Gå til innhold

Noiprox

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Noiprox

  1. busemannsatan skrev:

    Spillet virker interessant, men jeg håper at spillet kan spilles offline, eller at PvP-delen i det minste er frivillig. En av hovedproblemene mine med Sea of Thieves, som er en naturlig sammenligning her, er at jeg må håndtere andre spillere. I SoT kan jeg ikke bare gjøre min egen greie. Håper virkelig dette blir en greie i SaB.

    Utifra hvis man leser noen av disse lengre intervjuene så skal man kunne spille på PVE server eller PVP server. Man kan også bytte frem og tilbake mellom det og ta med seg fremgangen. Men gjenstår å se hvordan det vil fungere. Er jo andre spill som har hatt sine krav på å bytte "servere" Blir å vente å se hvordan det blir. Men virker intresangt fordiom det ikke er noe player fighing/boarding. kan jo komme i fremtiden for alt vi vet. Men nå er jo fokuset på skipene.
  2. Nå skal vist nok dette spillet være et sån Visual Novel game. Tekstbasert spill med bilder.

    Så hvor gale det egentlig er vil jeg tro er litt overdrevet med tanke på hva som fins av lignende spill(da det fins spill innenfor temaet fra før).

     

    Nå hadde jo Hatred spillet også mye snakk grunnet ekstrem vold (masseskyting av sivile) og var snakk om det skulle bli banlyst men det gikk gjennom.

     

    Merkelig hva som er greit og ikke greit

     

    Sånt som med USA og aldergrenser.

    - Vold og drap er ok og gir lav aldergrense

    - litt nakenhet så er det 18 år eller banlyst.

     

    Nå er da dette litt være en nakenhet da.

     

    Alt i alt så tror jeg hele greia er et PR stunt. Slike spill fins men blir sjelden hørt om, Nå vet mange om dette spillet som sikkert ingen hadde sett på steam ellers.

    (Lest at du måtte ha byttet filteret på steam for i det hele tatt finne spilelt)

  3. Har hatt lite interese for spillet når jeg har sett videoer av spillet tidligere. Testet spillet i VIP demo, (fikk ikke prøvd før siste dag grunnet infinite loading) og i open demo.

    Syns det var over raskende morsomt å spille.

    Hadde ingen problemer når jeg kunne spille altså siste dag av vip og open demo. Bortsett fra at under storm event delen siste dag at fiende despawna foran deg mens man slåst mot de.

    Ellers spillte jeg hovedsaklig som colossus. Der hoved våpnene føltes svake for hva de burde være.

    Bruker tross alt HEAVY weapons, skulle trudd det hadde litt mer skade en alle andre våpen på en måte. (autocannon med mindre skade en assult rifle..) Men fixes for den skal vist nok være for release. Men ellers stor trivdes jeg med spillet.

     

    Er noen ting jeg skulle ønsket var laget anderledes, som menyer, pregame og måten man starter mission på. Men sikkert ikke helt likt på siste versjon.

    så skal nok testes ut i fullversjonen også, greit med orgin access for sånt.

     

    Så for min del nå så lener jeg mer for Anthem en Division 2 som var orginale tankene å skaffe. Men vil vite mer om Division 2 først, ikke blitt imponert av nyere gameplay videoer der

  4.  

    Nå har jeg ikke nevnt Polen, og jeg tviler på polske styrker blir en del av Battlefield V med det første.

     

    Det sier imidlertid litt at en må til polske styrker, opprettet i eksil ettersom Polen var okkupert, for å finne eksempler på at kvinner av et nevneverdig antall kjempet ved fronten. Jeg tror poenget mitt står trygt.

    Siste utklippet der gjelder Great Britain noe du fort hadde sett om du faktisk sjekket ut kilden, men du beviser jo egentlig bare at du ikke gjør det. 

    Australia, Canada, India og Italia gjorde også dette, står i akkurat samme kilde.

    Men som sagt så leser du jo ikke kilder så da er det kanskje ikke så rart at du ikke blir noe klokere og står fast i en tankegang at det kun var menn som kriget.

    Det var forresten langt flere en bare wikipedia sin link der, så du kan jo lese litt i håp om å lære noe nytt.

     

     

    Bare for å si det så nevnte han at han leste om de som deltok med lyskasterne og anti luft vern. Men disse var ikke på front linjen.

    Han snakker hovedsaklig at USA, England eller den Franske hær ikke hadde kvinner som kjempet på frontlinjen som fortsatt vil stemme da de ikke var på frontlinjen.

     

    Russland derimot hadde kvinner i hæren tidlig inn og har kjente kvinnelige skarpskyttere.

     

    Men ikke det at noe av disse landene har noe å si for spillet heller siden det faktisk er Norsk kvinne som blir vist i spillet. Men der har de jo laget fiksjon av en virkelig hendelse.

     

    Det at folk kan vælge å være kvinne i multiplayer må folk bare roe seg ned på hvertfall, er ingenting med historikk i BF spillene i multiplayer hvertfall lengre. er bare ww2 tema. Der følger de bare character customization metaen for tiden der man er ganske fritt til å velge hvordan man vil se ut. Folk klaget nå over dette for COD spillene også når de inførte dette valget

    • Liker 1
  5.  

     

    Etter å ha scammet meg for 55 dollar i start kampanjen så håper jeg og ønsker jeg det går til helvete for dem nå.

    Prøvde å få tilbake pengene mine en gang, men det var uaktuelt.

     

    Hvordan ble du svindlet?

    Du betalte for hva? Og hva fikk du?

    Jeg betalte for et spill som skulle vært ute for noen år siden, og har ikke fått den dritt.

    Nå er det noen år siden. Men de spørte backerne om de skulle bruke mer tid å lage et støre og bedre spill som vil resultere med at det ikke kommer til avtalt tid. Eller lage det som var lovet fra kickstarter perioden.

     

    Det ble stemt for at de skulle ta tiden de trengte og lage støre spill med stort overtall av stemmene

    • Liker 2
  6. Typisk, syns det var så merkelig at jeg fikk e post om beta helle tiden uten at jeg hadde fått beta kode, så gikk gjennom all post fra funcom, viste seg at jeg fikk beta kodden i november :hrm: Den stod under Anarcy Online :confused: ja ja bedre sent en aldri, men kunne jo hatt den under et annet emne.

    Nå var det bare problemet og finne ut hvordan jeg får lastet ned clienten, finnner den ikke den ikke :cry:

×
×
  • Opprett ny...