Gå til innhold

sandweed

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sandweed

  1. Hvorfor skal spillindustrien slippe unna med dette? Det vil jo i praksis si det at du betaler for et produkt som er null verdt i det øyeblikket du bruker det, ergo bør jo dette ha alt og si for utsalgsprisen. Jeg venter i spenning på at spill blir både 2 og 3 hundre kroner billigere. Og hva med de konsollene som har flere brukere, vil det være begrenset på konsollen eller brukeren? I så fall, hva vil skje om man har flere konsoller i en familie, skal ikke søsken kunne dele spill, må man da seriøst kjøpe to versjoner for at man alle skal ha mulighet til å spille? Jommen sa jeg smør, tenk om andre industrier skulle fulgt denne standarden. Biler måtte man ha kassert, bøker måtte man ha brent og båter hadde blitt senket midtfjords.... Det er jo helt absurd, at noen klarer å forsvare denne sinnsyke holdningen får meg til å tvile på vedkommendes psykiske helse.

    Hva med det miljømessige? Det vil jo være mange flere plastesker, plater og annet krimskrams som sirkulerer, framfor når man kunne resirkulere ved å låne/arve/kjøpe brukt... Hvorfor skal spillindustrien stilles i en særklasse?

     

    PC spill har opperert slik lenge, hvorfor er det gamestop som skal tjene penger på utviklernes arbeid?

  2. Hver gang jeg skriver en forumpost tenker jeg først over hva jeg skal skrive så jeg ikke kommer i fare for å skade et stort firma eller et produkt de selger.

     

    Skrev noe negativt om solceller her om dagen på Hegnar.no sitt forum og nå ser det ut som REC tar kvelden, hadde jeg bare vist hvor stor makt mine forumposter hadde ville jeg jo ikke sagt det jeg sa. Vil bare beklage til alle dere som jobber på REC det var ikke mengingen å senke bedriften deres!

     

    (Elin rasen er fremdeles creepy og jeg holder meg langt unna dette spillet og folka som spiller det.)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...