Gå til innhold

Username188765

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Username188765

  1. Trodde det var noen paragrafer som inneholdt noe med å se i speilet før man foretok en forbikjøring for å forsikre seg om at ingen bak har allerede begynt på en, og at man skal vike for de bak om man skal kjøre forbi og heller aldri hindre noen og gi fri vei... vel... etter siste bilen passerte slo jeg på blinklyset og la meg ut og da turboen kicka inn begynte dette vogntoget å kjøre og.. Dem tar seg litt for godt til i veien noen ganger spør du meg. Dette er på sjongsletta på riksvei 7 i Hallingdal, en strekke det er veldig populært å kjøre forbi...

     

  2.  

    Han oppfører seg jo som en komplett idiot han syklisten da. 

     

    Gjør han? Oppførelsen fra sjåføren er jo modus operandi, "jeg skal bare", og det er liksom greit, når folk ikke engang har skam nok til å rask rette feilen når det blir påpekt at de driver med lovbrudd, så skjønner jeg godt at han begynner å kjefte.

     

    AtW

     

    https://www.youtube.com/watch?v=NotmSwWBBlY samme her? begynne å sparke i bilen vet du, da er du gal.. fy faen glad det ikke var merca mi han sparka i.

  3. Filmet dette med biltemas dashkamera. DOD LS360W er nå bestilt. https://www.facebook.com/ToreKvinnegardErIkkeHetro/posts/10154882849407619

    Synes ikke denne forbikjøringa var så veldig hensynsfull. Ser det ikke på videoen men er umulig å se om det kommer bil i svingen og 5 sek etter kommer det jaggu en bil.. Bestilte det idag. Mulig jeg har det før fredag neste uke? hvordan er dashboardkamera.no med levering?

×
×
  • Opprett ny...