Gå til innhold

euphoria.

Medlemmer
  • Innlegg

    282
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av euphoria.

  1. Skulle gjerne sett at dei kom til Norge, men det skjer vel ikkje. Dei har vel aldri hatt Norge som destinasjon utanom festivalar.

     

    Det er vel ingen ting i veien for at de kan komme til Norge på arena-turne, selv om de har vært booket på festival de foregående 3 gangene. Jeg var så heldig at jeg fikk oppleve dem på Sentrum Scene i 1993 - helt uforberedt - og har vært fan siden  :). Jeg synes de blir bedre og bedre med årene - favorittalbumet er helt klart 10.000 Days. Men det nye materialet er det dårligste de har gitt ut de site 13 årene  :D.

     

    Vært Tool-fan i 20 år, og kun opplevd 2 plateslipp.

     

    Det var et artig perspektiv. Da kan jeg legge på Ænima. Husker jeg trålet platesjappene her hjemme i forkant for å høre om de ville få inn albumet til release-datoen, men ingen hadde hørt noen ting. Jeg bestilte derfor på nett fra USA... Selvfølgelig kom den pakken forsinket, og albumet var i norske butikker på release-datoen  :laugh:.

     

    7 dager igjen... Da (kl 14?) legges arbeidet ned og hodetelefonene går på!

  2. Du mener at Breaking Bad var forutsigbart? Eller at Better Call Saul nå blir mer forutsigbart i og med at det nærmer seg BB-universet, med et overlappende persongalleri som vi vet hvordan det går med? Isåfall er det bare å glede seg til post-BB-delen av BCS, som kanskje dukker opp på skjermen. Det er lov å håpe - vi får iallefall hyppige innblikk i livet til "Gene"...

  3. Garantitiden (2 år) har nå gått ut for de som kjøpte telefonen like etter release. Nå gjelder bare reklamasjonsretten (5 år). Man kan ikke forvente at et batteri har levetid på 5 år da det er en slitedel. Men det skal iallefall ikke være ødelagt innen 2.5-3 år. Spørsmålet er hvor mye redusert batteriet skal være for å kunne reklamere på det innen denne tiden. Nå stiller kanskje saken seg annerledes med Nexus 6P, da batteriproblemene er en kjent feil ved telefonen. Hører gjerne fra folk som har fått godkjent reklamasjon på batteriet etter 2 år, hvilken butikk dette gjaldt og hvor redusert batteriet var.

     

    Jeg fikk byttet min første noen måneder før det var gått 2 år, og vurderer å prøve en gang til selv om det begynner å sent...

  4. Godt den dukket opp da, men kan jeg spørre hvorfor man bestiller og betaler en ny når noe forsvinner i postgang? Jeg hadde jo krevd ny fra selger eller transportør, eller misforstår jeg?

     

    Telefonen var kjøpt av meg fra Google Store med levering til en venns adresse i Italia. Han sendte den videre til Norge for meg. Jeg kunne altså ikke kreve noe fra Google, da de hadde levert dit den var bestilt. De eneste som hadde ansvar var posten i Italia, men de ville jo ikke gitt meg en ny telefon, kun et erstatningsbeløp. Jeg måtte derfor skaffe en ny selv.

    • Liker 1
  5.  

    Byttet fra Nexus 6P, og det er deilig å ha batteri hele dagen. Baksiden er ikke like glatt som 6P, så jeg kan endelig slippe deksel. Nesten verdt oppgraderingen bare det.

     

    Hehe, 6P er glatt som teflon ja. Ser frem til å bytte den med Pixel 2 XL, selv om min 6P er erstattet med en med godt batteri og er så god at den egentlig ikke rettferdiggjør ny telefon. Men modellen er jo 2 år gammel da... :)​ Pixelen er i øyeblikket på vei fra Italia med posten  :roll:.

     

    Sendingen fra Italia lot vente på seg, den hadde siste spor 7. desember, med status å ha forlatt Italia. Det skulle ta 3-5 dager, men det kom ingen nye spor. Etterhvert anså jeg sendingen for tapt, så jeg bestilte enda en telefon på nyåret. Men, selvfølgelig, ut av intet dukket første telefonen opp i Norge med ankomst i loggen 8. januar! Jeg fikk hentet den igår, og sitter nå endelig med min Pixel 2 XL  :).

     

    I neste uke kommer (forhåpentligvis) den andre telefon, så den må jeg blir kvitt... Hvis det er noen i forumet som er interessert, så ta kontakt på PM. Det dreier seg om en Pixel 2 XL, Sort/Hvit, 64Gb, norsk lader, uåpnet eske. Prisen blir selvkost, dvs kr 10400 (pris på telefonen i Italia + frakt til Norge).

  6.  

    Etter at jeg fikk hevet kjøpet på min Nexus 6P kjøpte jeg Google Pixel 2 XL. Angrer ikke!

    Tror faktisk det er den jeg kommer til å gå for! Blir nok bra :D

     

    @Mete0ra, av pussige årsaker sitter jeg snart med 2 stk Pixel 2 XL. Jeg må derfor kvitte meg med nummer 2. Fikk den første igår, og det var en fin oppgradering fra Nexus 6P. Den neste får jeg i neste uke. Sort/Hvit 64Gb med norsk lader i uåpnet eske. Hvis du er interessert, ta kontakt på PM. Legger samme info i Pixel-forumet. Får jeg ikke napp der går den på Finn.

  7. Rart hvordan folk her blir sinte over at jeg rapporterer brudd på regler som produsenten har satt. 

     

    Nei, det er ikke rart. Med mindre du er en snåling som rapporterer alt av regelbrudd du kommer over, er det veldig rart at du velger akkurat dette. Det er ikke engang et lovbrudd, bare brudd på en bedriftspolicy. Og du gjør det fordi du synes prisen er for høy... Bedriftene som selger disse telefonene tjener ikke mer pr salg enn de ville gjort om Google hadde eksportert telefonene til Norge. De har bare en høyere pris inn enn ved vanlig import, da blir naturligvis prisen også høyere ut.

     

    Du gjør det altså potensielt vanskeligere folk i Norge å få tak i en unik telefon de vil ha stor glede av. Meningsløst!

    Nei, velg andre arenaer å kjempe på, f.eks. svartebørssalg av billetter. DET er et stort problem!

    • Liker 4
  8. Han har allerede en Chromecast, som er mye rimeligere enn Apple TV. Det blir vel mer "deal with it" for Apple som "gjør det vanskelig" for kunder når de velger å lage tjenester som kun kommuniserer med seg selv. Da kjøper f.eks. ikke filmer i iTunes. Og for noen blir det "dråpen" som gjør at man ikke gir apple fornyet tillit ved neste innkjøp.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...