Gå til innhold

IwwY^^

Medlemmer
  • Innlegg

    683
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IwwY^^

  1. Gå heller for st50 serien ..

     

    Active briller gir bedre 3D bilder full hd ,men da i et mørkt romm pga flicker fra lys kilder

     

    Passive briller gir ikke full hd men med bonuser som ingen lys flicker og det er fult mulig å se 3D i full dagslys.

     

    Takk for svar. Flere som sier at ST50 er det man bør gå for, men er det verdt 3000,- kroner ekstra for ST50?

  2. Heisann, jeg er på utkikk etter en ny studentpc, og da gjerne "mest for pengene".

    Bruken vil være mest film, programmering, bilder og slike ting. Ikke fult så mye spilling da jeg har en stasjonær hjemme til dette :)

    De jeg har sett på er:

    ASUS n53SV CI5

    MSI 620 I5

    N55SF i7

     

    N53SV: i5-2410M 4gb ram og GT540M 6169,-

    GE620: i5-2410M 4gb ram og GT555M 6314,-

    N55SF: i7-2630QM 8gb ram og GT555M 7599,-

     

    Alle 3 har FULLHD skjerm, men N55SF har matt og ikke høyglans.

    Er det verdt prishoppet til N55SF?

    Valget står nå mest mellom MSi GE620 og N55SF , dog usikker på hvor mye forskjell jeg vil merke med i7en vs i5en. Har forøvrig tenkt å legge til 4gb ekstra ram om jeg går for MSI pcn.

     

    Alle svar mottas med stoooor takk!!

     

    mvh Even

  3. Heisann! Jeg vet ikke helt om tråden er postet i rett forum , men prøver likevel:

    Bilen registrert på ett familiemedlem ble tatt i fotoboks med en annen fører. Politiet mente da at jeg hadde kjørt bilen.

    Saken ble så sendt til mitt distrikt hvor jeg møtte opp, så på bildet (som åpenbart ikke var meg) og nektet. Saken ble så stille i noen mnd, før ett nært familiemedlem fikk forespørsel om å forklare seg/se på bildet. Dette ble prøvd gjennomført 2 ganger, men grunnet studier var personen ikke tilgjengelig til å forklare seg da bildet var i de respektive distrikter. ATK Sendte så en forklaring av saken til distriktet kravet opprinnelig kom fra. Nå over ett år senere mottar jeg ett forelegg fra politimesteren hvor jeg er siktet, og hvor det står at grunnlaget er basert på sammenligning med passfoto. Da jeg dro for å se på bildet var det åpenbart at det ikke var meg.

    Hvordan kan de da nå sikte meg når jeg allerede har forklart meg for politiet, de har jo ingen sak?

    Siden de mener de har bevis ved sammenligning av passfoto, hvordan kan de ha det om de har kalt inn både meg og ett annet familiemedlem for å se på bildet? Da vet de jo tydeligvis ikke helt hvem som ligner? Er forøvrig forskjellig kjønn også.

    Kan de kreve at jeg må f.eks tyste på ett nært familiemedlem? tenker da på §122 i straffeprosessloven. Vil de da evt. måtte lage en ny sak for å gjøre det samme med det andre familiemedlemmet? - Som forøvrig aldri fikk muligheten eller spørsmål om å se på bildet etter at saken ble sendt tilbake til politiet.

     

    Hvordan blir jeg kvitt denne saken? Synes det er håpløst at de skal bruke min tid og mine penger på å dra meg inn i retten når både de og jeg vet at bildet de har ikke ligner meg det grann. Om jeg nekter dette forelegget vil saken uansett bli sendt til retten eller jeg kan få snakket med dem igjen?

     

    Det virker på meg som om saken har blitt liggende ett år, for så å bare sende ut en siktelse i håp om å få inn litt penger.

     

    håper på litt hjelp her :)

  4. Er det noen som har erfaring med å kjøpe kamera fra en trygg selger i utlandet? Tenker webbutikk f.eks Vet at man da kun har 12mnd garanti, men.

     

    EDIT: Ser at flere og flere av nettbutikkene her i landet stadig dytter antatt dato lenger og lenger ut mot juli. Ser at mange utenlandske butikker har kamera inne så jeg kan ikke helt se hvorfor nettbutikkene forventer å måtte vente så lenge? Er fristende å ta sjansen på å kjøpe fra utlandet må jeg si. Er jo i sommer det blir mest bruk for det.

  5. Noen andre enn meg som synes batteritiden virker litt vel entusiastisk?

     

    http://galaxys.samsungmobile.com/specification/spec.html

     

     

     

     

    576 timer standby, tilsvarer 24 dager... Nåååååvel.. ^^ Tar jeg med en stooor klype salt. 8 dager sa de under release-party i singapore, såeh. Vi får bare vente å se hva de sier de som har fått telefonen i singapore nå. Ihvertfall bruker den litt mindre strøm enn andre da, siden cpu'en er 45nm mot feks desire sin 65nm.

    Standby tiden virket nogenlunde optimistisk ja. Men det er jo kanskje mulig om skjermen aldri brukes, alt av wifi etc er av.

