Gå til innhold

Fogl

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fogl

  1. Noen andre som har get sitt internett og mye problemer med at nettet detter ut? Nettet detter ut minst 1 gang til dagen og det er borte alt ifra 10 min til et par timer. Get svarer bare med at det er en støykilde som påvirker linjen, og at de ikke kan gjøre noe med det. Noen andre som har lignende opplevelser eller løsninger? Har ikke mulighet til å bytte nettlevrandør. Hadde gjort det ganske fort hvis det var mulig.

     

    Om du får til svar at det er stöykilder, så bör du kanskje undersöke hvor disse stöykildene er. Om det er noe på GET sin del eller din egen, i forhold til hvem som bör fikse det :)

     

    Get sier at det ikke er vårt problem, ellers deres. Kan være en støykilde som er et par hus oppi gata. De har ikke peiling i det hele tatt hva det er.

  2. Noen andre som har get sitt internett og mye problemer med at nettet detter ut? Nettet detter ut minst 1 gang til dagen og det er borte alt ifra 10 min til et par timer. Get svarer bare med at det er en støykilde som påvirker linjen, og at de ikke kan gjøre noe med det. Noen andre som har lignende opplevelser eller løsninger? Har ikke mulighet til å bytte nettlevrandør. Hadde gjort det ganske fort hvis det var mulig.

  3. Hvilken media-avspiller bruker du ?

     

    PC'en din er grei nok til å takle det meste, muligens mp4 kan kreve litt mye prossesser. Windows Media Player er fy fy, samt VLC kan by på noen problemer.

     

    Winamp er ofte veldig greit, krever lite i forhold til andre programmer.

    5845350[/snapback]

     

    Problemet er at pcen funkte tidligere, men har problemer nå for tiden. Bruker vlc, men winamp fryser nå for tiden. Det gjor den ikke før.

  4. Problemet er at når jeg hører på musikk ser film på pcen så fryser den helt og trenger en restart. Problemet begynte når skjermkortet sluttet å fungere, skiftet skjermkort og fjernet den gamle driveren. Etter at jeg skiftet skjermkort bruker jeg nå dual-screen med et gammelt skjermkort (Matrox Millenium G450) Det er en gammel pc AMD (750 MHz) med 896 mb ram. Pcen har også mange 3 harddisker. Pcen har ingen minne-krevende programmer som kjører heller. Bare codecs og driverne til pcen. Kjører win2000.

     

    Takker for all respons

  5. Jeg har et problem med routeren min. Jeg skal hoste et game på batlle.net. Ja, jeg lest den tidligere tråden, men uten hell. Problemet er at jeg har forwardet portene fra 6112-6119. Deaktivert firewallen på routeren, men fremdeles kan bare folk fra localnettet joine. Gamet finnes inne på bnet sin liste, men ingen andre kan joine. Noen som har opplevd noe liknende med thompson sin speedtouch510i router?

     

    Alle svar hjelper

  6. Fant ingen annen plass og poste denne posten enn her. Hadde noen Røde ferrari formel 1 puma sko. Dessverre var vasket jeg skoene siden de var skitne. Dette førte til at skoene min falmet, og nå er de rosa. Noen som har sitt disse skoene til salgs i Stavangerområdet eller på internett. Hadde satt pris på alle svar

     

    MVH

     

    Fogl

  7. Det var vel noe ala dette også i BitComet, men flere sider likte ikke dette. Problemet var at dette resulterte i uønskede brukere på private trackere, og disse trengte ikke ha en account der og dem slapp dermed å tenke på ratio'en..

     

    Egentlig en genial ting for torrentnettverket, men det kan jo skape litt problemer for "enkelte" hvis div sider begynner å banne klientene pga dette. Hvis det da ikke er en måte å skjekke om dette er aktivert eller ikke på.

    Dette stemmer ganske godt. Mange sider som krever medlemskap banner klienter som gjør dette. BitComet prøvde seg jo på dette. Det endte i at alle som brukte BitComet fikk beskjed fra sysadmin om at de måtte endre klient. Har lest at folk ikke har lovt til å bruke den nye klienten til Azureus men må bruke den gamle.

  8. Film 1? Altså, Naruto the Movie, eller DVD'en med de første episodene?

    Jeg har ikke hørt noe om noen europeisk DVD-release, men kan hende jeg har gått glipp av noe.

    Det jeg vet er at Cartoon Network Toonami-kanalen i USA skal begynne å sende Naruto-episoder fra høsten av... Da kommer det sikkert DVD'er i salg etter hvert også.

    Den Narutoen som skal sendes på Toonami i USA er sensurert. ikke banning og ikke blod. Satt og diskuterte med noen venner hva som kommer til å skje med episodene der Jiraya er med og ser på jentene. Skal de bare ikke sende disse??? USA får sikkert hjerteinfarkt hvis de episodene vises på tv til barn :!: :!:

  9. Wii, nå er det på tide og få litt bank sasuke.

     

    tja... jeg vet ikke helt hvem som kommer til og få bank jeg ;)

    Vel, om du har sett 132. Er det litt sannsynelig at naruto syker, eller om ikke kakashi kommer og stopper, hvis ikke naruto drar med kakashi i samme sleng.

    132 var veldig bra! Og neste blir jo sikkert bare enda bedre. Er jo ingen tvil om hvem som har overtaket der nå. Naruto eier jo fullstendig. Han kommer jo til å knuse Sasuke :ohmy:

    *glede seg innmari til 133* :D

    Må nok skuffe deg hehe, leser du ikke mangaen?

    Alle som ser Naruto bør glede seg til 133. Får endelig se hva som skjer. Litt synd at jeg vet hva som skjer siden jeg hører på folk som leser mangaen :no: Klarer ikke å la være.

  10. Ja, er skuffet selv. Forventet iallefall at kampen skulle begynne. Litt leit at jeg har lest mangaen og vet hva som kommer til og skje :blush: Dette er kanskje spoiler, men er den noen som vet hvem den 3 brukeren av mangekyou sharigan. Vet at Sasuke og Itachi har det, men hvem er den siste??

    No one knowes... :ohmy:

    Ja, men jeg vil vite. Åååå hater å vente!!!!!! :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...