Gå til innhold

Bollen123E

Medlemmer
  • Innlegg

    366
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bollen123E

  1. Leon83 skrev (14 timer siden):

    Begynner å komme seg nå. Kava går til og med opp.

    Theta:        ($0.296)    833%
    Chainlink:  ($3.84)      553%
    Aave:         ($33.9)     1334%
    Zilliqa:       ($0.02)       422%
    REN:          ($0.178)     449%
    Cardano:   ($0.11)       652%
    Polkadot:  ($3.99)       585%
    Kava:         ($2.867)       72%

    Ja må si det er hyggelige tider å være ny i markedet

  2. Kryptodebunker skrev (16 minutter siden):

    Bitcoin er sikkert med ett langt tidsperspektiv si 10 år.

    Takk for tipset! Virker jo nesten latterlig å ha penger i fond med den avkastningen man ser på f.eks bitcoins. Tenker å legge mye av framtidige sparepenger på kryptovaluta istedet. Kanskje fordele det utover flere for å senke risikoen?

  3. Skabb er nok det værste jeg har vært gjennom i livet mitt (forhåpentligvis er det over). Det er ikke lenger enkelt å bli kvitt, og det er dyrt. Men værst av alt er det ekstrem psykisk belastning å alltid være redd for å smitte andre. Det kan klø i mange måneder etter man er frisk. Jeg stolte på behandlingen og endte med å smitte 2 venner når jeg trodde jeg var frisk.

    Det er ikke tvil om at det går mot folkesykdom om det ikke kommer bedre behandlinger til en rimelig pris.

    Enkle tiltak for å ikke få skabb:

    - færre sexpartner

    - unngå å dele tekstiler med andre

    - bryte ned tabu så folk sier ifra at de er smittet så folk kan behandle seg før de sprer det videre

  4. Jeg oppdaget at jeg hadde skabb i mai. Hadde da klødd nesten 2 måneder.  Har behandlet meg med krem perfekt etter retningslinjene to ganger (to doble kurer) uten å bli kvitt det. 

    Er ikke så lett å bli kvitt som noen her skal ha det til. I mitt tilfelle er skabben åpenbart resistent mot kremmen. Nå prøver jeg med tabletter+krem og håper det fungerer. 

    • Liker 1
  5. Treng et par manualer som eg kan justere opp til 40kg. Skal brukes til både roing, benk, curls etc. Har allerede et par manualer frå biltema, men dei går berre til 12kg.

    Tenkte å kjøpe 5 eller 10kg plater å sette på, men ville høre om noken har tips. Er så mange forskjellige plater å velge i med enorm prisforskjell. Vil ha så billig som mulig, men samtidig praktisk.

     

    Takk på forhånd!

  6. Er bonde og vi har vi silopress på siloen for at gresset skal holde seg bra. Dette er et stort basseng på toppen av siloen med ca 10000 liter vatn. Er ofte et problem at vatnet frys om vinteren og då er det umulig å få av silopresset før det tiner igjen.

     

    Beste løsningen hittil har vore å dekke til med isolasjon under det fryser så ikkje alt fryser. Men eg veit det er mulig å senke frysepunktet til vatnet ved å ha i salt. Lurer på om noken veit eller kan rekne ut kor mange kilo salt som eventuelt må tilsettes for at dette skal ha en betydelig effekt.

     

    Om noken andre har noken gode ideer travet dei imot med glede :)

×
×
  • Opprett ny...