Gå til innhold

davido

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av davido

  1. bare kjøp usb2.0/firewirekabelen. Den kan kobles rett til spilleren. Da kan du bruke den medfølgende 220volt adapteren på firewireenden og usb2.0 inn til pc'en, slik at du kan lade iPoden mens du overfører filer. Alternativet er å kjøpe et firewirekort. Prisforskjellen er ikke så stor. Du kan ikke lade iPoden med bare usb2.0. Men firewire derimot leverer nok strøm til å lade.

  2. Let me get this right... GeCube ati radeon 9600XT-kort som ble bestilt fra multicom da de hadde julekalendertilbud til 1200og noe SKAL ha med hl2 kupong, mens de kortene som blir solgt etter jul ikke trenger å ha med kupong?

     

     

    Jeg og kompisen min bestilte fra julekalenderen. Vi fikk ikke HL2 kupong ;( Er det bare å ta kontakt med Multicom?

     

     

    En annen ting. Noen nevnte noe om bøylene på bgaram-kjølerne. Mitt kort har ikke kjølere på ram'en i det hele tatt. Bare en sugelig juggelvifte med stygge leds på gpu'en. :scared: Det er greit nok liksom.

    Men det som fyller meg med forakt, er det faktum at jeg får artifacts med mindre jeg klokker minnet litt ned. JA jeg har skiftet ut thermalpadden med ordentlig kjølepasta (arctic silver 3) Og mens jeg brenner inne med dette ustabile drittkortet som ikke førte til noe særlig forbedring fra mitt gamle gainward geforce 4200ti goldensample og ikke gir meg mere enn roughly 3000 3dmark03 poeng, sitter kompisen min på et tilsynelatende identisk kort som han får til å klokke opp til 4500 3dmark03 poeng. (UTEN å skifte ut den lousy thermalpadden under kjøleren.)

     

     

     

    *rive seg i håret*

  3. Jeg kjøpte geCube sitt ati radeon 9600XT kort som påståelig skulle bundles med et bong til HalfLife 2. Den fulgte ikke med.... Får ca 4000 i 3dmark03 med en svakt klokket xp2000+ cpu. Kjekt kort egentlig. Fikk det for 1300kr eller.no

    Var lite forbedring fra geforce 4200ti på dx 8.1spill though. men kickarse på dx 9.0 :D

  4. Har samme problemene her også (trondheim.NGT)

    prøvde med 16 threads opp imot en ftp på ntnu i sted. Gikk ustabilt i halve hastigheten jeg vanligvis får. Plutselig fikk jeg helt normal hastighet. (bravo 1mB) Men så stupte hastigheten til desimaler og sånn har det vært i 5 minutter nå ;(

  5. Husk at med firewirekabel så kan du lade den fra datamaskinen. Mens usb2 ikke kan levere nok strøm til å lade. Du må da bruke firewirekabelen + strømadapteren til å lade. Dette er forsåvidt en god løsning, fordi det da ikke er nødvendig at datamaskinen står på hele tiden for at iPoden skal lades. En annen ting å huske på er at laptoper som oftes ikke kan levere nok strøm gjennom firewirekabelen. Så selv om jeg bruker firewirekabelen som fulgte med, så tror jeg at jeg kommer til å gå til anskaffelse av usb2/firewirekabelen.

  6. Jeg har en Jazpiper Ubit 128 som jeg har brukt i nesten ett år nå. Forleden tok den fyken på en merkelig måte. Den viser symboler når den er plugget i usb-porten, men er helt død når jeg tar den ut. Har sjekket med nye batteri osv. Virker som det er ganske dårlig kvalitet. :cry: IHVERTFALL i motsetning til min nye kjære 20 gig iPod :thumbs:

  7. Selve driverne gjorde ikke mye til eller fra i 3Dmark2001. Men alle spillene funker ihvertfall nå. Men det beste er klokkepotensialet til skjermkortet. Kjører helt stabilt (med batteridrift) på core=326.25 mhz og memory=249.75mhz

    Med disse frekvensene fikk jeg ca 8900 poeng i 3dmark2001!! :bgrin:

    Med strømadapter i fikk jeg mye høyere frekvenser men jeg har ikke turt å teste så veldig mye. Dette holder for en stund tror jeg :D

    Ingenting er som naturegame i 32bits farge og 1400x1050 native lcd oppløsning med supersmooth fps!!