    Den klarte jo 7t 25min med HD video avspilling så ingen tvil om at de har en god levetid her.

  6. Tusen takk for veldig utfyllende svar!

    Er vel samme jeg har sett at andre tester sier også, at P100 ligger litt under HS-10n i bildekvalitet generelt, men om zoom funksjonene er mer viktig enn bildekvalitet så gå for P100.

    Det er ingen tvil om at jeg liker HS-10 best, likte også knappene på venstresiden av skjermen.

    Da jeg er mer en hobbyfotograf blir det nok ikke mye bevegelse, jeg bare tenkte å spørre om ett av disse var noe særlig bedre enn den andre til dette formålet. Vurderte først 1000D/D3000, men har kommet frem til at ett av disse vil passe mitt bruk bedre.

    Utseendet messig, funksjonsmessig og helt generelt liker jeg HS-10 bedre, men når prisen til P100 nå er på 2799,- og HS10 på 3599,- så er det jo ikke greit å si om prisforskjellen kan forsvares?

     

    Tusen takk igjen for hjelp!

  7. Heisann, etter å ha lest opp og ned i mente, så hadde jeg egentlig bestemt meg for å kjøpe Finepix HS-10 da dette virker å ha nærmest alt til en god pris. Dette blir mitt første "ordentlige" kamera.

    Etter å ha trålet nettet for de beste prisene ser jeg at jeg kan få Nikon Coolpix P100 til 700kr mindre, og må da spørre dere mer erfarne og opplyste mennesker:

    For en nybegynner innen kamera som vil bruke det til feriebilder, bilder av ting i bevegelse, og endel video. Hvilket kamera vil være best for meg? Er den høyere prisen for HS-10 verdt det? Hva er egentlig nøkkelforskjellene? For meg virker det å være den manuelle zoom-ringen + at det støtter raw, noe nikon sin ikke gjør. Men utover dette?

     

    Tusen hjertelig takk for alle svar!

  8. Samsung har vært veeeldig hemmelighetsfulle med denne telefonen når det kommer til hva og hvordan. Man kan håpe at det går ann å skru av, evt. er jeg nesten sikker på at man bare kan endre loader(det fungerte hvertfall slik på milestonen). Synes egentlig touchwiz ser helt greit ut, brukervennlig meny og ikke mye dilldall.

     

    Er det forresten noen som har funnet noen HD-video samples utenom de fra gsmarena?

  9. Nei, det har de nok ikke, men det vil muligens være noe lettere for Samsung å realisere enn f.eks de som bruker eksterne komponenter, som de med snapdragon(vil jeg tro). GPU delen i denne telefonen er jo vesentlig bedre, uansett hvordan man vrir og vender på det. Vil du kjøpe Desire så gjør nå det, men jeg venter på Galaxy, det er en bedre telefon for meg og mine behov.

    vurderte tom. vente på droid 2, men spesielt skjermen og at telefonen for meg virker å være ganske fremtidsrettet er nok til å få meg på kroken :)

     

    Edit: kan være verdt å nevne at S8500 Wave er highest rated på gsmarena fra brukerne. Såvidt jeg kan skjønne ihvertfall

    - Personlig kommer jeg aldri til å kjøpe noe fra Apple på grunn av måten de markedsfører f.eks iPhone på. Jeg nekter å betale en viss sum i mnd, bare for å få lov til å bruke telefonen jeg selv har kjøpt. Utover dette synes jeg iPhone og spesielt iPad er enormt overdrevet, og prisen forsvarer jo på ingen måte hva du får. Men de som har penger til det får bare kjøpe ;)

  10. Hadde vært greit med noen bruker tilbakemeldinger etterhvert som folk nå får fingrene i den. Til nå har det stortsett bare være tester av telefonen fra diverse messer.

    Så er litt spendt på hva folk sier.

    Enig der, gsmarena sin review var jo i det minste i dybden og veldig positiv :) Med tanke på ytelsen til Hummingbird tror jeg nok denne er (en av) de telefonene som er tilgjengelig nå som kan holde lengst før den må byttes ut. Vi får bare vente og se ;)

  11. Sitter og venter på at NetCom skal liste den opp jeg hehe, like greit å videreføre abo. og spare noen kronasjer! Hyggelig overraskelse med LED flash uansett, ingen big thing, men er vel nesten det eneste negative med den isåfall!

     

    Bortsett fra det med at de ikke holdt løftet sitt med behold ii, men det skal sies at I9000 har ett myyye større oppgraderingspotensial, samt. at den har deres egen CPU i seg bl.a (ikke qualcomm som behold har)

    Har trua!

  12. Har nok litt sammenheng med akkurat den telefonen, utviklingen og evt. at det ble vanskeligere å porte 2.0 enn de trodde. Er nok neppe noe problem å få froyo på 9000, men man VET jo aldri.

     

    EDIT: litt mer å gruble på for de som lurer på om den har LED Flash eller ikke.. Tar det hele med en klype salt, men lov å håpe :)

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=690026

×
×
  • Opprett ny...