Gå til innhold

Silent Copper

Medlemmer
  • Innlegg

    412
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Silent Copper

  1. Dette passer kanskje ikke helt inn her, men jeg har et spørsmål om dekoder og CD. Jeg har Canal digital kabel-tv på en studenthybel(SiO), jeg har forstått det sånn at jeg mangler flere kanaler fordi jeg ikke har dekoder. Kan jeg bare kjøpe en hvilken som helst dekoder for å få disse kanalene, eller må jeg kjøpe en fra Canal digital? Og, kan jeg bare kjøpe en dekoder og sette inn antennekontakten og koble den til tv'en, eller er det mer som må til?

  2. Jeg ønsker meg et regelverk som straffer opportunistisk aksjehandel og belønner investeringer som utvikler næringslivet. Hvor blir det av investorene som tok del i næringslivet for å utvikle, ikke tjene grovt på å stykke opp firmaer.

    Kapitalistene har blitt så kapitalistiske om dagen :mad:

  3. hehehe...sorry, men skjønner fortsatt ikke..hvis f.eks krf,v,h får 25% også får frp 26%..sånn hypotetisk. Da har jo borgerlig vunnet, men FRP får ikke være med i regjering, de vil stå på krf,v,h. da har jo de fortsatt bare 25% mens de røde har 48%.. da må det jo være de som kommer i regjering?(rødgrønne altså)..

    for da må de borgerlige ta imot hagen for å få til en regjering,,,

  4. Vanskeligere blir det dersom det blir et knapt borgerlig flertall, med et sterkt styrket FRP og et svekket KRF. Er faktisk veldig usikker på hva som kommer til å skje det da. Tror Hagen mener alvor når han sier at han ikke vil gå med på en ny Bondevik-regjering, men vil han akseptere en KrF-V-H regjering med Erna som statsminister og Bondevik ute av dansen? Kommer KrF til å gå med på å sitte i regjering med FRP dersom de blir såpass svekket som det ser ut som? Vil de velge å gå til venstre? Usikkerheten er stor...

    Så hvis det blir borgerlig flertall og KRF nekter å gi opp bondevik, da blir det rødgrønt allikevel? fordi FRP eller KRF ikke går med på krava..??

  5. Er regjeringssamarbeidene allerede bestemt? Hvis AP vinner over H,V og KRF. Kan de si, nei vi vil heller være alene i regjering?..Ja og de sier hele tiden at det er så og si likt mellom borgelig og rødgrønn. det er det jo, men FRP trekker jo borgerlig no innmari opp..Er de med i regjering?? :ermm: hvis de ikke er det, vinner jo rødgrønn uansett..(sånn regjerings messig)..

     

    SKjønner ikke det her helt.

  6. Slike ting kan ofte bevises vha. induksjon. Det vil si at du stadfester noe for n=0, og deretter viser at utsagnet også stemmer for k=n+1, dermed alle k.

     

    Jeg skjønte ikke det helt jeg,,kan du bare vise det..på en av de to nederste,,eller et annet eksempel..hvis du gidder :p

     

    Og Zet,,det fant jeg ut og.. men er ikke kubusen av et tall også et oddetall hvis grunntallet er odde og det samme med partall.

    3^3 er jo tre ganget med seg selv tre ganger(3x3x3) og det er jo i bunn og grunn 3+3+3+3+3+3+3+3+3 og når man plusser sammen oddetall et oddetall antal ganger kan det ikke bli et partall. (har jeg sagt noe feil?) og samme hvor mye man plusser et partall med seg selv er det et partall.

     

    n^3-n=6m, :hmm:

  7. Heisann..jeg har sett på endel matematiske bevis, men jeg skjønner ikke hvordan man selv klarer og lage dem... noen er temmelig enkle og lage, spesielt bevis som kan bevises ved indirekte bevis, f.eks euclids bevis for uendelig mange primtall..

    men nå har jeg fått følgende oppgaver:

    Bevis at n^2+n alltid er delelig med 2

    Bevis at n^3-n alltid er delelig med 6

    Bevis at (n^2-1(n^2+n) alltid er delelig med 24

     

    Hittil har jeg bare prøvd med på a, uten noe særlig framskritt :p[edit] jeg skjønte det her nå :w00t: ..

     

    [edit]jeg hadde tenkt til å skrive opp forsøkene mine her, men tenker jeg lar det være, med mindre de blir etterspurt..

     

    Noen som kan hjelpe meg?..

     

    Eller andre med flere utfordringer når det gjelder matematiske bevis.

     

    Mange takk for hjelp :)

  8. Syns det blir litt rart.. Jeg tror ikke jeg kan virkelig si hva jeg bryr meg mest om,, ikke så spesifikk.. det jeg bryr meg mest om er helheten :p =)

    Ser jo på pris, er den for ille kjøper jeg ikke, ser på design(bryr meg ganske mye om det da faktisk), er det ille, eller bare greit, kjøper jeg ikke. har den ikke kamera kjøper jeg ikke..

     

    Jeg kan bare si at jeg bryr meg mest om helheten,, klarer ikke helt å rangere hva jeg bryr meg mest om..

     

    men men.. bare min mening ;)

  9. det står 90 min i manualen, ja...men jeg lot min stå i litt over 10 timer, jeg.. bare sånn for sikkerhetsskyld :p

    så lenge orket ikke jeg og vente.. 100 min ca :p

     

    Snakka med en i går og jeg syns lyden i telefonen var veldig bra, selv om han var i et hus med mange folk og musikk.

     

    Jeg ska sjekke etter på om man kan overføre fra pc'n med E700 kabel, kanskje det går fortere enn det gjør med BT.

     

    Eller, er vel teit å kjøpe en datakabel til 400 når du får BT mye billigre..

     

    Ja, jeg så at Ir hadde høyere hastighet en BT, BT har 1mp/s, mens IR har 3-4 eller noe.. går det mye fortere med Ir?

    Hvis jeg skal sende noe til en kamerat burde jeg bruke Ir eller BT for å si det sånn. =p

  10. Silent cooper: Skjønte ikke helt, men ønsker du å la windows konfigurere neettverket ditt? I xp gjøres det sånn: start>kontrollpanel>ketegorivisning>netttverks og internett tilkoblinger>nettverkstilkoblinger>høyreklikk på trådløs tilkobling og trykk på egenskaper>trådløse nettverk>Merk av for "Bruk windows til å konfigurere innstillinger for trådløst nettverk". Deretter kan du bare avinnstallere den programvaren fra smc og konfigurere med windows.

    Du har forstått meg riktig. men det er ikke noe sted hvor jeg kan krysse av for "la windows konfigruere automatisk" lover deg finnes ikke. JEg har SP2. Er det fjerna der?.

     

    Kan du vise meg en annen måte? eller si meg hvor denne checkbox'n er?.

     

    Flott guide forresten. Skal sikkre nettverket mitt nå =)

×
×
  • Opprett ny...