Gå til innhold

merkapor

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av merkapor

  1. kan bare fortelle at jeg dro til legen, og at hun var ganske sikker på at det var ødelagte muskler etter styrketrening, noe jeg startet med dager før smertene startet :) Føler meg litt dum nå, tror jeg kan slappe av inntil videre.

     

    Skal uansett ta en ultralyd bare for å avkrefte noe alvorlig.

  2. Få tatt en ultralyd så raskt som mulig ---> gå tlbake til legen din og be han henvise deg umiddelbart til dette.

     

    Takk for svar. Jeg skal gjøre det så fort som mulig, orker ikke lenger å gå rundt med kreftangst.

  3. Hei, er en gutt på 17 år. I noen måneder nå har jeg hatt ubehag i testiklene, og vært hos legen med det tre ganger. Han fant ingenting galt, men henviste meg til urolog. Jeg har bestilt time hos urolog, men får ikke time før om to måneder!

     

    I det siste har jeg også fått et slags trykk i brystet, som er der hele tiden. Og jeg føler at den høyre testikkelel har blitt større enn før. Har også hatt litt problemer med vondt i ryggen, selv om jeg holder meg i grei form.

     

    Jeg kom jeg over denne artikkelen:

    http://nhi.no/sykdom...372.html?page=2

     

    Der det står at symptomer på testikkelkreft kan være hoven testikkel, ryggsmerter, og at trykk i lungene kan skyldes spredning. Ble plutselig mye mer engstelig for kreft, og har i grunn bare lyst til å bli sjekket av urolog med en gang, men har jo ikke time før om to måneder. Har heller ikke spesielt lyst til å dra tilbake til fastlegen, fordi han jo nettopp har henvist meg videre fordi han ikke fant noe galt.

     

    (Annen info: har ikke uvi eller klamydia. Har også litt ubehag i prostata og i den andre testikkelen, men høyre testikkel er værst. Har alltid hatt problemer med å tømme blæren helt)

     

    Hva burde jeg gjøre? Er det noen måte jeg kan bli undersøkt tidligere på? Eller burde jeg vente i to måneder? Takker for alle svar.

  4. Det viktigaste er at du kjenner deg trygg. Ordne ein time snarast mogleg, og smør gjerne på nokre lag. Sei at du ikkje får sove fordi du er så utruleg bekymra, og at du byrjer å kjenne nedsatt almennhelse som direkte resultat av dette. Bestill gjerne hos ei privatklinikk om du ikkje orker å vente på det offentlege. Igjen - lukke til, held oss oppdatert! :)

     

    Takk :) Skal skal fortelle hvordan det går.

  5. Ta deg en tur til legen igjen. Og se om noe har forandret seg. Og vis det er det samme gammle. Så er det mest sansynelig at det er psyken som tar deg.. Og i det tilfelde vet jeg ikke helt hva du kan gjøre.

     

    Det samme tenkte jeg og, men ventetiden hos legene er ekstremt lang, Fastlegen har 4 ukers ventetid, mens spesialisten var ikke en gang sikker på om jeg fikk time før etter ferien. Skal som sagt en tur til urolog, men om timen kommer sent har jeg planer om å dra til en privatklinikk. Det koster litt ekstra, men det betyr ikke mye for meg akkurat nå.

  6. Hei, jeg er en gutt på 17.

     

    For to måneder siden følte jeg ubehag i høyre testikkel, før det også flyttet seg over i den venstre. Jeg dro til legen, og fikk utskrevet antibiotika, men det hjalp ikke. Jeg tok også urintest som kom ut negativt på klamydia, uvi, etc.

     

    Legen min sa det ikke var noe galt med testiklene mine, men uansett henviste han meg til urolog for ultralyd som jeg ikke har vært hos enda (har bestilt time).

     

    Uansett, etter å ha vært hos fastlegen har jeg også følt ubehag i prostata området, og jeg mistenker å ha forstørret prostata siden jeg alltid har hatt problemer med å tømme blæren.

     

    Men det som skremmer meg mest er at jeg også i et par dager nå har hatt ubehag i lungene. Ubehaget ligger like ovenfor, og til venstre for hjertet. Plagene gjør at jeg hoster en skjelden gang, men er mest ubehagelig.

     

    Det jeg egentlig lurer på er om disse forskjellige plagene kan ha en sammenheng. Jeg er livredd for kreft eller lignende, og klarer ikke konsentrere meg om noe annet. Hadde også den siste natten store søvnproblemer.

  7. Jeg har faktisk hatt vondt i lysken i samme periode og føler det er litt behagelig å tøye lysken uten at det fjerner smertene. Men hvis det har en sammenheng, hvordan behandler man det da?.

     

    Andre ting som ikke ble nevnt tidligere:

    Har også det siste tiden følt at testiklene er litt kalde, og at aktivitet i kulden gjør at det gjør vondt.

    Kan også få smerter i magen.

    Føler at testiklene henger høyere enn vanlig.

     

    Uansett, legen min sa det mest sannsynlig var en liten betennelse som måtte bort ved antibiotika, men det har som sagt ikke hjulpet særlig hittil. Har bestilt ny time hos fastlegen nå, men ventetiden var på 4 uker!!! Har i det siste mistet både humør og konsentrasjon.

  8. Vil bare si at jeg sitter med akkurat det samme problemet, og når jeg søkte på nettet var det påfallende hvor mange som hadde samme problemet. I motsetning til deg har jeg ingen som henger vannrett. Jeg har fått antibiotika, men den hjelper ikke, i ihvertfall ikke hittil. Begynner å tro at smertene kan ha noe med at jeg har fått nedre ryggplager i akkurat samme periode, men har helt ærlig ingen idé om årsak. Har hatt det i to uker nå, og er forresten 17.

     

    Har i ihvertfall hørt at godt undertøy og varmt bad skal hjelpe. I tillegg har jeg hørt at det kan henge sammen med ryggsmerter og stress. Men har ikke egentlig funnet ut noe sikkert.

     

    Er det noen som har hatt det samme? Noen som vet hva jeg kan gjøre for å bli kvitt det? Eller går det bort av seg selv? Setter stor pris på svar.

×
×
  • Opprett ny...