Gå til innhold

Kjell Irgens

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell Irgens

  1.  

    Må man oversette hvert eneste ord? Hvorfor ikke oversette chromecast i samme slengen? Kromkast?

    Regner med det er ordet blåtann du reagerer på:

    Navnet er inspirert av kong Harald Blåtann Blåtann som var konge i Danmark, trolig fra 958 til 987. Logoen for Blåtann er satt sammen av bokstavene H (5px-Runic_letter_ior.svg.png) og B (5px-Runic_letter_berkanan.svg.png) i runealfabetet. Flaut at de har oversatt navnet til engelsk!   Ikke sant!?  ;-)

     

    Cromecast er et egennavn som ikke kan oversettes. Skrives med stor forbokstav.

    Synd, du hadde nesten overbevist meg der. Helt til jeg leste siste setning. Bluetooth skrives nok også med stor forbokstav og er et egentnavn, like mye som Chromecast. https://www.bluetooth.com/

    • Liker 2
  2. Brukt Tesla er som å kjøpe brukt truse. Mange som gjør noen horrible kjøp på bruktmarkedet.

    Hva med denne, 3.5 år gammel bil til ca 100 tusen over ny pris? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=89022396

    Eller ca samme pris som NY X75? Sjansen er stor for å bli lurt på bruktmarkedet og med de store sponsingene av rente de har gjort (pga brutalt store marginer) gjør brukt enda verre.

     

    Enig i at Tesla er dyre brukt, men den er ihvertfall ikke 100k over ny pris. S75D starter på 640000, og denne har for eksempel 7 seter (32000), dyrere felger (32000), autopilot (40000), vinterhjul (25000), premium interiør (26000) så totalt sett ca. 825000 ny.

    • Liker 2
  3. Fin denne, og selv man nok en gang har kopiert altfor mye fra MacBook rent utseendemessig, viser man her faktisk noe evne til å tenke selv. Kudos. Lurer likevel på hvor mye støy denne maskinen genererer. Tynne maskiner har en tendens til å støye mer enn de tykkere variantene. Og uansett har denne maskinen et stort problem: mangel på MacOS.

     

    Sett slik, den er ikke vifteløs slik som 2017-utgaven. Da utgår det. De burde tatt til vett og levert med AMD heller enn mx-150.

  4. Svakheten ligger ironisk nok i scener der det er mye detaljer i det mørke. Med KS7000, ble disse detaljene fremhevet, som om en person pekte en liten lommelykt mot mørket. Dette på bekostning av at du kunne se litt mer unaturlig lysgjennomtrenging i de helt mørkeste partiene. Med OLED, forsvinner derimot drøssevis av detaljer, i det som i stedet blir bunnløst sort... men også tomt.

     

     

    Skru opp kontrasten? Eventuelt mørklegg TV-stua...

  5.  

     

    Skulle likt å see en blindtest av bilder, slik som med mye annet e spiller følelser mye inn det ser vi jo gang på gang ved slike "tester" der merke betyr mer en faktisk funksjon.

    Utrolig vanskelig å se på bilder i blinde.

     

     

     

    Troll

     

    Han mente seff at man ikke blir fortalt at bildet er tatt av iphone x, og en jury skal da velge de beste bildene forså gi score til den beste mobilen til slutt. 

    Hørt om humor?

×
×
  • Opprett ny...