Gå til innhold

Daxters

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daxters

  1. Personlig ønsker jeg et nytt Zelda spill som bærer mer preg av Twilight Princess, enn Skyward sword.

     

    Spilte igjennom Skyward Sword, og som nevnt, så hadde jeg lyst til å stoppe noen ganger. For det første føler jeg at spillet var designet for barn fra 6-11, for det andre var game-mechanics ikke tilfredstillende, føltes fremmed, og løsningene var litt opp og ned.

     

    Morsomt spill i seg selv, men kan ikke måles opp med TP i mine øyne.

    • Liker 1
  2. Har selv vært borti betaen av dette spillet flere ganger, hvor jeg har prøvd ut flere at de forskjellige classene tilgjengelige.

    Jeg kan ikke tenkte meg noe annet enn at jeg tror dette blir en hit. Folk er lei av A-B-A spill hvor konseptet og kampene er og forblir latterlig forutsigbare.

    Tera tilbyr et langt mer dynamisk og interessevekkende gameplay enn det jeg tidligere har sett hos andre MMO'er.

    Med et oversiktelig quest-system, en main story som er både spennende og original, og et slosssystem som er hittil lite brukt.

     

    Når det kommer til professions har de et langt mer fritt opplegg. Ja, hver profession tar lengre tid, er litt dyrere, og siden du har tilgang på alle, vil det som sagt ta tid, men i gjengjeld får du mye mer tilbake enn det man som regel tjener fra crafting hos andre spill.

     

    Kan minnes litt om APB's (all point bulletin) siktesystem. Med ranged classes sånn som Ranger og Sorceror må du selv sikte der du vil at angrepet skap treffe, noe som øker skill-requirement fra spilleren selv.

     

    Du slipper å møte en caster som bruker to-tre spells på deg før du faller i bakken og bestemmer deg for å rage-quitte. De gir Skill-based gameplay en helt ny sjanse!

×
×
  • Opprett ny...