Gå til innhold

TheMorpheus

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheMorpheus

  1. Hvis du kun har tilkoblet én 6pins mens skjermkortet behøver to så er dette 90% sikkert årsaken til problemet. Du kan jo ha skikkelig uflaks med at skjermkortet er defekt, men jeg tviler ;)

     

    Det er ihvertfall 2 6 pins innganger på kortet, men jeg trodde det holdt bare men en så jeg har ikke testet å kjøre 2, kanskje derfor kortet kommer med en rød diode også pga for lite strøm..

  2. Skjermkortet behøver om jeg ikke tar helt feil to stk. 6pins strømtilkoblinger. Hvis du kun har koblet til én så er det ikke så rart at du får problemer. Strømforsyningen har én 6pins og én 6+2pins kabel.

     

    Det stemmer dette du sier, det fulgte med en kabel til som på bildet her:

    Da skal jeg prøve dette når jeg kommer hjem, håper virkelig du har rett ;)

     

    Takk for svarene;=)

    post-274358-0-44862700-1337342768_thumb.jpg

  3. Den røde dioden kan også være en feilindikasjon. Det står i manualen hvilken slot du skal bruke med kun ett skjermkort.

    Ja den røde lampen har jeg lurt litt på også, om det er noen med samme skjermkort her så er det fint om dere kan si om dere har samme lampe;) får ikke testet noe nå da jeg sitter på jobb men får forske videre i kveld..

  4. Har du lagt inn driveren til 6870?

     

    Ja jeg har hentet de nyeste fra internett og de blir installert, i dag prøvde jeg cden som fulgte med og den legger inn et prog som søker etter kortet virker det som for da jeg starter opp pc, sier den finner ikke asus skjermkort. vifta på skjermkortet går å det lyser en rød diode på kortet så det ser jo ut til å ha kontakt,.

     

    PCIE blir i så fall riktig innstilling for "Primary Display".

     

    Hvis det er noe mer som må gjøres så burde det stå i HK bruksanvisningen.

     

    Har det noe å si hvilken av de pci slotene jeg bruker?

  5. Hei.

     

    Jeg har bygd meg ny pc og det er mitt første pc bygg, alt fungerer men skjermkortet mitt blir ikke oppdaget.

     

    Jeg får brukt det interne skjermkortet på hovedkortet som er asus p8z77

     

    Noen har sagt til meg at jeg må endre dette i bios, legger ved skjermbilder av bios og valgene jeg har der.. har prøvd dette også men får ikke aktivert det..

     

    noen tips?

     

    skjermkortet mitt er asus radeon hd6870

     

    Legger også ved kabelen som er koblet til min psu.

    post-274358-0-66654600-1337339193_thumb.jpg

    post-274358-0-69787700-1337339194_thumb.jpg

    post-274358-0-49253900-1337339294_thumb.jpg

  6. For det første så har du glemt cd reader? og harddisk..

     

    sorry.. glemte og skrive at jeg har en gammel stasjonær som har bluray leser også har jeg en 2TB disk i den som skal inn i den nye pcen;) takk for svaret..

     

    Jeg var i samme situasjon som deg for noen år siden og satte opp et system som garantert var fremtiden. Vel, ting skjede fort gitt. I7-920 på 1366 socket, displayporten, bios isteden for uefi osv. Tok ikke mange uker før man følte man satt på en pc fra 1980 årene. Regner med det er sånn for alle. Mitt oppsett kom på over 25000,- med skjerm. Stabilt og flott, men hadde nok fått en bedre pc for 25000,- idag enn hva jeg betalte i 2009. Så jo også at alle lovnader om at det skulle komme en bios oppdatering som gjorde at man fikk uefi, aldri ble noe av. Ikke noe must, men allikevel. 1366 socketen som var den man måtte satse på om man skulle være sikret fremoverkompabilitet..vel. Sånn er vel livet.

     

    Du har valgt ett m-atx kort. Det har sine begrensninger siden det er lite. Så bl.a at om du skal ha to skjermkort så er du nede på 8x hastighet på. Så ikke ut som om du fikk full 16x hastighet på begge da.

    Ser greit ut, men ville valgt minne fra qualified vendors listen om du ikke har gjort det. Skal du ha gamer pc så velger noen å gå over til vannkjøling osv. og da bør kabinettet være klargjort for det.

     

    Ja jeg er ute etter en bruks pc men samtidig vil jeg game for eks Battelfield 3 så jeg er også ute etter en bra gaming pc.. helst ikke i den prisklassen du kjøpte din første da ;) hehe..

×
×
  • Opprett ny...