  8. Jeg sliter litt med å få brukt alle spill jeg har på laptopen min. (Acer 803Lci) da de nyeste driverne acer har kommet med til skjermkortet er absolete ifølge noen av spillene. F.eks Ufo: Aftermath som er det perfekte tidsfordriv på en laptop :D Jeg har nettopp prøvd å bruke andre laptopfabrikanter sine drivere til Mob. Radeon 9000 men uten hell. De vil ikke la seg bli installert. Er det noen annen måte å få oppgradert skjermkortdriverne eller er jeg virkelig prisgitt Acer sin trege drivertilpasning?? :roll:

  9. hmm :-? Jeg har gått tom for kandidater, og jeg får ingen nye. prøvde å starte d2ol på nytt men nå står det bare "Initializing.... This may take several minutes" hele dagen! Flere som har problemer eller? Og d2ol siten er jo drittreg.

     

    ps: Ligger på 10nde plass med nicket Davido :p Den plassen forsvinner vel ganske fort med mindre jeg får noen kandidater snart!

     

    Kom meg inn på siden deres i sted og det er rimelig mange som har problemer med akkurat dette.

    Er kun de som har Candidates liggende i køen på maskinen som får gjort noe arbeid.

    Har man gått tom, så får man ikke lastet opp nye.

    Var inne på statistikken og der kunne man se at det nesten ikke var aktivitet siste døgn så dette er tydeligvis et stort problem, men det jobbes med saken.

     

    OPPDATERING: kl 22.50

    Nå har noden min begynt å laste ned kanditater og er igang igjen med arbeidet. :woot:

    På tide at det er blitt iorden, begynte jo å ramle nedover lista.

     

    Ja nå virker det som om det putrer og går. Såvidt :) Får et par kandidater i timen. men det funker ihvertfall :yes:

  10. hmm :-? Jeg har gått tom for kandidater, og jeg får ingen nye. prøvde å starte d2ol på nytt men nå står det bare "Initializing.... This may take several minutes" hele dagen! Flere som har problemer eller? Og d2ol siten er jo drittreg.

     

    ps: Ligger på 10nde plass med nicket Davido :p Den plassen forsvinner vel ganske fort med mindre jeg får noen kandidater snart!

  11. Min erfaring med microplexfiltrene er at du bør heller prøve noe annet. De bremser veldig på luftstrømmen. Etter et par dager er de tette og må renses. Hvis du får til å feste dem slik at de er lett tilgjengelige for rens ville jeg ha valgt dem. Men hvis ikke så styr unna. Jeg har et chieftec alu tower med to slike filter på fronten. så jeg må av med frontdekslet hver gang det er potte tett. Og det er ofte. PES! De tar dessuten heller ikke finstøv. Ganske mye slipper igjennom. prøv strømper isteden :):D

  12. Jeg skulle nylig sette de to wd80giggerne mine i raid med den integrerte raidkontrolleren på hovedkortet mitt. etter å ha lest utallige guider til raiding og justering av optimal stripesize fant jeg ut at default på hovedkortet er 64kB. mens optimalt for den type disk var 128kB-512kB

    Men jeg fant aldri ut hvordan jeg kunne skifte stripesizen på kontrolleren.

    Noen som har fått til det?

    Det er instillinger for optimalisering for enten desktop,videoredigering eller server. men jeg har prøvd alle og stripesizen er fremdeles 64kB!!

     

    Skuffende

×
×
  • Opprett ny...