Gå til innhold

Zplatter

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zplatter

  1. Spilte dette spillet på Kongregate(.)com for over 1 år siden.

    Håper det er de samme utviklerne med en 2.0 markedsversjon og ikke noen som prøver å stjele/utvikle noen andre sitt spill.

     

    Husker ikke hva det flash-spillet på Kongregate het, men ser nesten nøyaktig likt ut og akkurat samme gameplay. Var gøy å spille i noen minutter mens man kjedet seg i skoletimer! :)

    Tror du tenker på spille Race the Sun på kongregate, samme navn som dette spillet, utvikleren er eg ikke klar over da :p

  2. eg kan hvertfall si:

    rayman (vet ikke om det er ute det med multiplayer)

    trine 2 (dødsfett)

    nintendo land er kun gøy med multiplayer, trenger wii motes for det.

    monster hunter 3 (personlig følte fightestilen alt for ensformig etter min mening, men eg har kun prøvd demoen)

  3. Sacred Citadel

    Castel crashers

    Trine / Trine 2 (eneste problemet er at Trine 1 ikke har online funksjon)

    Wanderlust: Rebirth

    Tobe's vertical adventure

     

     

    Ikke akkurat Co-op spill men kan spilles sammen.

    Trials

    Trackmania

     

     

    Det er de jeg kan tenke på i farten som man ikke trenger mus på, ville også nevnt Half-Minute Hero, men kan ikke huske om du må bruke mus eller ikke, det er ialfall ikke en stor del å bruke mus på det spillet.

     

    Hvis det er noen flere spill dere vil nevne som ikke er et FPS og er Co-op så gjerne nevn flere.

  4. Er litt delt her. Er stor Final Fantasy-fan og synes dette er et morsomt konsept - kjenner jeg får lyst til å prøve kan du si - men samtidig oser det spin-off og melking lang vei, og jeg spør om ikke Square-Enix egentlig har bedre ting å gjøre; som å fikse FFXIV, gi lyd fra seg om Versus XIII eller begynne på den helvetes FF7-remaken. :hmm:

     

    Du kan laste ned demoen på nintendo sin shop, du får prøve 2 sanger på alle vanskelighetsgradene.

    • Liker 1
  5. Personlig ment skulle jeg ønske at nintendo hadde bare vært bedre på online delen sin og gjort det samme som de fleste MOBA spillene der ute med å legge til flere karakterer og skins som måtte kjøpes med ekte penger (Sånn at de faktisk kan tjene på det). Jeg har elsket denne serien siden SSB og selvom SSBB var en nedgradering i min mening når det gjelder å spille kompetitivt, så er det fortsatt veldig gøyt å sitte seg ned med venner og spille dette.

     

    En av tingene som kansje har gjort dette veldig avhengig for oss er det at vi selv har forandret på skinsene lagt inn custom-made karakterer som gir oss mye mer spillglede, det eneste problemet er at folk ikke tenker så mye på balansering når de lager nye karakterer-.-

×
×
  • Opprett ny...