Gå til innhold

Quacki

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Quacki

  1. Takk Mørkeblå og Ray001 for raske svar! Det er vel ingen oversikt noen sted over når oppdateringer kommer til ulike land? F.eks. Frankrike (unbranded) i mitt tilfelle...

     

    @Ray001

    Sant det, PixMania har vel et noe rufsete rykte på seg av god grunn. Dette er min første smarttelefon, så problemstillingen falt meg ikke inn engang da jeg kjøpte telefonen.

     

    Skal absolutt sjekke ut uoriginale ROMs! Får begynne med guiden din :) Tror jeg er interessert i å få en "ren" Google-versjon, uten Samsungs TouchWiz-layout på toppen av det hele. Men får se hva jeg finner ut av.

  2. Hei!

     

    Jeg håper noen her kan hjelpe litt... Har fortsatt ikke fått oppdateringen til min Galaxy S II. Forsøkt både "over air" og vha. Kies. No luck.

     

    I Kies står dette under current og latest firmware version: PDA:KJ2 / PHONE:KI4 / CSC:KJ1 (XEF).

     

    Tar med det som står under "About phone" på selve telefonen også:

     

    Model number: GT-I9100

    Android version: 2.3.5

    Baseband version: I9100XXKI4

    Kernel version: 2.6.35.7-I9100XWKJ2-CL676699 root@DELL144 #2

    Build number: GINGERBREAD.XWKJ2

     

    Telefonen ble kjøpt fra PixMania og ikke blitt rootet tidligere. Den er heller ikke sperret til noe abonnement/telefonleverandør, så syns det er merkelig at ikke oppdateringen er på plass. Håper noen kan hjelpe en forvirret sjel! :)

     

    Edit:

    Tittet på denne siden: http://forum.xda-developers.com/wiki/Samsung_Galaxy_S_II_Series og tastet inn en lang kode for å finne produktkoden til telefonen.Fikk da dette: GT-I9100LKAXEF. Som skulle bety at jeg har en "France Unbranded"..? Det forklarer kanskje forsinkelsen? Noen som vet noe mer her; er det f.eks. andre uheldige konsekvenser ved dette?

×
×
  • Opprett ny...