Gå til innhold

Adrianski

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Adrianski

  1. Velkommen til Rampelyset.com! Rampelyset er en nettside som fokuserer på å gi leserne bred og relevant informasjon innenfor film-, tv-serie- og musikkverdenen som vil holde dere oppdatert på siste nytt. Vi vil skrive artikler av høy kvalitet som omfatter blant annet nyheter og anmeldelser.

    Rampelyset er ikke bare en side med nyheter og anmeldelser. Vi har nemlig også et førsteklasses medlemsystem som vi håper de fleste av dere vil benytte dere av. På medlemsystemet vårt kan du opprette grupper, finne venner, diskutere saker i forumet og mye mer. I tiden som kommer vil vi komme med en rekke nye funksjoner som vil gjøre brukeropplevelsen mye bedre. Dersom du ønsker å bli en del av samfunnet vårt, registrer deg her.

    Vi vil gjøre alt vi kan for at du trives på siden vår. Dersom du har noen spørsmål eller bare ønsker å komme i kontakt med oss, er du alltid velkommen til å kontakte oss på e-post [email protected] eller via vårt kontaktskjema. Du kan også kontakte administratorer direkte på siden, det gjør du ved å sende en privat melding eller skrive på profilen til en bruker med lilla ramme rundt profilbildet. Vi ville også satt veldig pris på om du liker oss på Facebook, da vil du holde deg oppdatert på de siste nyhetene og ha muligheten til å delta på konkurranser kun for de som liker oss på Facebook.

    Besøk Rampelyset.com her: www.rampelyset.com

    Mvh
    Adrian, Tor og Thomas

  2. Hallo, alle sammen!

    Jeg har nå spilt Simcity siden det kom ut, og er stort sett fornøyd. Men nå har jeg litt lyst til å prøve spillet Cities XL Platinum. Lurer på om noen av dere kan si meg om det er bra, verd å kjøpe (kommer ned i 70 kr noen dager), og lignende.

    Trenger litt hjelp før jeg kan kjøpe.

    Takk på forhånd.

  3. Hallo.

    Har akkurat kjøpt meg det nye Simcity spillet, og lurte på om noen ville være med på en region jeg har. Tror den har 13 byer, 2 har jeg selv for øyeblikket. Altså TROR jeg det er 11 byer ledig.

     

    Send meg venneforespørsel: Adrianski10 om du vil være med! :)

     

    EDIT; 16 byer i regionen, 14 ledig. Mange "Store Prosjekter" byer også! ;)

×
×
  • Opprett ny...