovedgrunnen er at tap gir muligheten for å få tilgang på alle kanaler på t-WE appen da tv dekoder er kablet med ruter. Men jeg ønsker også norsk ip for Bl.a stream produkter.

     

    Oppsettet er slik:

    Hjemme server ruter - Lan ip 192.168.1.1 DHCP ip pool 192.168.1.2-149.

    Spania Client ruter - Lan ip 192.168.1.150 DHCP ip pool 192.168.151-254

     

    Se bilde for oppsett på server ruter.

     

    post-274380-0-01493400-1537101032_thumb.png

     

    Dette funket fint helt til nylig oppdatering på begge rutere.

     

    Jeg får til å få tilgang på alle tv kanaler, men har to problemer. 1)når tilkoblet Spania ruter får jeg spansk ip. Nettbrett tildeles ip fra ip pool til Spania Client ruter.Før oppdatering satt jeg inn statisk ip på nettbrett til en ip pool i server ruter og satt server ruter som standard gateway på wifi tilkoblingen på nettbrettet,da fikk æ norsk ip og alt funket. Men etter oppdateringen funker det ikke å sette statisk ip lenger,får ikke Internett da. 2) Når jeg er hjemme og kobler på hjemme ruter blir jeg tildelt ip fra Spania Client ruter og spansk ip. Statisk tildeling av ip til hjemmeruter funker ikke.

     

    Så hva er feil?

  3. Tråden er gammel, men håper på utdates. Håper noen har løst denne floken. Nå funker t-we appen også utenfor husets vegger, men da får man ikke tilgang til enkelte kanaler, særlig tv2 sine premier league kanaler. Prøvd med pptd server og openvpn, kommer inn på nettverket men finner ikke dekoderen som vil gi tilgang til alle kanaler.

    Noen som har løst dette?

     

    PS. Har satt opp openvpn og pptd server på Asus rt66nu routeren

    • Liker 1
  4. Prøv å sett den fast til en kanal mellom 1-11. Mener å ha lest at atheros kortet ikke har fra kanal 12 og utover og når router står på automatikk så velger den beste kanal hvilket kan falle utenfor nettverkskortet ditt. Funket for meg iallefall.

     

    Det handler nok ikke om manglende støtte for kanal 12,13 mm. Hvilke kanaler PC har tilgang på er avhengig av hvilke landkoder man har på trådløs (velges ofte ved installasjon).

     

    Velges USA (NA) så vil man få kanal 1-11, mens Norge (EU) gir støtte for kanal 1-13.

     

    Velgte norge med min nye vaio men 12 og 13 støttes ikke!

  5. Til trådstarter, med Atheros kortet mitt datt nettet ut og det tok ca 30 sekunder før det kom tilbake. Dette skjedde daglig, mens etter jeg byttet til Intel kort har ikke nettet falt ut på den uka jeg har hatt kortet.

     

    Hadde selvfølgelig oppdaterte drivere på begge kortene. Pc'n med Atheros kortet er 1,5 år gammel.

     

    Edit: Har du sjekket med en annen pc at det er det samme problemet der

     

    Prøv å sett den fast til en kanal mellom 1-11. Mener å ha lest at atheros kortet ikke har fra kanal 12 og utover og når router står på automatikk så velger den beste kanal hvilket kan falle utenfor nettverkskortet ditt. Funket for meg iallefall.

×
×
  • Opprett ny...