Gå til innhold

franke

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av franke

  1. Jeg har akkurat samme kortet, og sliter også med ustabilitet. Med Cat 4.9 driverne, klikker de fleste spill, og jeg får det du beskriver. Får også små artifacts ved skifte av oppløsning osv. Kanskje disse kortene er litt defekte?

     

    Edit: Cat 4.8 funker bra, da får jeg spilt.

    når jeg fikk kortet funka det litt men nå kommer det med det samme jeg slår på maskinen. Har prøvd alle cat driverne og omega.Har tatt ut batteriet på hoved kortet men det hjelper ikke.Skal sende kortet til bake. Takker alle for hjelpen.

  2. Nå har jeg lånt meg ny psu men samme problem enda. Nå kommer det med samme når jeg slår på pc uan sett psu har tatt ut en og en ram men samme enda og jeg har kobla alt ut nå er det bare det jeg trenger til å starte opp.Nå bruker jeg mitt gamle skerm kort. Og det fungerer bra.

  3. tror dette er litt langt ute på viddene da, men kunne det kanskje ha vært psu-en??

    eller er dette helt umulig?

    Hint hint, har prøvd å fått sagt det lenge, dette er garantert psu, gi meg watt mengden på den.

    chiftec 340w fulgte med kabinettet.

  4. Jeg sente kortet til komplett og di fant ikke noen problemer med det.har instalert flere ganger drivere catalyst men uten hell og har hatt skjerm kortet ute 4 ganger.Bruker abit flashmenu og regcleaner 4,3.

    Jeg synes synd på folk som ikke får hardware til å funke, har vært der en gang selv :yes:

     

    Men du skal nok se at det fikser seg til slutt :)

    Tusen takk

  5. Abit-nf7 med nye drivere

    xp 2500

    2*twnmos 3200 ddr-dimm 512 mb m/winbond

    prosessoren ligger på 40 grader og har den nyeste Directx, rommet mitt er kanskje 20 grader. Skjerm kortet er PowerColor Radeon X800XT PE 256MB GDDR3 AGP, ATI X800XT PE, Backbag Limited Ed

×
×
  • Opprett ny...