Gå til innhold

st2016

Medlemmer
  • Innlegg

    537
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av st2016

  1. Jeg har vært inne på tanken selv da jeg bor helt supert til i Oslo nå, men har slått meg til ro med at det beste er å bosette seg i Kongsvinger.. Blir mye tid i bil.

     

    Håper du finner noen som pendler med deg da :-)

     

    Vil anbefale deg å flytte til vinger om du få mest mulig ut av studenttilværelsen.  I fjor stod det på SiO sine sider at alt var utleid, sendte søkand om bolig uansett og fikk rom i løpet av 1t. Så send søknad uansett :) 

  2. Hei! Jeg, som mange andre bestått fysiske teser og er spent på hvordan intervjuet blir.

     

    Var det mye nyhetsrelaterte spørsmål? Føler selv jeg er oppdatert i nyhetsbildet, men lurer på om det er lurt å lese over litt ekstra? Da både på nye og eldre saker.

     

    Du vil få spørsmål om testene og spørsmål om deg som person. Det med nyhetsbilde og politikk var en del av den gamle intervjuformen som ble byttet ut etter 2010(?) kullet.

  3.  

     

    Tok nettopp Aldrich, noen som vet hva jeg skal etter det? Døde forsåvidt rett etter at jeg tok bossen, på dens siste angrep, og fikk derfor ingen sjeler. Fikk Boss soulsen og sånt, men fant ikke sjelene mine noe sted. Så også etter cutscenen at det satt en npc hvor bonfiret dukket opp, men den var borte.

     

    Høres ut som det var en annen spiller som satt ved bonfire, ingen NPC der oppe så vidt jeg vet. Du skal videre til Irithyll Dungeon, som nåes ved å gå ut til venstre fra kirke bonfire.

    Etter den bossen ble jeg visst teleportert til rommet hvor Dancer of Boreal Valley er, det er npcen jeg snakket med før Dancer-bossen jeg så. Der sjelene mine lå også.

     

     

    Etter noen timer med spilling i dag, mangler jeg såvidt jeg kan forstå kun en boss før jeg kan ta sistebossen. Noen som vet om DS3 er som DS1, og spilet autorestarter i NG+ etter å ta sistebossen, eller er det som toeren hvor det er mulig å styre rundt etter å ta sistebossen, så velge senere å starte NG+?

     

    Du kan selv velge å starte når du vill. Du kommer direkte til rulletekst, så får du valget. Gjorde nettop ferdig mitt på 36 timer. Tok alle bosser utenom 2.  :) Brukte 50 t totalt på DS2. Så dette gikk endel fortere. 

    • Liker 1
  4. Det finnes en ring som øker Equipment Load også. Men rustninger er ikke like viktige som man kanskje skulle tro. Forskjellen  på klær med dårlig beskyttelse, og en god rustning er ofte bare 2-3 slag. Så da må du spørre deg selv, vil du utsette deg selv for flere slag, eller vil du velge mindre beskyttelse slik at du kan hoppe og rulle enklere?

    Jeg spiller heller naken enn å ha slowrolls. 

     

    Har tittet litt på DS3 wikipedia nå angående NPC's i spillet. Fy fader det er mange jeg har gått glipp av. Er 32 timer inn i spillet og tror jeg har møtt halvparten av NPC'ne jeg kunne ha møtt.. 

     

  5. Noen som er ferdige? Har sjekket oversikten over steder på fextralife og det ser ut som om jeg kun har 4 steder igjen å oppsøke. 

     

    Tok de 2 siste bossene på første forsøk. Litt kjipt men deilig og. :)


    Bare jeg som ikke har funnet noen som vil lære meg sorceries? Har hatt litt av hvert innom firelink shrine, men ingen som selger magic eller hexes(om det finnes i ds3)

  6. Så langt må jeg si at alle bossene har vært relativt greie. Ingen jeg har brukt mer enn 20 forsøk på.  Har tatt 3 lords of cinder så langt. 27 timer inn og rundt lvl 5-60.  (har ikke brukt noen form for walkthrough eller hjelp) 

     

    Digger forøvrig alle referansene til de gamle spillene (inkludert demon souls) og den brede variasjonen av fiender og spesialmobs kontra ds2 hvor det var svært få spesielle mobs. 

  7. Gidder ikke å spoile, men for min del gikk det lett med et skjold som dekker 100% fysisk dmg. Er selv på en type som heter pontiff,. 

     

    Fiksa meg PS3 controller som jeg kan bruke på PC'n. Da ble brått livet litt søtere. 

  8. Har flere problemer med DS3 på PC enn jeg hadde med DS2. Det hender ofte at karakteren brått begynner å løpe en retning uten at jeg trykker på noe som hest. Dessuten at flere av knappene som er bundet går i konflikt med hverandre og forhindrer at jeg kan bruke en tast i flere kombinasjoner. (ctrl alt shift mus) 

     

    Får håpe det blir fikset ellers må jeg vurdere å kjøpe kontroll til. Var nada problemer med dette på DS2. 

  9. Er det tilgjengelig kl 0000 i natt ? Har selvfølgelig eksamen i morgen. -_-

     

    Har forøvrig kjøpt på pc. Kjøpte ds2 på både pc og ps3. Syntes pc var langt bedre enn PS mtp keyboard og mus.

  10. Kjøpte nettopp ds1 på steam. Trenger man fremdeles å laste ned en patch for å få det til å kjøre bra? Syntes å huske noe angående at de la ut en fix.

    Gleder meg allerede til å drepe Havel

     

    Syntes så langt at kamera jobber jævelig hardt mot meg. Pluss at musepekeren vises i spillet konstant. Fiks? 

  11. Noen her som har litt erfaring fra ventelister? Er 0,2 poeng fra å komme inn i Bodø.. Ser at slutt suppleringen for å komme inn i Bodø ifjor endte på 38,7 i snitt, etter at det startet med 44,2 i hovedopptaket. Noen her inne som har havnet i en lignende situasjon tidligere som har noe formening ang. dette?

    38.7 kan ikke stemme, jeg kom ikke inn med 43konk poeng i fjor.

×
×
  • Opprett ny...