Gå til innhold

Cami

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cami

  1. Ja kan noen forklare meg det?

    Er ikke akkurat god på data, så jeg trenger desperat hjelp.

    Etter at firefox ble oppdatert her så finner jeg ikke frem på innstillinger lenger, hvor jeg tror jeg gikk tidligere.

    Det dreier seg altså om emailen en skriver for å logge inn på facebook. Den lagres automatisk og nå er det ca 20 forskjellige emailer der siden en venninne hadde glemt emailen sin og prøvde en rekke varianter på min pc.

     

  2. Idag har jeg drevet med vår-rengjøring. Har kommet over noen gamle sekker og bager, og noen ødelagte klær. Hvor skal jeg kaste det? Var på vei ut døra med en søplesekk med sekker og skulle kaste det i søppeldunken (restavfall) men så ble jeg plutselig usikker. Kan jeg kaste det der? Eller er det et annet sted jeg må levere det eller noe?

  3. Jeg aner ikke hvor jeg skulle poste denne så tok sjansen her.

     

    Tingen er at jeg har så sinnsykt mange bokmerker, så jeg skulle gjerne hatt flere bokmerkelinjer.

    Jeg har søkt litt rundt på google men mange svar på det spørsmålet er flere år gamle og mange av linkene som er lagt ut funker ikke lengre.

     

    Dessuten er jeg helt grønn på data så hvis det er mulig å få flere linjer, hadde det vært fint med trinn-for-trinn forklaring :)

     

     

  4. Nå er det i først omgang bare for en uke, så jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre for mye skade på den tiden. Men jeg har også planer om på sikt å gå ned i vekt, men det vil jeg ta mer gradvis.

    Jeg er igrunn litt skeptisk for slike dietter og vet ikke om det faktisk virker, men jeg får iallefall prøvd. Nå har jeg lest meg opp litt om lavkarbo og synes det ser vrient ut, men jeg skjønner jeg må kutte ut brød, og pasta.

  5. Hei.

     

    Neste uke har jeg blitt bedt med på et arrangement, og jeg er nødt til å slanke meg litt, da det kommer tv og greier dit. Nå mener jeg bare å slanke meg til dette arrangementet, så jeg trenger noen tips så jeg ser bra ut i den nye kjolen jeg har kjøpt for anledningen.

    Jeg veit at det ikke er bra, jojoslanking og alt det, men dette er veldig viktig for meg.

     

    Så har du noen tips på dietter/matvarer som øker forbrenninga eller lignende hadde jeg blitt glad.

    Jeg ønsker IKKE å stoppe å spise, bare så det er sagt, da stopper vel vekta å gå ned også.

     

     

  6. ja, jeg er klar over det, det har særlig blitt nevnt vitamin B12 og D. Jeg har lest mye om det, og veit hva som gjelder her, så jeg har nok god oversikt over det. men fra å vite hva jeg burde spise til å faktisk lage det, er det som jeg synes er vanskelig. jeg er glad i å lage mat, men denne type mat er nytt for meg :)

     

    ja det er vel bare å hoppe i det, jeg har kjøpt inn soyamelk faktisk, men det var ikke noe godt, så foreløpig holder jeg meg til vanlig melk.

     

    tofu synes jeg er kjempegodt, fikk det servert for lenge siden, stekt med paprikakrydder, på brødskiva.

  7. Det er jo mye i media om dagen om dyrs rettigheter og levestandar osv, det er jo, synes jeg, en ganske så gyldig grunn til å spise mindre kjøtt. Var også et program på tv for noen dager siden, nrk2 tror jeg, hvor det ble forklart at du har større risiko for kreft og andre ting hvis du spiser kjøtt.

    Jeg har flere grunner, jeg vil bli sunn, gå ned i vekt, og jeg er opptatt av at dyrene skal bli tatt godt vare på. Men å kutte kjøtt helt, veit jeg ikke om jeg får til. Er jo tradisjon på julaften med ribbe og det vil jeg helst ikke forandre, men tiden vil vise.

