Gå til innhold

bujkster

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bujkster

  1. Min DELL Latitude C400 fikk plutselig en feilmld: "en enhet i maskinen din fungerer ikke som den skal" Skjermen hadde kun 4 farger.(sjekket på skjerminnstillinger) Jeg restartet maskinen og alt virket normalt under oppstart, når det står windows XP pro. så blir det plutselig svart, har restartet flere ganger. vet dere om det går på garantien?

     

    :cry:

  2. Har nettopp fått en ny harddisk av Dell i dag,og skal installere nytt OS på den, men jeg greier ikke å få den til å boote på den eksterne DVD-brenneren min, har vært inne på BIOSEN og satt boote rekkefølgen riktig tror jeg Står bare "No bootable devices" når jeg starter maskinen :hmm:

     

     

    Noen som kanskje vet hvorfor det skjer?

     

     

     

    Det er en Dell latitude C400..

  3. Har oppdaget en feil på min Dell lattitude c400. Når jeg legger ned skjermen og tar den opp igjen henger hele systemet, alt går utrolig tregt!! Valgte derfor å formatere maskinen. Så prøvde jeg på nytt og problemet var fortsatt der. har lastet ned den siste windows updaten også.

     

    Noen som har hatt samme problem? eller vet hva man kan gjøre?

  4. Er på jakt etter en billig centrino maskin. Var først intressert i Tundra 1555 og Dell sin 510m, men fant så Elitegroup Green 551 til ca samma pris. Hvordan er støyen på denne maskinen i forhold til 510m?Leste en test på Dinside.no der sa dem at det er en vifte som går hele tiden, noe jeg ikke likte for jeg sitter på en laptop som gir fra seg en del lyd.

     

    Noen som har erfaringer med denne maskinen?

     

    Hvor mange års garanti er det på maskinen?

     

     

     

    http://www.multicom.no/varedetaljinfo.asp?...lagerantall=5pl

     

     

    Takker for svar!! :yes:

×
×
  • Opprett ny...