Gå til innhold

10 jae r

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 10 jae r

  1. hei. ser etter norske spillere som har lyst til å joine en ny oppstartet klubb. trenger flere spillere. vi er bare 2 stk pr dags dato. trenger alle posisjoner. spiller mest for morro skyld, men også prøve og vinne. jeg selv er 92 cam. spiller også cm. jeg har en del fifa erfaring. spilt siden fifa 11. alle er velkommen til å bli med i klubben. kommer til å lage klubben i fifa 18 også. så hvis du vil joine, send meg en mld på xbox. eller svar meg her.  


     


    gamertag er GSW Durant l35l


     

  2. er det noen som spiller pro clubs på xbox one her? lyst spille med flere norske spillere, da jeg er litt lei av å spille med engelske spillere hele tiden. pr dags dato så er vi 2 norske som spiller pro clubs hver dag. men trenger flere spillere, enn bare 2. det spiller ingen rolle hvor du spiller. det er bare å joine. kontakt meg på xbox. 


     


    GT: Adegbenro l28l


     

  3. er det noen som spiller pro clubs på xbox one her? lyst spille med flere norske spillere, da jeg er litt lei av å spille med engelske spillere hele tiden. pr dags dato så er vi 2 norske som spiller pro clubs hver dag. men trenger flere spillere, enn bare 2. det spiller ingen rolle hvor du spiller. det er bare å joine. kontakt meg på xbox. 

     

    GT: Adegbenro l28l

  4. er det noen som spiller xbox 360 her? jeg spiller hovedsakelig gta v, fifa 15, men også andre spill :) 

    legg meg til den som vil, men kontakt meg her først :) Kan trenge flere norsk xbox venner, ikke bare folk fra usa. 

×
×
  • Opprett ny...