    Men takk allikevel :)

  8. Jeg har en stund tenkt på å bli sunnere i matveien, og nå er det jo så populært å være vegetarianer, så jeg tenkte å bevege meg i den retningen, jeg også.

    Så de siste dagene har jeg tråla nettet for oppskrifter. Og det er forsåvidt greit, masse oppskrifter har jeg funnet. Men det som jeg finner vanskelig, er at de fleste oppskriftene inneholder diverse ting og krydder som jeg aldri har hørt om før.

    Siden jeg er helt ny med dette, skulle jeg ønske det var noen enkle, trinn-for-trinn oppskrifter, som det ikke er så mye ting og tang i.

    Så jeg lurer på om noen her veit om noen sider med oppskrifter, evt har noen de kan dele med meg?

    Særlig er jeg interessert i oppskrifter med linser, tofu og farse, gjerne som jeg kan fryse ned i porsjonpakninger.

  9. Takk for svar, jeg tror jeg trenger at noen forteller meg sannheten som du g@bb@.

    Ja, jeg er bedre idag, og får snart lov å gå ut i jobb, om ikke full jobb så ihvertfall deltid. Men jeg er så redd, livredd, og jeg er jo så utrolig glad i han.

    Og det å bli kjent med nye mennesker, jeg vet ikke hvordan jeg gjør det, vet ikke hva jeg skal si for å komme i kontakt med noen. Jeg har utrolig dårlig selvtillit, det har jeg alltid hatt.

    Nå er det bare noen timer siden dette skjedde, og jeg vet han kommer hit om en stund, og jeg er fremdeles forvirra og lei meg. Jeg tenkte å si til han at vi må ha full åpenhet og ikke skjule fb/tlf lenger, men det er vel bare håpet jeg har om at da kan han ikke gjøre det igjen.

    Det er jo bare å lyve for seg selv :(

    Huff dette er vanskelig og vondt

  10. Ja jeg er klar over at jeg burde gå fra han, det er bare så vanskelig. Og særlig siden jeg er så alene. Jeg har ikke jobb pga av sykdom, og har ikke jobba på ca 8 år, så jeg har ikke noe kontaktnett å støtte meg på, ingen andre en den ene venninna mi. Og jeg føler jeg er blitt helt avhengig av han. Derfor er jeg redd for å gjøre det slutt, redd for å bli alene, sittende hjemme i den lille leiligheten min, uten noen å snakke med.

  11. Hei. Jeg er ei jente på 31 år. De siste 2 årene har jeg vært samboer med en kjempesnill gutt.

    Men idag, fant jeg ut at han har vært utro med ei jente som han har tatt kontakt med via facebook. I tillegg fant jeg ut at han har sendt og mottatt mange bilder av andre jenter, også på facebook, de fleste fra utlandet, men også noen her i byen (oslo). Jeg vet ikke om han har møtt noen av de andre som han har kontakta, men det kan virke sånn. Til og med nabojenta.

    Jeg fant det ut siden han hadde glemt å logge av facebook, som han har holdt skjult for meg helt siden vi ble sammen. Samme med telefonen.Han nekta først for alt, til jeg viste han det. Men da begynte han å skylde på meg, for i fjor sommer var jeg på webkamera med en ex, men han tilga meg den gangen.

    Jeg er så fryktlig såra og har bare lyst til å gjøre det slutt, men jeg klarer ikke. Jeg elsker han og hadde planlagt livet mitt med han..

    Jeg føler meg gammel og føler tida begynner å renne ut med tanke på barn, at jeg aldri kommer til å møte noen ny mann. Men det vanskligste er at jeg ikke har noen venner, jeg har ei bestevenninne, men ellers ingen annen enn Han. Så jeg føler meg helt alene og er redd for å gjøre det slutt.

    Han er opprinnelig fra Afghanistan og har en helt annen kultur enn meg, noe som gjør det veldig vanskelig å kunne snakke med han. Er det noen som har ideer og innspill på hva jeg kan gjøre? Føler meg rådvill :(

×
×
  • Opprett ny...