Gå til innhold

YAAS

Medlemmer
  • Innlegg

    213
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av YAAS

  1. Ingen av sitatene jeg vil dele her er spesielt inspirerende akkurat, men fortsatt høyt oppe på listen over favorittsitater. Husk på at jeg kun er 21 og er fortsatt langt fra å ha lest alle klassikerne. Disse to sitatene er hentet fra bøker jeg har lest nå i januar.

     

    Fra Candide av Voltaire:

    [...] Martin især kom med den slutning at menneskene er skapt til enten å leve i evig kval og uro eller i kjedsomhetens sløve dvale.

     

    Fra Opptegnelser fra et kjellerdyp av Dostojevskij:

    Et utviklet og ordentlig menneske kan ikke være forfengelig uten å stille ekstreme krav til seg selv, og dermed må det også føle en forakt for seg selv som undertiden grenser til hat.

     

    Send forresten en PM om du har lyst å lese klassikerne sammen med meg, er så vidt begynt :) Har også en konto på bokelskere.no om du vil treffes der!

    • Liker 1
  2. De bryr ingen? Det er tydelig at de bryr noen når det kreves en ny liturgi for de likekjønnede.

     

    http://www.dagen.no/2014/01/20/kristenliv/prest/biskop/liturgi/203040

     

    Presteforeningen vedtok at det skulle innføres en ny liturgi, og det er nå "krig" i Presteforeningen og mange melder seg ut.

    Presteforeningen har etterhvert sluttet å oppgi antallet på utmeldte medlemmer.

     

    Og to menn "bryr ingen" når de skal skaffe seg barn? Det er innlysende at de må verve en kvinne til å føde barnet, og i tillegg få framskaffet en eller flere eggceller som også kommer fra kvinner.

     

    De er ikke til bry, de skader ingen. En liten revolusjon i kirkebevegelsen er intet annet enn sunt. Gamle utdaterte menn som moraliserer og tviholder på tradisjoner som verden rundt har glemt for lenge siden og ikke savnet den grann, er ikke meg i mot at forsvinner og få andre heller.

    Det er dette post-modernismen handler om!

    • Liker 1
  3. Nei, gutter skal ikke ha hår under armene. Men når en gutt blir mann, da får han hår under armene. Det er et tegn på at du er mann. En Mann fjerner aldri synlige tegn på at han er nettopp en Mann med stor M. Det er bare små manneprinsesser som gjør det, og mange stiller spørsmål ved deres legning.

     

    hva kalles menn som ikke tør trimme armhårene, som de egentlig har lyst til, fordi ANDRE folk har en mening om hvordan det skal se ut? pinglegutter kaller jeg dem, og et idiotisk problem i utgangspunktet. du kommer bare med vås, mr dårlig ordspill på kjent stavangersk artist

    • Liker 1
  4. har aldri skjønt hvorfor dere bdsm-folk ikke omfavner den 50 shades boka og hyller den? boka fører jo til mer åpenhet i samfunnet rundt dette tema, men de 2 jeg kjenner som digger bdsm HATER liksom den boka, og ser at dere her heller ikke har spesielt sansen for den. jeg seier da kjør på og proklamer kjærlighet til den boka liksom, det kan bli starten på en liten revolusjon liksom haha

  5. satt å snakket med en kompis i vaterlandsparken i oslo over en kaffe og fant ut at begge skriver ned forskjellige tanker i notisblokk. kom på ideen om at vi skulle rive ut et par sider i hver sin notatbok der det står ganske mørke tanker, lage et lite papirbål. mine notater var fra en morning i sommer en gang da jeg var skikkelig bakfull og selvbildet mitt hadde blitt knust ganske grundig kvelden før så det var ikke akkurat hyggelige ting skrevet der om verken meg selv eller de invollverte, mens han tok notater han hadde skrevet ned etter en familiekrangel for noen måneder siden.

     

    vi var helt stille mens vi så papiret brenne, det var kveld så det var ganske stemningsfult. når det bare var aske igjen, pustet begge lettet ut og vi gikk videre.

×
×
  • Opprett ny...