Gå til innhold

KOSærheim

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KOSærheim

  1. Da har man fått svar fra service verksted om at telefonen dekkes ikke av garanti av noe slag. Koster ca 3800kr å få den fikset og ca 900kr å få den i retur fra service verksted om den skal bli sendt tilbake ufikset.

    Har på ingen måter mistet den eller fått den i klem på noen måte!

     

    Så jeg ba de på en høflig og pen måte å reise å ryke og at de kan beholde Ultraen. Jeg betaler ikke 10 000kr til sammen for en telefon som ikke er verdt mer en 1/3 av det. Nei da er jeg heller fornøyd med min Note 3!

    Hadde du deksel på når dette skjedde? Bruker noen av dere deksel på den egentlig? :)

  2. Vet ikke helt hva jeg syns m oppdateringen... Den ble litt raskere, og litt penere på visse områder ;) Lockscreenen ble fantastisk, samt notificationbaren (litt bugs derimot). Likte derimot ikke den nye innstillinger- menyen, og s-note klarer jeg ikke åpne :/ FØlte hele greia (fargene osv) ble mye mer gammeldags og "tregt" :/ Savnet også en del s4 funksjoner, som for eksempel kamera appen ;)

  3.  

    Hvis du mener over OTA, nei. Gjennom Sony PC Companion? Jeg vet ikke, da jeg ikke har sjekket enda.

     

    Det skal visst være mye bugfixes og andre forbedringer i 4.3, pluss en ny theme engine og man kan nå installere nye temaer fra Sony Select. Vi får også Z1s nye kamera app og man kan også laste ned nye moduler til appen. Ellers er det vel for det meste ting under panseret som er endret/lagt til.

     

    4.3 er dog kun et lite stopp for oss på veien da 4.4 er planlagt å komme til Z1 og Ultra i løpet av januar.

    Mente egentlig via sony pc companion ;) Får vi med absolutt alt av z1-s kamerafunksjoner? Leste en plass at det bare var "social smart camera" ...

  4. Tenker å kjøpe meg denne til jul, men er usikker på grunn av kjempetilbudet fra Samsung med note 3 og gear for 5999... Ønsker meg egentlig en enda større og vanntett telefon, noe som gjør denne perfekt. Har for øyeblikket note 2, og begynner å gå temmelig lei av Samsungs tw :p

    Men noen små spm til dere med erfaringer;

    - Hvordan er batteriet?

    - Kamerat? Vurderer qx10, der jeg bare limer det "telefonhengsla" til et billig deksel fra ebay

    - Hvordan er den i bruk?
    - Hva tenker dere om smartwatch 2, som et tilleggsutstyr?

     

    Takker for svar

    KOS

  5. Har fått meg note 10.1 nå, og er meget fornøyd! Må si meg sykt overrasket av photoshop og multiview! :)) Er derimot litt skuffa over at jeg ikke finner snapchat i play store... Har det ikke kommet til noen android tab-er eller er det bare note 10.1 som ikke støtter det? Et lite spm til: Hvordan legger jeg opp smartkontrollen til den nyeste canal digital dekoderen? :))

  6. Vurderer å gå til innkjøp av note 10.1 men lurer litt på det med tastatur... Passer dette tastaturet til tab 10.1 2 til noten?

    -http://www.samsung.com/no/consumer/mobile/mobilephones/accessories/EKD-K12NWEGXEE?subsubtype=multimedia-and-general

     

    Noen andre tastatur som er å anbefale viss ikke? :))

  7. Lol. Du syntes samsung sine design er bra? Da burde du holde deg langt unna alt av design som finnes. De er 100% like alt det de lager, lager tusenvis av kopier av samme dritten, og lader de i forskjellige formater..

     

    Syter ikke. Det er du som whiner over at det er så bad med den lille kanten der. Er sikkert en grunn til at de ikke har hele tlfns areal enda.. kanskje fordi de ikke har funnet en måte på og gjemme hw uten kanten eller lignende.

     

    Syntes ikke det er idiotiskt. Men er teit å sitte å hørepå at en klager over 1 cm :/ tenk deg heller tilbake på iphone.. 3.5".. eller androids frste.. var ekstremt da. Jeg stopper, her fordi jeg har sakt åssen du kan bruke hele skjermen, og til og med sakt navnet. Er ingenting og si "nei så bad" på her. Ja det er en kant der, men det er ikke katastrofe. Kanskje det blir bedre når Oled kommer i mobilene.

     

    Sinneproblem eller?

     

    Uansett, å si at alle designa til Samsung er 100 % bullshit.. Designa blir forandra, selv om det ikke er mye. Syns du virkelig s1 og s4 er helt like? I så fall trur jeg du bør søke de opp en gang til ;) Forstår heller ikke hvorfor Samsung skal endre designet så mye hver gang, når de allerede er fine slik som de er -.- Noe jeg ikke forstå er hvorfor alle forventer en stor design endring til hver ny mobil... Design finns det ikke evig av, derfor er det viktigste å prøve å ikke kopiere andre (slik som htc, gjorde mot blackberry z10 og s2 mot iphone) Syns Samsung var gode som klarte trekke seg vekk fra Apple med s3, hvorfor vende tilbake igjen?

     

    KoS

×
×
  • Opprett ny...