Gå til innhold

Buzz90

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Buzz90

  1. Bruktsalg synes jeg er helt greit , men piratkopiering burde straffes hardt og straffen bør være harde fengselsstraffer. Man stjeler ikke ting bare fordi man ikke har råd eller stjele for å være kjip og grisk. Unnskyldninger for å piratkopiere har like mye verdi som rotte-piss.

     

    Opprinnelsen til å stjele er vel faktisk at folk ikke hadde råd til ting. Men dersom man fjerner muligheten for å kjøpe brukte spill, vil jeg se at det dukker opp enda en unnskyldning for å piratkopiere (da eldre) spill. Og harde fengselstraffer for fildeling er vel et ganske omdiskutert tema. Les: Megaupload saken. Skal det dømmes hardere enn vold og drap? Man må tegne en grense mellom piratkopiering for egen vinning og inntekt, og det å laste ned et spill/film man har lyst på.

    • Liker 4
  2. Er ikke definisjonen av "kjøp" å overta råderetten over en vare? Vil ikke si det er riktig å innskrenke råderetten over et spill fordi at noen piratkopierer dem, og ditt firma taper penger. Det går ut over ærlige forbrukere. Når du eier en vare står du da fritt til å bruke den slik du vil.

    Si at man blir lei av et spill, har alle achievments m.m. og utviklerne har sluttet å oppdatere det. For deg er dette da verdiløst. Føler dette gjelder spesielt i CoD serien. Andre ønsker kanskje denne gamle tittelen, men de kan ikke få den.

    Tenker og på hva som skjer om andre markeder skal starte med det samme? Si at filmen du kjøper kun kan spilles på din DvD spiller fordi SF taper penger på videresalg. Du kan jo da heller ikke se den hos en venn og leiefilmmarkedet vil(noe det allerede gjør av andre grunner) dø ut. Skal musikk kjøpt på iTunes kun kunne spilles på din ene iPhone/pod? (denne saken har apple allerede tapt)

     

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...