Gå til innhold

Fugl1

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fugl1

  1. Den eneste forutsetningen som rettferdiggjør den skråsikkerheten uten faktisk innsyn i situasjonen, er at blålys bestandig gir påkjørsrett, og det trodde jeg vi var enige om at de ikke gjør.

    Hvis trådstarter føler saken har kommet til en grei konklusjon, er det vel bare å slå seg til ro med det, men hvis jeg var i tvil, ville jeg ikke funnet meg i det uten videre. Politiet burde også trekkes inn, selv om de helt sikkert er glad til om de slipper.

    Hei Isbilen. I denne saken er nok den korrekte avgjørelse tatt av forsikringsselskapet. Det kunne stilt seg noe annerledes om situasjonen ikke var som forklart av TS. Så her tar du faktisk helt feil.

     

    Ha en god kveld.

    • Liker 1
  2. Jeg lagde visst guild i kveld. Norwegian Fighters. Any takers? Play for fun. :)

     

    Vi har også Riders on the Storm oppe for nordmenn. ;)

     

    Du må ha skikkelig uflaks med PvP. Jeg har til gode å være i en kamp hvor jeg ikke har full gruppe eller møter fulle grupper. Møter hovedsakelig premades. Ang. Foundry, har jeg drøssevis jeg kan anbefale, blant annet "Super Neverwinter Bros.", "The OJ Saga" ("Bloodshed" og "The Death of Old Jerry"), "The Dreadmines", "NeverNotWinter", "Yes, a Kobold Dungeon Master" og "Welcome to Icewind Dale: Targos!". Disse er hovedsakelig dungeon crawls (med unntak av Super Neverwinter Bros, som er en mer relaistisk Super Mario Bros enn originalen).

     

    Må da anbefale mine! :p subscribe på fugln i foundry. :>

  3. AFK blir delvis rettet, det fjerner folk som er AFK men ikke folk som er "AFK".

     

    Problemet er gratis erfaring og gratis episk utstyr belønning ved å bare starte pvp, folk utnytter det så det holder. Ved å gå "AFK"(gjerne med en forhåndslaget gruppe med dette formålet) korter man ned tiden før kampen en over og dermed også kutter ned tiden før man får belønning.

     

    Så også at Kipperian hadde laget en video om hvordan grovt utnytte foundry

     

    Ikke spesielt overaskende, da jeg snakket om det allerede i post #14 i denne tråden :p

     

    Helt ærlig så syntes jeg de bare kan banne idioter som utnytter fondry på den måten uten advarsel. Så lei av at verktøy blir begrenset på grunn av noen få idioter.

  4. Selv om du ikke forstår det så betyr det ikke at de er idioter, tvert imot.

     

    Hva jeg synes er underholdene er vel ikke relevant med hva du synes er underholdene.

     

    Spillet i seg selv er ok, men det mangler mye, akkurat som GW2, der satt folk akkurat med samme holdning når det kom ut at alt skulle bli så mye bedre, noe som det ikke ble for oss som liker pve.

     

    Beklager. Mente ikke akkurat å kalle folk idioter. Bare ser på det selv som idiotisk å ikke nyte spillet :wee:

     

    For øvrig har NW utviklet seg kraftig fra CB, så regner med vi fremdeles har mye å se før OB er ferdig.

  5. Jeg har spilt nok. Fra forferdelige koreanske Pay2Win til EQ. Og jeg vil ikke si at den er helt identisk med Tera sin, det er mer som om de har tatt Teras combat og forbedret den. Jeg synes det er ganske ulikt combat i WoW, for å være ærlig.

     

    Fugl1, den foundry mission din er forferdelig for en glasskanon som roguen min. Så vidt kommet meg forbi det første rommet. Tror du burde tone ned elitene litt.

    Ellers vil jeg anbefale The Dreadmines for de av dere som savner WoW. :p

     

    Hehe. Det er _ikke_ soloinstance. Glemte kanskje å nevne det. Fikk tilbakemelding fra en mage 32 som tok den solo tho.

  6. Som en 30-åring med kid så elsker jeg NW, uten stresset og med _mulighet_ til å kjøre på med litt ekstra stasj om jeg bruker $$. Dinger vel 60 med min første char nå i helga. Jeg tok meg tid da jeg tidligere spilte wow og. Forstår meg ikke på idiotene som skal rushe raskest mulig opp.

     

    Nå skal det sies at jeg bruker enda mer tid i foundry enn i spillet tho. Hver sin smak, I guess.

    • Liker 1
  7. Tja, jeg vil nå kalle rogue tyver. Men samme det. :) Har spilt litt, og det lover bra. Men gidder noen ta en meget kjapp innføring i dette her? Jeg finner ingen experience bar, og aner ikke om jeg for XP å drepe monstre eller ikke. Aner heller ikke hvordan man bruker skills, og om vi har noe mana, eller noe sånt. Er tjuv (hihi) og lærte å kaste kniver, men har jeg evig kniver, eller må jeg tenke på antall kniver, mana (eller noe sånt)? Og kan man bare ha to karakterer?

     

    Btw måtte le i starten av den tutorialfyren. Han hørtes ut som han TotalBiscuit fyren, og jeg hadde hele tiden på følelsen av at han var forbannet på meg av en eller annen grunn. :p

     

    1. Du er rogue! Det kommer en thief-class etterhvert!

    2. De første 4 levlene får du ingen xp på mobs. Det er fixed xp frem til level 5. (Frem til du er i byen.)

    3. Om du er på mindflayer så har vi opprettet et skandinavisk guild her, Riders on the storm. Du er velkommen som medlem selv om du kaller rogues for tyver. :)

  8. Finner ingenting. :/

     

    Search er så broken som man får det.

     

    "

    Name: Little Red Cap and the Bad Wolf

    ID: NW-DC42XFJ5B

    Author: @Fugln

    Tags: #Balanced

    Subtags: #Combat, #story and #humor

    Version pr 08.05; 0.9.

    "

     

    Bruker du ID/Short-code så finner du den nok.

     

    Edit: Holder på å oppdatere instancen nå tho, så plukker du det opp nå får du sikkert feil versjon. :)

×
×
  • Opprett ny...